Perusteet

Mikä on Adobe Acrobat 2017?

Acrobat 2017 on Acrobatin uusin pysyvä versio. Se on täydellinen tietokoneratkaisu PDF-tiedostojen käsittelyyn. Acrobat 2017 yksinkertaistaa jokapäiväisiä PDF-tehtäviä ja sisältää monia tuottavuuteen liittyviä parannuksia, kun käsittelet PDF-tiedostoja tietokoneella.

Voit käyttää Acrobat 2017:ää vain tietokoneella tai ostaa Acrobat DC -tilauksen, jolla voit käyttää uusien Adobe Document Cloud -palveluiden mahdollistamia lisätoimintoja.

Tässä on vain joitakin asioista, joita voit tehdä Acrobat 2017:llä:

• Muokkaa skannattuja dokumentteja välittömästi: Muunna skannatut paperit automaattisella kirjasimien sovituksella muokattaviksi PDF-tiedostoiksi, joihin voit lisätä uusia muutoksia.
  • Luo suojattuja PDF-tiedostoja: Luo laadukkaita PDF-tiedostoja Acrobatilla tai suosituilla Microsoft Office -sovelluksilla. Lisää rajoituksia, jotta muut eivät voi kopioida, muokata tai tulostaa arkaluonteisia tietoja.
  • Muokkaa PDF-tiedoston tekstiä ja kuvia: Muokkaa PDF-dokumentteja intuitiivisesti tutussa osoita ja napsauta -käyttöliittymässä suoraan Acrobatissa.
  • Vie PDF-tiedostot Officeen: Muunna PDF-tiedostot Word-, Excel- tai PowerPoint-muotoon niin, että kirjasimet, muotoilu ja asettelut säilyvät.
  • Käytä Dropboxia, Boxia ja OneDrivea: Käytä, muokkaa, jaa ja tallenna Dropbox-, Box- tai Microsoft OneDrive -tililläsi olevia tiedostoja, kun työskentelet Acrobat 2017:ssä.
  • Allekirjoita mitä tahansa: Täytä, allekirjoita ja lähetä lomakkeita nopeasti käyttäen älykästä automaattista täyttöä.
  • Poista arkaluonteiset tiedot: Etsi ja poistatekstit, kuvat tai jopa metatiedot – lopullisesti.

Omistan Acrobatin aiemman version. Miksi minun tulisi siirtyä Acrobat 2017:ään?

Ohessa on esimerkkejä Acrobat Pro 2017:n tietokoneversion uusista ominaisuuksista:

Tässä on muutamia syitä, miksi Acrobat DC:n pysyvä käyttöoikeus kannattaa päivittää:

• Tunnista kahden PDF-tiedoston väliset erot nopeasti ja tarkasti uuden Vertaile tiedostoja -työkalun avulla
  • Avaa useita PDF-tiedostoja samassa ikkunassa ja suorita tehtävät entistä nopeammin usean välilehden näkymässä
  • Luo uusia numeroituja luetteloita tai luettelomerkkiluetteloita Muokkaa PDF-tiedostoja käytettäessä
  • Uusi Skannaa PDF-muotoon -työnkulku helpottaa parhaiden skannausasetusten valintaa parhaan mahdollisen tuloksen varmistamiseksi
  • Allekirjoita, varmenna ja tarkista dokumentit digitaalisesti entistä helpommin päivitetyn Varmenteet-työkalun avulla
  • Etsi tehtävän suorittamiseen tarvittava työkalu nopeasti parannetun Työkalut-haun avulla
  • Uudet ensimmäisen käyttökerran kortit ja toimintaohjeet sisältävä tehtäväluettelo
  • Aloita Macissa Sharepoint-pohjaisia jaettuja arviointeja, joilla voit antaa ja saada nopeasti palautetta
  • Muuta Acrobatin ulkoasua mieltymystesi mukaan. Valitse oletusarvoinen vaalea teema tai uusi tumma teema.
  • Uudelleensuunniteltu, kosketustoimintoja tukeva käyttöliittymä helpottaa, nopeuttaa ja selkeyttää palautteen antamista ja vastaanottamista
  • Piirrä tai kirjoita sulavammin PDF-asiakirjaan käyttämällä sormeasi tai laitteen kynää Windows 10 -laitteissa
  • Esikatsele tiedostot sekä käynnistä suositut tehtävät ja työkalut pikavalinnoilla suoraan aloitusnäkymästä

Päivitys Acrobat XI:stä tuo käyttöön edellä mainittujen lisäksi seuraavat edut:

• Muuta skannatut paperidokumentit välittömästi muokattavissa oleviksi PDF-tiedostoiksi
  • Muokkaa PDF-tiedostoja nopeammin koko sivun kappaleiden uudelleenjuoksutuksen ja helppojen luettelomerkkipäivitysten avulla
  • Vie PDF-tiedostoja Wordiin, Exceliin tai PowerPointiin käyttäen paranneltuja luettelomerkkejä ja taulukoita
  • Täytä, allekirjoita ja lähetä lomakkeita nopeasti mistä tahansa käyttäen älykästä automaattista täyttöä
  • Löydä ja korjaa kirjoitusvirheet PDF:ssä oikeinkirjoituksen tarkistuksella
  • Rajaa ja korjaa paperidokumenteista otettuja valokuvia automaattisesti
  • Korjaa skannausten epäillyt tekstintunnistusvirheet rinnakkaisnäkymän avulla
  • Tallenna sekä käytä tiedostoja turvallisesti Internetissä hyödyntämällä 2 gigatavun ilmaista tallennustilaa

