Find ud af, hvordan man installerer biblioteket, titelskabelonerne og skabelonprojekterne (det funktionelle indhold) til Adobe Premiere Pro, After Effects og Encore.

Der mangler funktionelt indhold til Adobe Premiere Pro og Encore

• Når du prøver at åbne titelskabelonerne i Adobe Premiere Pro CC eller CS6, mangler titelskabelonerne.
  • Når du prøver at åbne skabelonprojekterne i After Effects CC eller CS6, mangler skabelonprojekterne.
  • Når du åbner panelet Bibliotek i Adobe Encore CS6, er panelet tomt. Desuden er der ingen undermappe ved navn Bibliotek i programmappen Adobe Encore på din harddisk.

Løsning for Adobe Premiere Pro og Encore: Installer det funktionelle indhold til CS6

Adobe Premiere Pro CS6: Se installationsvejledningen for at installere titelskabelonerne til Adobe Premiere Pro CS6.

Adobe Premiere Pro CC:Installer Adobe Premiere Pro CS6, hvis programmet ikke allerede er installeret. Se derefter installationsvejledningen angående installation af titelskabelonerne til Adobe Premiere Pro CS6. Kopiér forudindstillingerne til Adobe Premiere Pro CC efter installeringen til CS6.

Bemærk:

Der findes intet funktionelt indhold specifikt til Adobe Premiere Pro CC, men CS6-skabelonerne kan bruges i Premiere Pro CC. Skabelonerne kopieres fra Adobe Premiere Pro CS6 til Adobe Premiere Pro CC.

Installationsvejledning

Hent og installer det funktionelle indhold til Adobe Premiere Pro CS6 og Adobe Encore CS6:

macOS (1,1 GB)
Windows (734 MB)

macOS

1. Dobbeltklik på .dmg-filen for at oprette et diskbillede med installationsprogrammerne.

2. Vælg, om du vil installere det funktionelle indhold til enten Encore eller Adobe Premiere Pro eller begge pakker efter behov. Åbne mappen for hver pakke, og find installationsprogrammet.

3. Hvis du vil starte installationen, skal du køre Install.app.

Når du har installeret det funktionelle indhold, der findes i den første pakke, skubber installationsprogrammet diskbilledet ud. Indlæs diskbilledet igen for at køre det andet installationsprogram.

4. Hvis du bruger Adobe Premiere Pro CC, skal du kopiere mapperne fra Adobe Premiere Pro CS6 > Forudindstillinger-mappen og indsætte dem i Adobe Premiere Pro CC (version) > Forudindstillinger-mappen.

1. Vælg Finder > Premiere Pro CS6-program Forudindstillinger-mappen.

2. Vælg og kopiér følgende mapper:

Programmer/Premiere Pro CS6/Forudindstillinger/Typer

Programmer/Premiere Pro CS6/Forudindstillinger/Skabeloner

Programmer/Premiere Pro CS6/Forudindstillinger/Teksturer

3. Sæt disse tre mapper ind i mappen med forudindstillinger for Adobe Premiere Pro CC.

Programmer/Adobe Premiere Pro CC/Forudindstillinger

Windows

Bemærk:

Hvis du har installeret tidligere pakker med funktionelt indhold, vil mapperne Skabeloner og Teksturer muligvis være til stede i mappen Programfiler > Adobe > Adobe Premiere Pro CS6 > Forudindstillinger. Slet mapperne, før du installerer.

1. Pak de overførte ZIP-filer ud til den ønskede placering (f.eks. Skrivebordet).

2. Hvis du vil oprette installationsmapper til installationsprogrammerne til funktionelt indhold til Encore og Adobe Premiere, skal du køre .exe-filen.

3. Naviger til mappen med det indhold, som du vil installere, og start installationsprogrammet.

4. Hvis du bruger Adobe Premiere Pro CC, skal du kopiere mapperne fra Adobe Premiere Pro CS6 > Forudindstillinger-mappen og indsætte dem i Adobe Premiere Pro CC > Forudindstillinger-mappen.

