Adobe Acrobat Pro tuo laadukkaaseen värintulostukseen edistyksellisiä painotyö-työkaluja, joiden avulla PDF-työnkulku voidaan toteuttaa kokonaisuudessaan. Painotyö-työkalut sijaitsevat Työkalut-ruudun Painotyö-ruudussa.

Painotyö-ruutu
Painotyö-ruutu

Painotyö-ruudun avaaminen

1. Jos Painotyö-ruutua ei näy Työkalut-ruudussa, valitse Näytä > Työkalut > Painotyö.

Preflight

Mahdollistaa yleisten tulostusvirheiden tunnistamisen käyttämällä yli 400 ennalta määritettyä tarkistusta ja sitten kaikkien korjattavissa olevien virheiden korjaamisen.

Tulostuksen esikatselu

Yhdistää värierottelun esikatselun, ohjelmallisen vedostuksen, värivaroitukset ja muita ominaisuuksia yhteen valintaikkunaan.

Muokkaa objektia

Voit valita, siirtää ja muokata sekä rasteri- että vektoriobjekteja. Voit muokata yksittäisten objektien ominaisuuksia, kuten koodimerkintöjä, väritilaa tai värimuunnosta.

Litistyksen esikatselu

Voit määrittää ja ottaa käyttöön läpinäkyvien objektien litistysasetuksia. Sisältää lisäksi esikatselun, joka näyttää läpinäkyvät objektit ja asetusten vaikutuksen niihin. Voit tallentaa asetukset oletuksina käytettäväksi muilla sivuilla tai muissa PDF-tiedostoissa.

Muunna värit

Sallii käyttäjien muuntaa dokumentin minkä tahansa väritilan kohdeväritilaksi.

Aseta sivuruudut

Mahdollistaa sivun rajaus-, viimeistely-, leikkausvara-, piirros- ja tulostusmateriaaliruutujen määrittämisen. Nämä elementit ovat tärkeitä sivun oikean sijoittelun ja tulostinmerkkien kohdistamisen kannalta, varsinkin taitossa.

Lisää tulostinmerkkejä

Lisää PDF-sivuun tavallisia tulostinmerkkejä sijoittelua varten. Nämä merkit sisällytetään PDF-tiedostoon.

Korjaa rajoja

Etsii käyttäjän asetusten perusteella hiusviivat ja korvaa ne leveämmillä viivoilla.

Painovärin hallinta

Muuttaa tapaa, jolla musteita käytetään nykyisen PDF-tiedoston ollessa avoinna. Acrobatin Painovärien hallinta käyttää samoja asetuksia ja ohjausobjekteja kuin muutkin Adobe-sovellukset.

Lihotuksen esimääritykset

Tämän avulla voit luoda lihotuksen asetuksia käytettäviksi myöhemmin Adobe RIP:ssä, joka käyttää Adoben In-RIP-lihotusta.

Acrobat Distiller

Muuntaa PostScript-tiedostot PDF-muotoon.