Acrobat Pro DC -tilauksella saat käyttöösi Acrobat Pro 2017:n kaikkien ominaisuuksien lisäksi seuraavat edut:

• Luo, muokkaa ja allekirjoita PDF-tiedostoja Acrobat Reader -mobiilisovelluksella
  • Luo Microsoft Word-, Excel- ja PowerPoint-dokumenteista, kuvista tai valokuvista PDF-tiedostoja mobiililaitteella tai verkossa
  • Muunna PDF-tiedostot muokattaviksi Microsoft Word-, Excel- tai PowerPoint-tiedostot tai RTF-tiedostot muokattaviksi PDF-tiedostoiksi mobiililaitteella tai verkossa
  • Muokkaa tekstiä PDF:ssä iPadilla
  • Järjestele PDF-tiedostojen sivuja iOS- tai Android-tabletilla tai -älypuhelimella.
  • Tee mobiililaitteesi kamerasta kannettava skanneri
  • Yhdistä useita tiedostoja yhdeksi PDF-tiedostoksi
  • Hanki allekirjoituksia muilta, seuraa vastauksia ja arkistoi allekirjoitettuja dokumentteja
  • Lähetä ja seuraa tärkeitä dokumentteja sekä vahvista niiden toimitus käyttämättä toimituspalveluita
  • Tallenna sekä käytä tiedostoja Internetissä hyödyntämällä jopa 100 gigatavun tallennustilaa
  • Pääset käyttämään jatkuvasti uusia ominaisuuksia, tietoturvapäivityksiä ja päivityksiä ilman lisämaksua

Mitä tuotteita Adobe Acrobat 2017 -ohjelmistoperheeseen kuuluu?

Adobe Acrobat sisältää tietokonetuotteita, maksuttomia mobiilisovelluksia ja maksuttomia verkkopalveluita, jotka ovat käytettävissä Adobe Document Cloudin kautta.

Windowsin tietokonetuotteet:

Mac OS:n tietokonetuotteet:

Mobiilisovellukset:

Verkkosovellus:

Miten voin ostaa Acrobat 2017:n?

Lisätietoja Adobe Acrobatin ostovaihtoehdoista on Adoben tuoteluettelossa.

Onko Adobella työkaluja auttamaan IT-osastoja yrityskäyttöönotoissa?

Kyllä. Saatavilla on useita Acrobat -työkaluja ja -apuohjelmia virtaviivaistamaan yrityskäyttöönottoja ja auttamaan IT-kustannusten hallinnassa. Jos haluat lisätietoja, käy IT-resurssien sivulla.

Miten opin käyttämään Acrobatin uusia ominaisuuksia?

Tietoja ja opastusohjelmia Acrobatin uusien ominaisuuksien ja toimintojen käyttämisestä on Acrobatin Opettelu & tuki -sivustossa.

Miten tuoteaktivointi toimii Acrobat 2017:ssä?

Aktivointi on pakollinen prosessi, jolla Adobe vahvistaa, että ohjelmistosi on aito ja että sitä käytetään tuotteen lisenssisopimuksen sallimalla tavalla. Se on tarkoitettu suojaamana sekä oikeuksiasi kuluttajana että Adoben oikeuksia ohjelmistokehittäjänä. Lisäksi aktivointi auttaa vahvistamaan, että ostamasi ohjelmisto ei ole väärennetty.

Acrobat-tuotteet yrittävät aktivointia Internetin välityksellä automaattisesti. Aktivoinnin aikana ei lähetetä mitään henkilökohtaisia tietoja. Kukin yhden käyttäjän lisenssi myöntää oikeuden Acrobatin asennukseen kahteen tietokoneeseen milloin tahansa. Lisätietoja on Adobe-ohjelmiston aktivointisivulla.

Jos organisaatiollasi on tietokoneita, jotka eivät voi olla online-tilassa aktivointia varten, IT-järjestelmänvalvojat voivat asettaa offline-poikkeuksen Adobe Customization Wizardin avulla. Lue lisätietoja IT-resursseista.

Mitkä ovat Acrobat 2017:n suorittamiseen tarvittavat järjestelmän vähimmäisvaatimukset?

Tietoja on Acrobatin teknisten tietojen sivulla.

Millä kielillä Acrobat 2017 toimii?

Tietoja on Acrobatin teknisten tietojen sivulla.

Millä kielillä maksuttomat Adobe Document Cloud -palvelut ja -tallennusyhteydet toimivat?

Tietoja on Adobe Document Cloudin kielitasojen sivulla.

Adobe Document Cloud

Mitä voin tehdä maksuttomilla Adobe Document Cloud -palveluilla, kun työskentelen Acrobat 2017:ssä?

Adobe Document Cloud -palvelut toimivat Acrobatin tietokone-, Internet- ja mobiilisovellusten kanssa auttaen sinua pysymään yhteydessä – ja tuottavana – kaikkialla.

