Med Adobe Document Cloud får du alle funktionerne i Adobe Acrobat og Adobe PDF plus onlinetjenester til signering og godkendelse, dokumentbeskyttelse, -sporing og -udgivelse.

Adobe Document Cloud giver dig mulighed for at oprette, administrere, ekspedere og udgive vigtige forretningsdokumenter. En komplet PDF-løsning på tværs af skrivebord, mobil og webAutomated eSign og godkendelser, som er integreret med registreringssystemer. Du kan administrere, spore og beskytte følsomme oplysninger.

Acrobat DC til enkeltpersoner

Abonnementstilbud
Adobe Acrobat Pro DCInkluderer: Acrobat Pro-software til stationære computere, mobil- og webapplikationer og alle Document Cloud-tjenester.
Adobe Acrobat Standard DCAcrobat Standard-software til stationære computere, mobil- og webapplikationer og udvalgte Document Cloud-tjenester.
 Software til stationære computere
Adobe Acrobat Pro DCSælges med eviggyldig eller abonnementsbaseret licens. Den eviggyldige licens inkluderer
Acrobat Pro-software til stationære computere og fungerer sammen med gratis Adobe Document Cloud
-tjenester.

Adobe Acrobat Standard DCSælges med eviggyldig eller abonnementsbaseret licens. Den eviggyldige licens inkluderer
Acrobat Standard-software til stationære computere og fungerer sammen med gratis Adobe Document
Cloud-tjenester.

Mobilapps
Adobe Acrobat DCDu kan få vist, underskrive og dele PDF-dokumenter og få adgang til de seneste filer gratis. Du kan oprette, redigere, eksportere og organisere PDF-dokumenter via forskellige niveauer af betalingsabonnementer.Gratis mobilapp. Der er yderligere funktioner for abonnenter, som beskrevet på listen over Document Cloud-tjenester nedenfor. De funktioner, som kan bruges gennem mobilappen Acrobat DC med Document Cloud-tjenester, er et undersæt af skrivebordsfunktionerne.
Adobe Fill & Sign DCHurtig udfyldning, signering og afsendelse af ethvert skema med smart automatisk udfyldning.Gratis mobilapp. Fungerer separat eller kan problemfrit integreres med mobilappen Acrobat
DC.
Adobe eSign Manager DC (tidligere EchoSign til mobilenheder)Afsendelse, sporing og administration af signerede dokumenter hvor som helst fra samt personlige underskrifter.Gratis mobilapp. Fungerer separat eller som ledsager til tjenesterne Send for Signature (og
eSign). Kan ikke integreres med Acrobat DC-mobilappen.
 Webapplikation

