Voit hallita jakamiasi tai vastaanottamiasi lomakkeita Seurannan avulla. Seurantaa käyttäen voit näyttää vastaustiedoston sijainnin ja muuttaa sitä, seurata, ketkä vastaanottajista ovat vastanneet, lisätä vastaanottajia, lähettää sähköpostia kaikille vastaanottajille ja näyttää lomakkeen vastaukset.

Lomakkeiden seuranta

1. Valitse Työkalut > Lomakkeet > Jäljitä.

2. Laajenna vasemman siirtymisruudun Lomakkeet-osa.

3. Valitse lomake ja tee yksi seuraavista toimista:

• Jos haluat nähdä kaikki lomakkeen vastaukset, napsauta Näytä vastaukset.

• Jos haluat muuttaa vastaustiedoston sijaintia, napsauta Vastaustiedoston sijainti -kohdassa Muokkaa tiedoston sijaintia.

• Jos haluat nähdä alkuperäisen lomakkeen, napsauta Avaa alkuperäinen lomake.

• Jos haluat lähettää lomakkeen muille vastaanottajille, napsauta Lisää vastaanottajat.