Relevant platform Windows
Påvirkede produkter Photoshop,  Lightroom, Premiere Pro, After Effects, Audition, Media Encoder
Påvirkede produktversioner

Photoshop: CS2 til CC 2015 i varierende grad

Lightroom: 3 til 6.x/CC 2015.x i varierende grad

Premiere Pro: Alle versioner

After Effects: Alle versioner

Audition: Alle versioner

Adobe Media Encoder: Alle versioner

Baggrund

I april 2016 udsendte United States Computer Emergency Readiness Team Advarsel TA16-105A. I denne advarsel anbefales Windows-brugere til at afinstallere Apple QuickTime fra deres computere.

Selvom Adobe har taget omfattende foranstaltninger for at fjerne afhængigheder af QuickTime i Adobe-programmer, kan du, alt afhængigt af dine arbejdsforløb, dog stadig opleve nogle følger i funktionaliteten efter at have afinstalleret QuickTime. Adobe arbejder på at reducere disse følger i fremtidige opdateringer.

Påvirkning

Produkt Versioner Påvirkning
    Photoshop CS2 til CS5 Efter afinstallation af QuickTime vil du muligvis ikke kunne bruge video-relaterede funktioner.
Photoshop CS6 til Photoshop CC 2015 Efter afinstallation af QuickTime kan der være nogle codecs, der ikke kan importeres og afspilles.
Lightroom 3 Efter afinstallation af QuickTime bliver der muligvis ikke oprettet eksempler på videoer.
Lightroom 4 til 6.x/CC 2015.x Efter afinstallation af QuickTime kan der være nogle codecs, der ikke kan importeres og afspilles.
Alle versioner   Efter installation af QuickTime kan Pro-res-, Animation- og Motion-JPEG-codecs ikke anvendes til import og afspilning.
Alle versioner Efter installation af QuickTime kan Pro-res-, Animation- og Motion-JPEG-codecs ikke anvendes til import og afspilning.
Alle versioner Efter installation af QuickTime kan Pro-res-, Animation- og Motion-JPEG-codecs ikke anvendes til import og afspilning.
Alle versioner Efter installation af QuickTime kan Pro-res-, Animation- og Motion-JPEG-codecs ikke anvendes til import og afspilning.

Bemærk:

Der kan især opstå problemer ved import og afspilning af videoer, der er optaget med følgende enheder:

• Google Nexus 5x- og Nexus 6P-telefoner
  • (I Lightroom 4 og 5) Panasonic Lumix DMC-FX40, Lumix DMC-FZ100, Lumix DMC-GH1, Lumix DMC-GH2 og Lumix DMC-LX5