Premiere Pro og After Effects kan ikke lukkes i macOS 10.12.6.

Beskrivelse

Hvis du har macOS 10.12.6 og forsøger at lukke After Effects eller Premiere Pro, lukker programmet ikke altid korrekt.

Der vises blot en cirkel, der kører rundt.

Midlertidig løsning

Du kan løse problemet ved at angive, at programmet kun skal gengives vha. software, og derefter lukke programmet. Hvis programmet ikke vil lukke, skal du tvinge den til at lukke.