Berørte produkter Photoshop CC, Illustrator CC og InDesign CC
Berørte versioner Juni 2017 eller nyere versioner

Problem

Kommandoen Fil > Åbn (Cmd+O) starter ikke længere arbejdsområdet Seneste filer, når indstillingen Vis arbejdsområdet Seneste filer, når der åbnes en fil er aktiveret.

Løsning

Du kan få adgang til en liste med dine seneste dokumenter ved at vælge Fil > Åbn seneste eller via startskærmen.

Yderligere oplysninger

Fremtidige opdateringer af disse apps vil muligvis indeholde forbedringer af arbejdsforløbet for Seneste filer, så funktionen integreres bedre i den grundlæggende brugeroplevelse. Vi takker for din tålmodighed, mens vi arbejder på at nå dette mål.