Adobe Document Cloud (tidligere acrobat.com)Gratis opbevaring og deling af filer online Oprettelse, kombinering, eksport, organisering, udfyldelse og underskrivning, afsendelse og sporing eller afsendelse til underskrift med forskellige betalte abonnementstjenester. Hent software til stationære computere.Gratis webapplikation. Der er yderligere funktioner for abonnenter afhængigt af Document Cloud-tjenesterne. De funktioner, som kan du kan bruge via
webappen, er et undersæt af skrivebordsfunktionerne.
 Acrobat DC Document Cloud-tjenester til enkeltpersoner
FiladministrationOnline opbevaring og administration af filer (5 GB gratis, 20 GB med abonnementsaftaler)Gratis tjenester. Registrering kræves. Fungerer med eviggyldige eller abonnementsbaserede licenser på Acrobat DC.(Disse tjenester er også til rådighed for skrivebordsbrugere af Reader samt personer, som køber de separate tjenester
herunder)
Mobile LinkDu har adgang til nyligt viste PDF-dokumenter på tværs af skrivebordet, mobilen og nettet (faktisk en brand-funktion, ikke en
tjeneste)
Gratis tjenester. Registrering kræves. Fungerer med eviggyldige licenser samt abonnementslicenser til Acrobat DC (disse tjenester er også til rådighed for skrivebordsbrugerne af Reader samt personer, som køber de separate tjenester herunder)
Udfyld & UnderskrivHurtig udfyldning, signering og afsendelse af ethvert skema med smart automatisk udfyldning.(Fill & Sign fungerer direkte i programmer til stationære computere og mobilapps – samt som en komplet onlinetjeneste i browseren). Med Document Cloud-tjenesterne får du endnu mere ud af funktionerne, idet automatisk udfyldte data kan administreres på tværs af stationære computere, internettet og iPad-enheder. Automatisk udfyldte data synkroniseres ikke på Android i April-udgivelsen.Gratis tjenester. Registrering kræves. Fungerer med eviggyldige licenser samt abonnementslicenser til Acrobat DC (disse tjenester er også til rådighed for skrivebordsbrugerne af Reader samt personer, som køber de separate tjenester herunder)
Eksport af PDF-filerKonvertering af PDF-filer til Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- eller RTF-formater  Inkluderet med Acrobat Standard DC- og Acrobat Pro DC-abonnement. (Eksportér PDF, Send & Track og Send for Signature sælges også separat)
Send & TrackElektronisk afsendelse, sporing og bekræftelse af levering af dokumenter.Inkluderet med Acrobat Standard DC- og Acrobat Pro DC-abonnement.
Send til underskrivelseAfsendelse, signering, sporing, administration og arkivering af signerede dokumenter.Inkluderet med Acrobat Standard DC- og Acrobat Pro DC-abonnement.
Create PDFKonvertering af dokumenter, billeder eller fotos til PDF.Inkluderet med Acrobat Standard DC- og Acrobat Pro DC-abonnement.
Combine FilesSammenfletning af flere dokumenter til en enkelt PDF-fil.Inkluderet med Acrobat Standard DC- og Acrobat Pro DC-abonnement.
Edit PDFTilføjelse eller redigering af tekst i en PDF-fil (mobilappen fungerer kun på iPad i April)Inkluderet med Acrobat Pro DC-abonnementsplanen.
Organize PagesOmarrangering af sider i en PDF-fil. (Mobilappen fungerer på iOS- eller Android-tabletter og -smartphones).Inkluderet med Acrobat Pro DC-abonnementsplanen.

Separate tjenester

Abonnementstilbud
Adobe PDF PackVigtige PDF-værktøjer (Create PDF, Combine Pages, Export PDF, Fill & Sign, Send & Track, Send for Signature, File Manager, Mobile Link)Tjenesterne fungerer i browseren, i Reader på stationære computere eller i Acrobat DC-mobilappen med nogle få undtagelser:
Combine Pages fungerer kun på internettet.Fill & Sign fungerer med en separat mobilapp
(Adobe Fill & Sign DC). Send for Signature fungerer med en separat mobilapp (Adobe eSign Manager DC).
Adobe Export PDF   Konvertering af PDF-filer til Microsoft Word- eller Excel-formater (kun disse formater)Fungerer i browseren, i Reader på stationære computere eller i Acrobat DC-mobilappen.
Adobe Send for Signature  Afsendelse, signering, sporing og administration af signerede dokumenter.Fungerer i browseren, i Reader på stationære computere eller i eSign Manager DC-mobilappen.
Adobe Send & Track
Elektronisk afsendelse, sporing og bekræftelse af levering af dokumenter.Fungerer i browseren eller i Reader på stationære computere. Kun afsendelse (ingen sporing) i Acrobat DC-mobil
appen.
 Webapplikation
Adobe Document Cloud (tidligere acrobat.com)Gratis opbevaring og deling af filer online Oprettelse, kombinering, eksport, organisering,
udfyldelse og underskrivning, afsendelse og sporing eller afsendelse til underskrift med forskellige betalte
abonnementstjenester.
Gratis webapplikation. Der fås yderligere funktioner afhængigt af abonnements
planen.
 Software til stationære computere
Adobe Acrobat Reader DCGratis visning, signering, opmærkning og deling af PDF-filer – samt adgang til de seneste filer. Oprettelse eller eksport af PDF-filer, indhentelse af underskrifter fra andre samt afsendelse og sporing af dokumenter med betalte abonnementstjenester.  Gratis software til stationære computere Fungerer med gratis og betalte Adobe Document Cloud-tjenester, afhængigt af abonnementsplanen.
  Mobilapps
Adobe Acrobat DC  Gratis visning, signering, opmærkning og deling af PDF-filer – samt adgang til de seneste filer. Gratis mobilapp. Der fås yderligere funktioner afhængigt af abonnements
planen.
Adobe Fill & Sign DCHurtig udfyldning, signering og afsendelse af ethvert skema med smart automatisk udfyldning.Gratis mobilapp. Fungerer separat, eller kan problemfrit integreres med mobil
appen Acrobat DC.
Adobe eSign Manager DCAfsendelse, sporing og administration af signerede dokumenter hvor som helst fra samt
personlige underskrifter.
Gratis mobilapp. Fungerer separat. Fungerer som et supplement til Send for
Signature-tjenesten.