Rekisteröi ilmaiset Adobe Document Cloud -palvelut seuraavien etujen hyödyntämiseksi:

• Adobe Document Cloud -tallennustila: tallenna sekä käytä tiedostoja Internetissä hyödyntämällä 2 gigatavua ilmaista tallennustilaa
  • Täytä ja allekirjoita: täytä ja allekirjoita e-lomakkeita nopeasti oman automaattitäyttökokoelman avulla tietokoneessa, verkossa ja mobiililaitteessa
  • Tiedostojen lähetys: lähetä suuria tiedostoja ja jaa ne helposti muiden kanssa

Tilaa Acrobat Standard DC tai Adobe Acrobat Pro DC, jos haluat käyttää tärkeitä PDF-toimintoja verkkoselaimella tai mobiililaitteilla ja laajentaa Acrobat-tietokoneohjelmiston toimintoja.

• Luo PDF-tiedosto: muunna dokumentteja, kuvia tai valokuvia PDF-tiedostoiksi (Internet ja mobiililaitteet)
  • Vie PDF-tiedosto: muunna PDF-tiedostoja muokattaviksi Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- tai RTF-tiedostoiksi (Internet ja mobiililaitteet)
  • Muokkaa PDF-tiedostoa: lisää tai muokkaa tekstiä PDF-tiedostossa (iPadilla vain Acrobat Pro DC:n tilauksen yhteydessä)
  • Järjestä PDF-tiedosto: järjestä uudelleen, poista tai kierrä PDF-tiedoston sivuja (Internet ja mobiililaitteet vain Acrobat Pro DC:n tilauksen yhteydessä)
  • Yhdistä PDF: yhdistä useita tiedostoja yhteen PDF-dokumenttiin (vain Internet)
  • Lähetä ja seuraa: lähetä sekä seuraa dokumentteja ja vahvista niiden toimitus sähköisesti sen sijaan, että käyttäisit faksia tai toimituspalveluita (tämä palvelu tukee tietokone-, Internet- ja mobiililaitetoimintoja)
  • Lähetä allekirjoitettavaksi: lähetä dokumentteja allekirjoitettavaksi ja seuraa, hallinnoi ja tallenna niitä Internetissä (tämä palvelu tukee tietokone-, Internet- ja mobiililaitetoimintoja)
  • Täytä ja allekirjoita: täytä ja allekirjoita e-lomakkeita nopeasti oman automaattitäyttökokoelman avulla (tämä palvelu tukee tietokone-, Internet- ja mobiililaitetoimintoja)
  • Adobe Document Cloud -tallennustila: tallenna ja käytä tiedostoja verkossa hyödyntämällä 100 gigatavun tallennustilaa

Onko minun käytettävä Adobe Document Cloud -palveluita, jos ostan Acrobat 2017:n?

Ei. Acrobat 2017 -tietokoneohjelmistoa voi käyttää sellaisenaan hyödyntämättä Adobe Document Cloud -palveluita.

Onko minun oltava online-tilassa, jotta voin käyttää Acrobatia?

Kun avaat Acrobat 2017 -tietokoneohjelmiston ensimmäisen kerran, tarvitset Internet-yhteyden ohjelmiston aktivoimiseen. Sen jälkeen pystyt työskentelemään offline-tilassa vaivattomasti.

Yritykseni ei anna minun suorittaa ohjelmistoa pilvipalvelussa, mutta tarvitsen kuitenkin Acrobatin. Mitä minun tulee tehdä?

Acrobat 2017 -tietokoneohjelmistoa ei suoriteta pilvipalvelussa – se on paikallisesti asennettava ohjelmisto, joka suoritetaan työasemassa.  Se pystyy luomaan yhteyden maksuttomiin Document Cloud -palveluihin ja tarjoamaan siten monipuolisemman joukon toimintoja ja ominaisuuksia. Jos yrityksesi kuitenkin ei salli ohjelmistoa, joka yhdistää pilvipalveluun, keskustele IT-järjestelmänvalvojasi kanssa. Acrobat-asetuksia voidaan mukauttaa poistamaan pääsy pilvipalveluihin. Lue lisätietoja IT-resursseista.

Onko Adobe Document Cloud turvallinen?

Kyllä. Adobe korostaa digitaalisten elämystesi turvallisuutta. Tietoturvakäytännöt on integroitu yrityskulttuuriin, ohjelmistokehitykseen ja palvelutoimintoprosesseihin. Olipa kyse käyttäjätietojen hallinnasta, tietojen luottamuksellisuudesta tai dokumenttien eheydestä, Adobe Document Cloud suojaa dokumenttejasi, tietojasi ja henkilötietojasi parhaalla mahdollisella tavalla huippuluokan tietoturvakäytäntöjen avulla. Lisätietoja yrityksemme tietoturvakäytännöistä, Adoben tuotteiden turvallisesta elinkaaresta tai Adobe Document Cloud -ratkaisun suojauksesta saat osoitteesta www.adobe.com/fi/security.html.

Mobiilisovellus

Mitä voin tehdä Adobe Acrobat Reader -mobiilisovelluksella?

