Videota katsellessasi voit lisätä yksittäisiin ruutuihin kommentteja. Kukin kommentti liittyy tiettyyn ruutuun. Kun tarkastelet kommentteja, ne näkyvät kontekstissa, johon ne lisättiin.

1. Kun video on auki, avaa Kommentti-tehtäväruutu.
  2. Käynnistä video ja napsauta Keskeytä kohdassa, johon haluat lisätä kommentin.
  3. Valitse Huomautukset- tai Piirrosten merkintä -paneelista haluamasi kommentointityökalu ja napsauta sitten videoruutua, johon aiot lisätä kommentin.
  4. Jatka videota napsauttamalla Toista.

Kommentit näkyvät Kommentit-luettelossa.