Produkter til virksomheder

Adobe Document Cloud for enterprise – Premium

Sælges via ETLA (licensaftale for virksomheder). Der fås følgende konfigurationer.

Adobe Document Cloud til virksomheder:

• Premium (P1) – inkluderer Acrobat Pro, alle PDF-tjenester, eSign-tjenester (P1) samt alle administrationsværktøjer inklusive navngivet brugerstyring via Adobe Enterprise Dashboard.
  • Premium (P2) – inkluderer Acrobat Pro, alle PDF-tjenester, eSign-tjenester (P2) samt alle administrationsværktøjer inklusive navngivet brugerstyring via Adobe Enterprise Dashboard.
  • Premium eSign-tjenester (P1) - inkluderer eSign-tjenester, der er tilsvarende til den tidligere EchoSign Enterprise-plan, herunder navngivet brugerstyring via eSign-tjenesternes administrationskonsol.*
  • Premium eSign-tjenester (P2) – inkluderer eSign-tjenester, som svarer til den tidligere EchoSign Global-plan, herunder navngivet brugerstyring via eSign-tjenesternes administrationskonsol.*

* Premium eSign-tjenester (P1) og (P2) kan også sælges af salgsteamet med Document Cloud-specialister via den direkte kanal, der kun er til ikke-ETLA eSign-tjenester.

Adobe Document Cloud for enterprise – Pro

Sælges via ETLA.Der fås to konfigurationer.

Adobe Document Cloud til virksomheder:

• Pro – inkluderer Acrobat Pro-software til stationære computere samt serialiseret brugerstyring via Adobe-licenswebstedet.
  • Pro med tjenester – tilføjelse af alle Document Cloud-tjenester, som sælges med et Acrobat DC Pro-abonnement, samt alle administrationsværktøjer, inklusive navngivet brugerstyring via Adobe Enterprise Dashboard.
Adobe Document Cloud for enterprise – Standard

Sælges via ETLA.Der fås to konfigurationer.

Adobe Document Cloud til virksomheder:

• Standard – inkluderer Acrobat Standard-software til stationære computere samt serialiseret brugerstyring via Adobe-licenswebstedet.
  • Standard med tjenester – tilføjelse af alle Document Cloud-tjenester, som sælges med et Acrobat DC Standard-abonnement, samt all administrationsværktøjer, inklusive navngivet brugerstyring via Adobe Enterprise Dashboard.
  Acrobat DC-apps
 Planerne ovenfor fungerer med de samme programmer til stationære computere og mobileenheder samt webapplikationer, der er tilgængelige for Acrobat DC-kunder. Derudover får kunder, der køber en Premium Plan eller bruger tjenesten Send for Signature, adgang til følgende webapplikation.
 Webapplikation
Adobe Document Cloud eSign-tjenester

E-sign-tjenester i virksomhedsklasse.Afsendelse, sporing, administration og
opbevaring af signerede dokumenter.

• Webappen er stadig den primære brugeroplevelse for kunder, der køber en aftale med
    Adobe Document Cloud Premium eSign-tjenester (P1 eller P2). Den
    giver driftssikker funktionalitet til både slutbrugere og administratorer.
  • Webapplikationen giver en gratis, browserbaseret signeringsfunktion til alle modtagere (underskrivere behøver ikke registrere sig eller købe et abonnement).
  • Derudover kan e-sign-tjenester integreres i andre programmer og erhvervssystemer, når kunderne køber en aftale med Adobe Document Cloud Premium
    eSign-tjenester (P2) (for eksempel nøglefærdige integration med Salesforce, Apttus, Ariba og Microsoft SharePoint – samt omfattende API-struktur og værktøjer til integration af e-sign-tjenester i erhvervssystemer og webapplikationer).

Sælges via – Tilbud – hvad følger med

Download