Ilmaisen Adobe Acrobat Reader -mobiilisovelluksen avulla on helppo tarkastella PDF-tiedostoja ja suorittaa niille toimintoja mistä käsin tahansa Android-, iOS- tai Windows-laitteilla. Sen avulla saat myös tärkeät Document Cloud -ominaisuudet PDF-tiedostojen käsittelyyn, kun ostat Adobe Acrobat Standard DC- tai Adobe Acrobat Pro DC -tilauksen. Lue lisätietoja Acrobat Reader -mobiilisovelluksesta. Voit ladata sen Google Playstä, iTunes App Storesta tai Windows Phone Storesta.

Mikä on Adobe Sign -mobiilisovellus ja miten se toimii mobiililaitteiden Acrobat Readerin kanssa?

Adobe Sign -mobiilisovellus on maksuton erillinen sovellus, joka toimii Acrobat Standard DC:hen, Acrobat Pro DC:hen ja Adobe Document Cloud for enterprise -jäsenyyksiin sisältyvän Adobe Signin mobiilikumppanisovelluksena. Adobe Sign -sovelluksella voit suorittaa liiketoimintatapahtumia matkoilla. Sen avulla voit lähettää, allekirjoittaa, seurata ja hallita allekirjoitettuja dokumentteja iOS- tai Android-laitteilla. Se on myös ihanteellinen työkalu sähköisten allekirjoitusten keräämiseen henkilökohtaisesti asiakkaalta. Adobe Sign toimii Acrobat Reader -mobiilisovelluksesta erillisenä. Voit ladata sen Google Playstä tai iTunes App Storesta.

Mikä on Adobe Fill & Sign -mobiilisovellus ja miten se toimii mobiililaitteiden Acrobat Readerin kanssa?

Adobe Fill & Sign on maksuton mobiilisovellus, jota voidaan käyttää itsenäisesti tai yhdessä Acrobat Reader -mobiilisovelluksen kanssa. Reader antaa sinun käsitellä täytettävissä olevia PDF-lomakkeita ja piirtää allekirjoituksen sormellasi, ja Täytä ja allekirjoita -sovellus antaa helpon tavan käsitellä paperilomakkeita tai PDF-tiedostoja, joita ei ole optimoitu lomakkeiden täyttämistä varten.  Voit ladata sen Google Playstä tai iTunes App Storesta. Täytä ja allekirjoita -ominaisuuden avulla voit tehdä iPad- tai Android-tabletilla seuraavaa:

• Avaa PDF-tiedosto, ota valokuva tai valitse kuva mobiililaitteestasi
  • Kirjoita vastaukset suoraan lomakkeeseen tai hyväksy automaattisen täytön ehdotukset
  • Allekirjoita lomakkeesi kirjoittamalla tai piirtämällä allekirjoituksesi tai käyttämällä kuvaa
  • Muokkaa henkilökohtaista automaattisen täytön kokoelmaasi, jotta sinun ei tarvitse kirjoittaa usein käytettyjä tietoja uudelleen aina, kun täytät uutta lomaketta

Mikä on Adobe Scan -mobiilisovellus?

Maksuton Adobe Scan -mobiilisovellus helpottaa skannaamista ja skannausten käsittelyä Android- ja iOS-laitteilla missä tahansa. Skannaa nopeasti mitä tahansa, kuten kuitteja, muistiinpanoja, dokumentteja, käyntikortteja ja luonnoslehtiöitä, ja muunna kuvat laadukkaiksi, haettaviksi Adoben PDF-tiedostoiksi.

Acrobat Reader- ja Adobe Scan -sovelluksissa käytetään samaa skannausmoduulia, mutta itsenäinen Adobe Scan -sovellus sisältää lisätoimintoja, kuten automaattisen skannauksen ja tekstintunnistuksen (OCR).

Tukevatko Adoben mobiilisovellukset yritysten mobiilihallintaa (Enterprise mobility management, EMM)?

Kyllä. Adobe on sitoutunut auttamaan yritysasiakkaita vastaamaan mobiililiiketoiminnan tuottavuusratkaisujen kysyntään. Samalla kuitenkin on varmistettava yritysten turvallisuus ja vaatimusten täyttyminen. Acrobat Reader- ja Adobe Sign -mobiilisovellukset tukevat kumpikin Android for Workin EMM-käyttöympäristöä, ja Adobe Acrobat Reader for Microsoft Intune on saatavana iOS- ja Android-laitteisiin. Acrobat Reader tukee myös AppConfig-ympäristöä. Lue lisätietoja IT-resursseista.

Ovatko kaikki tietokoneessani olevat toiminnot käytettävissä mobiililaitteiden Acrobat Reader -sovelluksessa?

Eivät, mutta Acrobat Reader -mobiilisovellus sisältää olennaiset PDF-työkalut, mukaan lukien suosituimmat Acrobat-toiminnot. Android- tai iOS-laitteiden Acrobat Reader -sovelluksella voit luoda, viedä, allekirjoittaa ja lähettää PDF-tiedostoja vaivattomasti. Kun työskentelet iPadilla, voit myös muokata tekstiä PDF-tiedostossa ja järjestää sivuja.Lue lisätietoja Acrobat Reader -mobiilisovelluksesta.