1. Vælg  C:\Program Files\Adobe\Adobe Premiere Pro CS6\Forudindstillinger.

2. Vælg og kopiér følgende mapper:

C:\Programmer\Adobe\Adobe Premiere Pro CS6\Forudindstillinger\Typer

C:\Programmer\Adobe\Adobe Premiere Pro CS6\Forudindstillinger\Skabeloner

C:\Programmer\Adobe\Adobe Premiere Pro CS6\Forudindstillinger\Teksturer

1. Åbn Adobe Premiere Pro CC -mappen, og vælg Vis pakkeindhold.
      2. Kopier alle de tre mapper, der er nævnt ovenfor, til Adobe Premiere Pro CC > Forudindstillinger -mappeplaceringen.
      3. Kontroller, at filstien er korrekt, og at den peger på den nyeste version.

C:\Programmer\Adobe\Adobe Premiere Pro CC\Forudindstillinger\

Vis pakkeindhold for mappen

Løsning for After Effects: Hent og installer indhold fra Adobe After Effects Exchange

Skabelonprojekter til After Effects kan hentes fra placeringen for Adobe-tilføjelsesprogrammer.

Løsning for kunder med Elektronisk levering af software (ESD)

Hent og installer funktionelt indhold til Encore, After Effects og Adobe Premiere Pro.

Bemærk: Spring trin 1-6 over, hvis du allerede har hentet funktionelt indhold til Encore, After Effects og Adobe Premiere Pro.

1. Åbn din Adobe ID-konto i en webbrowser.

2. Log på med Adobe-id og -adgangskode.
  3. Klik på Se ordrehistorik.
  4. Kig på rækken med dit ordrenummer, og klik på Download.
  5. Kig efter rækken med beskrivelsen af det funktionelle indhold på download-siden. Med CS5 skal du f.eks. lede efter "Adobe Premiere Pro CS5: Download indeholder flere Vigtigt-filer og indhold (menuer, knapper og baggrunde) til Adobe Encore CS5".
  6. Hent indholdet ved hjælp af Akamai Download Manager eller Alternate Download Method.
  7. Luk Encore og Adobe Premiere Pro.
  8. På macOS skal du dobbeltklikke på den hentede .dmg-fil.

Vælg Adobe Premiere Pro CS5-indholdsdiskbilledet > Encore Functional Content-mappen, og dobbeltklik på  Setup

9. På Windows skal du gennemføre disse trin:

• Vælg den mappe, hvortil du har hentet filerne fra downloadsiden. For eksempel Skrivebord > Premiere.
    • Dobbeltklik på  PremierePro_5_Content_LS7.exe. Installationsfilerne pakkes ud i en mappe med navnet  Adobe CS5. For eksempel Skrivebord > Adobe CS5.
    • Vælg Adobe CS5 > Premiere Pro Family Content Installers > Adobe Encore CS5 Functional Content-mappen.
    • Start installationen ved at dobbeltklikke på  Set-up.exe.
    • Følg vejledningen for at fuldføre installationen.

Ekstra løsning: Installer biblioteksindholdet til ressourcecentralen

Hent det ekstra biblioteksindhold

Vælg dit sprog for at begynde overførslen:

Pak Biblioteksindholdet ud i mappen Bibliotek

1. Udpak den ZIP-fil, som du har hentet, for at oprette en .7z-fil (f.eks. en-US.7z).

2. Udpak .7z-filen på den ønskede placering på din computer. Du kan se, at der oprettes en mappe baseret på det valgte sprog.

Bemærk:

3. Kopiér indholdet i sprogmappen (f.eks. da-DK) til følgende placering:

• Windows: C:/Program Files/Adobe/Adobe Encore CS6/
    • macOS: Applications/Adobe Encore CS6/
  4. Hvis du vælger en brugerdefineret placering til biblioteksmappen, som ikke er standardplaceringen, skal du starte Adobe Encore og gå til den brugerdefinerede placering for biblioteksmappen:

• Windows: Rediger > Indstillinger > Medier
    • macOS: Encore > Indstillinger > Medier