Tässä dokumentissa on ohjeet Acrobat XI -ohjelmaa varten. Jos käytät Acrobat DC:tä, perehdy Acrobat DC:n ohjeeseen.

Acrobat Luo PDF -laajennuksella muunnetaan verkkosivuja PDF-muotoon. Tämän laajennuksen käyttöönotto lisää ohjelmaan Acrobatin PDF-luontityökalurivin sekä hiiren kakkospainiketta napsauttamalla esiin tulevan pikavalikon asetukset, joiden avulla voit muuntaa kokonaisia web-sivuja, linkkejä tai valittuja sisältöjä PDF-muotoon.

Voit ottaa Acrobat Luo PDF -laajennuksen käyttöön Firefoxissa seuraavasti:

1. Käynnistä Mozilla Firefox.

2. Tuo Firefoxin valikkorivi näkyviin Windowsissa painamalla Alt-näppäintä. Macissa se on jo näkyvissä.

3. Siirry kohtaan Työkalut -> Lisäosat.

4. Lisäosien hallinta tulee näkyviin. Valitse vasemmanpuoleisesta ruudusta Laajennukset. Laajennus nimeltä Adobe Acrobat – Luo PDF tulee näkyviin käytöstä poistettuna. Sen vieressä näkyy Ota käyttöön -painike (alla näkyvän kuvan mukaisesti).

Firefox-laajennukset
  5. Napsauta Ota käyttöön -painiketta Adobe Acrobat – Luo PDF -laajennuksen vieressä.

6. Käynnistä Firefox uudelleen.

Luo PDF -laajennuksen työkalurivi ja pikavalikon vaihtoehdot ovat nyt käytettävissä (alla näkyvän kuvan mukaisesti). Niiden avulla voit muuntaa web-sisältöä PDF-tiedostoiksi.

Laajennus otettu käyttöön
Luo PDF -asetukset