Acrobat Luo PDF -laajennuksella muunnetaan verkkosivuja PDF-muotoon. Tämän lisäosan käyttöönotto lisää ohjelmaan Acrobatin PDF-luontityökalurivin sekä pikavalikon vaihtoehdot, joilla voi muuntaa verkkosivuja tai linkkejä PDF-muotoon.

Voit ottaa Acrobat Luo PDF -laajennuksen käyttöön Chromessa seuraavasti:

1. Käynnistä Google Chrome.

2. Valitse Työkalut -> Laajennukset (kuten alla olevasta tilannekuvasta näkyy) tai kirjoita Chromen osoiteriville chrome://extensions/.

Chrome-laajennukset-asetus
  3. Näkyvissä pitäisi olla Adobe Acrobat – Luo PDF -niminen laajennus, jonka Käytössä-valintaruutua ei ole valittu. Valitse laajennuksen Käytössä-valintaruutu.

Adobe Acrobat - Luo PDF -laajennus

Kun Luo PDF -laajennus on otettu käyttöön, sen työkalurivi ja pikavalikon vaihtoehdot tulevat näkyviin ilman uudelleenkäynnistystä. Laajennus näkyy harmaana (katso alla olevaa tilannekuvaa).

Laajennus näkyy harmaana
  4. Avaa verkkosivu uuteen Chrome-välilehteen tai päivitä jokin välilehti, jossa on avattu jokin verkkosivu. Laajennus tulee käyttöön, kun verkkosivu on ladattu kokonaan, ja sitä voidaan käyttää muuntamiseen (alla olevan tilannekuvan mukaisesti).

Laajennus otettu käyttöön
Luo PDF -asetukset