Tässä dokumentissa on ohjeet Acrobat XI -ohjelmaa varten. Jos käytät Acrobat DC:tä, perehdy Acrobat DC:n ohjeeseen.

Miksi näyttöön tulee Flash Playeria koskeva ilmoitus?

Flash Player tarvitaan PDF-tiedostoissa, PDF-portfolioissa ja muissa kohteissa olevan Flash-sisällön katselemiseen. Adobe Reader ja Acrobat eivät enää sisällä Flash Playeria, ja Flashia tarvitsevat ominaisuudet voivat nykyisin käyttää tietokoneessa olevaa Flashin paikallista kopiota. Uuden strategian ansiosta käyttäjät ja järjestelmänvalvojat voivat hallita Flash Player -päivityksiä erillään Acrobat-tuotepäivityksistä.

Flash Player -asennukset loppukäyttäjille

1. Napsauta hiiren kakkospainiketta ja lataa Flash Playerin asennusohjelma:
  2. Lataa asennusohjelma tietokoneeseen valitsemalla Tallenna linkki nimellä tai Tallenna kohde nimellä.
  3. Määritä asennusohjelman sijainti (esimerkiksi työpöytä) ja valitse Tallenna.
  4. Etsi asennusohjelma selaamalla.
  5. Aloita asennus kaksoisnapsauttamalla tiedostoa.

Flash Player -asennukset IT-henkilöstölle

Yritysten IT-osastot ja järjestelmänvalvojat voivat ladata asennusohjelman, joka sopii jaettavaksi koko organisaatiossa, aloittamalla täältä: Adobe Flash Playerin jakelu.

Flash Player -järjestelmävaatimukset