Find svar på spørgsmål om prisændringer for Adobe Captivate for Teams.

Vi har tilføjet en lang række nye funktioner i Adobe Captivate over de sidste par år, som f.eks. responsiv læring, understøttelse af Adobe Fonts og et helt nyt uddannelsesforum, uden at vi har ændret vores produktpriser. Nu foretager vi så en beskeden justering af Adobes priser på verdensplan med virkning fra den 12. februar 2019. Vi vil således fortsat kunne investere i at skabe verdens bedste eLearning-værktøjer. Vi har for nylig lanceret 2019-versionen af Adobe Captivate, der giver mulighed for at skabe interaktiv video og virtual reality-indhold. Nye og fornyende abonnenter kan opleve disse nye funktioner i 2019-versionen af Adobe Captivate.

Læs mere om vores prisopdateringer i Adobes blog.

Priserne afhænger af abonnementet. De nye priser vil fremgå af siden med abonnementer fra 12. februar 2019.

Hvis du har et årligt abonnement, og du:

• Betaler årligt – den nye Adobe-pris på eksisterende abonnementer træder i kraft ved slutningen af din årlige periode, der slutter på eller efter den 12. februar 2019.
  • Tilføjer licenser til dit eksisterende abonnement – de nye Adobe-priser træder i kraft den 12. februar 2019 for eventuelle ekstra licenser.

• Med virkning fra 1. februar 2019 vil alle tilføjelser og fornyelser af licenser være til Adobe VIP-prisen.
  • Adobe VIP-medlemmer, der har tilmeldt sig for tre år vil først skulle betale de nye priser for tilføjelser og fornyelser af licenser, efter at den treårige periode er afsluttet.

Hvis du har købt til en særligt nedsat Adobe-kampagnepris, og kampagneperioden er ved at være slut, vil fornyelsesprisen svare til Adobes standardpris.

Administratorer af Adobe Captivate for Teams: Administrer kontoen i Admin Console. Hvis du vil annullere uden for fornyelsesperioden, skal du kontakte Adobes kundeservice.