Acrobat 2017:n ostaminen

Miten voin ostaa Acrobat 2017:n?

Acrobat 2017 on saatavana kertaluonteisena tietokoneostoksena.

Voit hankkia Acrobat Pro 2017:n tai Acrobat Standard 2017:n vain tietokoneeseen. Acrobat XI- tai Acrobat DC -ohjelmiston pysyvän käyttöoikeuden omistavat käyttäjät ovat oikeutettuja erikoispäivityshintaan. Voit tilata Acrobat 2017 -tuotteita valitsemalla Adobe-kaupan tai ottamalla yhteyttä Adoben valtuutettuun jälleenmyyjään. Jos haluat ostaa Acrobat 2017:n organisaatiollesi, lue lisätietoja Acrobatin volyymilisensseistä.

Omistan Acrobatin aiemman version. Mikä on paras vaihtoehto minulle Acrobat 2017:n ostoon?

Jos sinulla on pysyvä Acrobat Pro XI- tai Acrobat Pro DC -ohjelmisto (tai pysyvä Acrobat Standard XI- tai Acrobat Standard DC -ohjelmisto), olet oikeutettu alennushintaiseen päivitykseen, kun ostat pysyvän (kerran maksettavan) käyttöoikeuden. Kerran maksettava osto sisältää tietokoneohjelmiston ja antaa sinun työskennellä käyttäen vain maksuttomia Adobe Document Cloud -palveluita.

Onko Acrobat 2017:stä olemassa kokeiluversiosta?

Ei ole. Voit kuitenkin ladata kokeiluversion Acrobat Pro DC -tietokoneohjelmistosta Windowsille tai Macille. Acrobat DC -kokeiluversio-ohjelmisto antaa sinun hyödyntää kaikkia Windowsin tai Macin tietokoneohjelmiston tehokkaita ominaisuuksia. Vaikka Document Cloud -palvelut eivät automaattisesti sisälly siihen, voit rekisteröidä maksuttoman Adobe Document Cloud -palvelutilin. Täydet Document Cloud -palvelut ovat saatavana vain tilauksina. Kokeiluversio-ohjelmisto on saatavilla seuraavina kieliversioina: englanti, yksinkertaistettu kiina, perinteinen kiina, tšekki, tanska, hollanti, suomi, ranska, saksa, unkari, italia, japani, korea, norja, puola, portugali, venäjä, espanja, ruotsi ja turkki. Lue kokeiluversion usein kysytyt kysymykset.

Onko Acrobat 2017 jatkossakin saatavana vain tietokoneohjelmiston lisenssinä?

Kyllä, Adobe on sitoutunut tarjoamaan erilaisia Acrobat-ohjelmiston ostovaihtoehtoja asiakkaiden tarpeita varten. Acrobat-tuoteperhe on jatkossakin saatavilla pysyvänä ohjelmistolisenssinä (vain tietokone), jota myydään volyymikäyttöoikeusohjelmien, kuten kertalisenssiohjelmankumulatiivisen lisenssiohjelman, sekä vähittäismyymälöiden ja verkkokauppojen kautta tuoteavainkortteina ja digitaalisesti toimitettavina.

Onko Acrobatin Upgrade Planin saatavuuteen muutoksia?

Päivityspaketin saatavuuteen Acrobatin kumulatiivisen lisenssiohjelman alaisuudessa ei ole tehty muutoksia, eikä muutoksia ole suunnitteilla tällä hetkellä.

Mitä saan Acrobat 2017 -tietokoneohjelmiston kertaostoksen tekoon verrattuna, kun tilaan Acrobat DC:n?

Kun tilaat Acrobat Pro DC:n tai Acrobat Standard DC:n, maksat pienen kuukausimaksun ja saat seuraavaa:

• Acrobat Pro- tai Acrobat Standard -tietokoneohjelmisto tässä järjestyksessä – mukaan lukien jatkuvia uusia toimintojen ja palveluiden päivityksiä.
  • Täydet käyttöoikeudet maksullisiin Adobe Document Cloud -palveluihin, joiden avulla voit suorittaa monenlaisia PDF-tehtäviä Acrobat Reader -mobiilisovelluksella tai selaimellasi, sisältäen tiedostojen tallentamisen ja jakamisen verkossa. Document Cloud -palvelut tarjoavat myös täydelliset työnkulut dokumenttien lähettämiseen, allekirjoittamiseen sähköisesti, seurantaan ja hallintaan.

Kun ostat Acrobat 2017:n pysyvän lisenssin kertaostoksena, saat

• Acrobat Pro 2017- tai Acrobat Standard 2017 -tietokoneohjelmiston.
  • Jos rekisteröit ilmaisen Adobe Document Cloud -tilauksen, voit käyttää myös Acrobat Reader -mobiilisovellusta tai selaintasi tavallisten PDF-tehtävien suorittamiseen, sisältäen tiedostojen tallentamisen ja jakamisen verkossa.

Minkä tyyppisiä jäsenyyksiä on saatavana, jos haluan ostaa Acrobat 2017:n määrälisenssiohjelmalla?

