Tastaturgenvejen Mellemrumstast-Cmd i macOS Sierra starter både Siri og værktøjet Zoom ind. Find ud af, hvordan du kan løse problemet.
Berørte programmer Berørte operativsystemer
Photoshop CC, Adobe XD, InDesign CC, Animate CC og Photoshop Elements macOS Sierra (version 10.12)

Problem

Tastaturgenvejen Mellemrumstast-Cmd i macOS Sierra (10.12) starter samtidigt Siri og værktøjet Zoom ind.

Rettelser

Skift tastaturgenvejen til Siri. Dette gøres ved at følge trinnene i dette Apple-supportdokument: