Find svar på spørgsmål om prisændringer for Adobe Captivate.

Vi har tilføjet en lang række nye funktioner i Adobe Captivate over de sidste par år, som f.eks. responsiv læring, understøttelse af Adobe Fonts og et helt nyt uddannelsesforum, uden at vi har ændret vores produktpriser. Nu foretager vi så en beskeden justering af Adobes priser på verdensplan med virkning fra 12. februar 2019. Vi vil således fortsat kunne investere i at skabe verdens bedste eLearning-værktøjer. Vi har for nylig lanceret 2019-versionen af Adobe Captivate, der giver mulighed for at skabe interaktiv video og virtual reality-indhold. Nye og fornyende abonnenter kan opleve disse nye funktioner i 2019-versionen af Adobe Captivate.

Læs mere om vores prisopdateringer i Adobes blog.

Priserne afhænger af abonnementet. De nye priser vil fremgå af siden med abonnementer fra 12. februar 2019.

De nye priser træder i kraft 12. februar 2019.

Hvis du har et årsabonnement og betaler månedligt, vil den nye Adobe-pris på eksisterende abonnementer træde i kraft ved slutningen af din årlige periode, der slutter på eller efter 12. februar 2019.

Hvis du har købt til en særligt nedsat Adobe-kampagnepris, og kampagneperioden er ved at være slut, vil fornyelsesprisen svare til Adobes standardpris.

Du kan læse om, hvordan du opsiger dit abonnement, i Opsigelse af abonnement.