Ota yhteyttä Adoben valtuutettuun jälleenmyyjään, jotta voit ostaa Acrobat 2017:n kertalisenssiohjelman tai kumulatiivisen lisenssiohjelman alaisuudessa, tai pyydä yhteydenottoa Adobelta, jotta saat tietoja yrityspakettien Adobe Document Cloudista.

Yritykseni on kiinnostunut ostamaan Acrobat 2017:n määrälisenssiohjelmalla. Miten voin aloittaa?

Ota yhteyttä Adoben valtuutettuun jälleenmyyjään tai pyydä yhteydenottoa Adoben yritysmyynnistä.

Toiminnot

Mitkä ovat merkittävimmät muutokset Acrobat 2017:ssä verrattuna pysyvän Acrobat-tietokoneohjelmiston aikaisempiin versioihin?

Adobe Acrobat Pro 2017 yksinkertaistaa jokapäiväisiä PDF-tehtäviä ja sisältää monia tuottavuuteen liittyviä parannuksia, kun käsittelet PDF-tiedostoja tietokoneella.

Acrobat DC Perpetualin tärkeimmät muutokset ovat seuraavat:

• Tunnista kahden PDF-tiedoston väliset erot nopeasti ja tarkasti uuden Vertaile tiedostoja -työkalun avulla
  • Avaa useita PDF-tiedostoja samassa ikkunassa ja suorita tehtävät entistä nopeammin usean välilehden näkymässä
  • Luo uusia numeroituja luetteloita tai luettelomerkkiluetteloita Muokkaa PDF-tiedostoja käytettäessä
  • Uusi Skannaa PDF-muotoon -työnkulku helpottaa parhaiden skannausasetusten valintaa parhaan mahdollisen tuloksen varmistamiseksi
  • Allekirjoita, varmenna ja tarkista dokumentit digitaalisesti entistä helpommin päivitetyn Varmenteet-työkalun avulla
  • Etsi tehtävän suorittamiseen tarvittava työkalu nopeasti parannetun Työkalut-haun avulla
  • Uudet ensimmäisen käyttökerran kortit ja toimintaohjeet sisältävä tehtäväluettelo
  • Aloita Macissa Sharepoint-pohjaisia jaettuja arviointeja, joilla voit antaa ja saada nopeasti palautetta
  • Muuta Acrobatin ulkoasua mieltymystesi mukaan. Valitse oletusarvoinen vaalea teema tai uusi tumma teema.
  • Uudelleensuunniteltu, kosketustoimintoja tukeva käyttöliittymä helpottaa, nopeuttaa ja selkeyttää palautteen antamista ja vastaanottamista
  • Piirrä tai kirjoita sulavammin PDF-asiakirjaan käyttämällä sormeasi tai laitteen kynää Windows 10 -laitteissa
  • Esikatsele tiedostot sekä käynnistä suositut tehtävät ja työkalut pikavalinnoilla suoraan aloitusnäkymästä

Acrobat XI:n tärkeimmät muutokset sisältävät edellä mainittujen lisäksi seuraavat edut:

• Muuta skannatut paperidokumentit välittömästi muokattavissa oleviksi PDF-tiedostoiksi
  • Muokkaa PDF-tiedostoja nopeammin koko sivun kappaleiden uudelleenjuoksutuksen ja helppojen luettelomerkkipäivitysten avulla
  • Vie PDF-tiedostoja Wordiin, Exceliin tai PowerPointiin käyttäen paranneltuja luettelomerkkejä ja taulukoita
  • Täytä, allekirjoita ja lähetä lomakkeita nopeasti mistä tahansa käyttäen älykästä automaattista täyttöä
  • Löydä ja korjaa kirjoitusvirheet PDF:ssä oikeinkirjoituksen tarkistuksella
  • Rajaa ja korjaa paperidokumenteista otettuja valokuvia automaattisesti
  • Korjaa skannausten epäillyt tekstintunnistusvirheet rinnakkaisnäkymän avulla
  • Tallenna sekä käytä tiedostoja turvallisesti Internetissä hyödyntämällä 2 gigatavun ilmaista tallennustilaa

Acrobat Pro DC -tilauksella saat käyttöösi Acrobat Pro 2017:n kaikkien ominaisuuksien lisäksi seuraavat edut:

• Luo, muokkaa ja allekirjoita PDF-tiedostoja Acrobat Reader -mobiilisovelluksella
  • Luo Microsoft Word-, Excel- ja PowerPoint-dokumenteista, kuvista tai valokuvista PDF-tiedostoja mobiililaitteella tai verkossa
  • Muunna PDF-tiedostot muokattaviksi Microsoft Word-, Excel- tai PowerPoint-tiedostot tai RTF-tiedostot muokattaviksi PDF-tiedostoiksi mobiililaitteella tai verkossa
  • Muokkaa tekstiä PDF:ssä iPadilla
  • Järjestele PDF-tiedostojen sivuja iOS- tai Android-tabletilla tai -älypuhelimella.
  • Tee mobiililaitteesi kamerasta kannettava skanneri
  • Yhdistä useita tiedostoja yhdeksi PDF-tiedostoksi
  • Hanki allekirjoituksia muilta, seuraa vastauksia ja arkistoi allekirjoitettuja dokumentteja
  • Lähetä ja seuraa tärkeitä dokumentteja sekä vahvista niiden toimitus käyttämättä toimituspalveluita
  • Tallenna sekä käytä tiedostoja Internetissä hyödyntämällä jopa 100 gigatavun tallennustilaa
  • Pääset käyttämään jatkuvasti uusia ominaisuuksia, tietoturvapäivityksiä ja päivityksiä ilman lisämaksua

Tukeeko Acrobat 2017 64-bittisiä järjestelmiä?

