Hvis du har spørgsmål til Adobe vedrørende dit køb. kan du kontakte os via Google Wallet. Log på Google Wallet, og gå til transaktionshistorikken. Se ordreoplysningerne for transaktionen, og klik på linket for at kontakte Adobe.

Her kan du se en trinvis vejledning til processen:

1. Log på med de samme brugeroplysninger, som du brugte, da du købte Adobe-appen på Android Marketplace. Du omdirigeres til Google Wallet, når du har logget på.

Google Wallet-transaktioner
  2. Åbn Transaktioner via linket til venstre på siden.

3. Find den korrekte Adobe-transaktion, og klik på Se ordre.

4. Du kan kontakte Adobe ved at klikke på linket øverst på siden med ordreoplysningerne.

5. Udfyld formularen med dit spørgsmål, og klik på Send e-mail.Hvis du har nogen spørgsmål om presales, kan du stille dem på Adobe Creative Cloud-forummet.