Kyllä. Acrobat toimii Macissa 64-bittisenä sovelluksena.  Windowsin Acrobat toimii Windows Serverissä 2016 (64-bittinen), Windows Server 2008 R2:ssa (64-bittinen), 2012:ssa (64-bittinen) tai 2012 R2:ssa (64-bittinen), Windows 7:ssä (32- ja 64-bittinen), Windows 8:ssa (32- ja 64-bittinen) ja Windows 10:ssä (32- ja 64-bittinen).

Mitä suojattuja tarkastelutiloja on käytettävissä Adobe Acrobat 2017:ssä ja Adobe Acrobat Reader 2017:ssä?

Acrobat Readerin suojattua tilaa muistuttava suojattu näkymä on monipuolisen Acrobat-toimintojoukon eristämistekniikan toteutus. Adobe laajentaa Acrobat 2017:llä suojatun näkymän toimintoja haittaohjelmaa tietokoneessa PDF-tiedostomuodon avulla suorittamaan pyrkivien kirjoituspohjaisten hyökkäysten estämisestä lukupohjaisiin hyökkäyksiin, jotka yrittävät varastaa arkaluontoiset tietosi tai immateriaaliomaisuutesi PDF-tiedostojen kautta.

Aivan kuin suojattu tilakin, suojattu näkymä eristää ei-luotettujen ohjelmien (kuten kaikkien PDF-tiedostojen ja niiden käynnistämien prosessien) suorittamisen eristettyyn alueeseen, jotta PDF-muotoa käyttävä haittaohjelma ei pystyisi kirjoittamaan tietokoneen tiedostojärjestelmään tai lukemaan siitä. Suojattu tila olettaa, että kaikki PDF-tiedostot ovat mahdollisesti vaarallisia, ja rajoittaa käsittelyn eristettyyn alueeseen, ellet erityisesti ilmaise, että tiedosto on luotettava.

Acrobat 2017 ja Microsoft

Miten Acrobat 2017 toimii Microsoft Officen kanssa?

Acrobat 2017 integroituu saumattomasti Office 365-, Office 2013-, Office 2010- ja Office 2007 -sovelluksiin.

Windows-ympäristöistä voit tehdä seuraavaa:

• Luo laadukkaita Adoben PDF-tiedostoja Acrobat-tehtävänauhasta Office-sovelluksissa (Microsoft Word, Excel, PowerPoint tai Outlook).
  • Lisää suojaus Officen Acrobat-nauhasta luotuihin PDF-tiedostoihin, jotta voit estää muita kopioimasta tai muokkaamasta arkaluontoista sisältöä.
  • Suorita Wordin, Excelin tai PowerPointin Acrobat-nauhan avulla useita vaiheita yhdellä kertaa. Lähettää PDF-tiedoston nopeasti sähköpostitse, suojata sen salasanalla, asettaa tiedoston käytön rajoituksia tai lähettää tiedoston jaettuun tarkistukseen. Acrobat Pro 2017:ssä voit myös luoda PDF-tiedostoja ja suorittaa välittömästi esimääritetyn toiminnon, joka suorittaa esimääritettyjä tehtäviä, kuten valmistelee dokumentin arkistointia tai julkista jakelemista varten.
  • Lähetä Microsoft Outlookin Lähetä ja seuraa -plug-inin avulla suuria tai pieniä tiedostoja muille ja aseta seuranta-asetukset niin, että saat ilmoituksen, kun ihmiset katselevat tiedostoasi (vain Acrobat DC -tilaus)
  • Tuo kommentteja PDF-tiedostosta Word-lähdeasiakirjaan merkintöinä, jotka voidaan hyväksyä tai hylätä Microsoft Wordin Jäljitä muutokset -työkalulla.
  • Yksinkertaista sähköpostien hakua ja noutoa. Arkistoida sähköpostiviestejä tai sähköpostikansioita Microsoft Outlookista helposti käyttämällä yhtä painiketta.
  • Luoda laadukkaita Adoben PDF-tiedostoja suoraan Microsoft Projectista tai Visiosta.

Muita tapoja työskennellä käyttäen Microsoft-työkaluja:

• Luo Macin Microsoft Wordin Acrobat-tehtävänauhan avulla laadukkaita PDF-tiedostoja, joissa on vuorovaikutteisia linkkejä.
  • Muuta Acrobat 2017:n avulla aiemmin luodut PDF-tiedostot Word-, Excel- tai PowerPoint-tiedostoiksi käyttäen alan johtavaa muotoilutarkkuutta. Säilytä asettelut, luettelomerkityt luettelot ja taulukot sellaisina kuin ne ovat helppoa Office-sovelluksissa muokkausta varten.
  • Työskentele käyttäen kosketusta tukevia Windows 10 -laitteita
  • Piirrä tai kirjoita sulavammin PDF-asiakirjaan käyttämällä sormeasi tai laitteen kynää Windows 10 -laitteissa hyödyntämällä Microsoftin DirectInk-tekniikkaa.
  • Sieppaa verkkosivuja PDF-tiedostoiksi yhdellä napsautuksella Microsoft Internet Explorerista. Muunna koko sivu tai osa sivusta säilyttäen linkit, asettelut ja muotoilut ennallaan.

Integroituuko Acrobat 2017 Microsoft SharePointiin?

Kyllä. SharePoint-tiedostokirjastoista voit tehdä seuraavaa:

• Avaa PDF-tiedosto, muokkaa sitä Acrobatissa ja tallenna se takaisin varastoon.
  • Tee mistä tahansa varaston tiedostosta PDF-tiedosto ja tallenna se
  • Tee mistä tahansa varaston tiedostosta PDF-tiedosto ja lähetä se sähköpostitse
  • Yhdistä useita tiedostoja yhdeksi PDF-tiedostoksi

Voit myös automatisoida prosesseja isännöimällä PDF-lomakkeiden jaettuja dokumenttien tarkastuksia Office 365:ssä tai SharePoint-palvelimessasi.

Toimiiko Acrobat 2017 uusimpien Microsoft-ympäristöjen kanssa?

Kyllä. Acrobat 2017 toimii Microsoft Windows 7:n, 8:n ja 10:n sekä 32- että 64-bittisten versioiden kanssa. Se toimii myös Windows Server 2008:n, 2012:n, 2012 R2:n ja 2016:n 64-bittisten versioiden kanssa.

Tuki

Mitä Acrobatin versioita Adobe tukee tällä hetkellä?

Adobe tukee aktiivisesti Acrobat DC:tä, Acrobat 2017:ää ja Acrobat XI:tä. Adobe Enterprise Support Lifecycle Policy -käytännön mukaisesti Acrobat X:n tuki päättyi 15.11.2015 ja Acrobat XI:n tuki päättyy 15.10.2017. Lue lisää tuetuista tuoteversioista.

Mitä tukivaihtoehtoja on käytettävissä Acrobat 2017 -tuotteille?

Acrobatin nykyisen version rekisteröidyt omistajat ovat oikeutettuja saamaan henkilökohtaista tukea edulliseen tapauskohtaisen tuen hintaan ongelmiin, jotka liittyvät asennukseen ja tuotteisiin. Acrobatin ohje -sivulta saat lisää tukitietoja, mukaan lukien maailmanlaajuisen puhelintuen numerot, tietämyskannan artikkeleja ja esityksiä – ilmaiseksi. Acrobatin apusivulla on myös yksityiskohtaisia tietoja yleisistä Acrobat-ongelmista.

Miten Acrobat 2017 käsittelee päivitykset ja suojauskorjaukset?

Jos sinulla on pysyvä (kerran ostettava) lisenssi, saat ohjelmakorjauksia ja suojauspäivityksiä tuotteen tuetun elinkaaren ajan. Acrobat 2017 toimittaa neljännesvuosittain ainoastaan suojaukseen ja käyttöympäristöön liittyviä parannuksia ja virheenkorjauksia. Se mahdollistaa maksuttomien Adobe Document Cloud -palveluiden käytön, mutta uusia tai parannettuja toimintoja ei voi käyttää. Järjestelmänvalvojat voivat halutessaan poistaa Document Cloud -palvelut käytöstä. Lisätietoja.

Organisaatioille, jotka haluavat hallita päivityksiään oman aikataulunsa mukaisesti, Acrobat tarjoaa myös joustavia työkaluja IT-järjestelmänvalvojille. Lue lisätietoja IT-resursseista.

Standardit ja helppokäyttötoiminnot

Mitä PDF-määritysten versiota Acrobat 2017 tukee?

Acrobat 2017 tukee avointa ISO 32000-1-standardia, jota ylläpitää International Organization for Standardization (ISO).

Mitä PDF-pohjaisia standardeja Acrobat 2017 tukee?

Acrobat 2017 tukee seuraavien työnkulkukohtaisten PDF-standardien luontia ja vahvistusta:

• PDF/A arkistointiin (ISO 19005): PDF/A-1a, PDF/A-1b, PDF/A-2a, PDF/A-2b, PDF/A-2u, PDF/A-3a, PDF/A-3b ja PDF/A-3u
  • PDF/E Acrobat Pro 2017:ssä tekniikkaan (ISO 24517): PDF/E-1
  • PDF/X painotuotantoon (ISO 15930): PDF/X-1a, PDF/X-3, PDF/X-4, PDF/X-4p, PDF/X-5g ja PDF/X-5pg
  • PDF/VT Acrobat Pro 2017:ssä muuttuvaan tieto- ja tapahtumatulostukseen (ISO 16612-2): PDF/VT-1 ja PDF/VT-2

Mikä on PDF/A?

PDF/A tarjoaa määritykset digitaalisten dokumenttien luontiin, tarkasteluun ja tulostukseen pitkäkestoista säilyvyyttä varten. Tietueiden ylläpitäjät, arkistoijat jaalan standardien noudattamisenasiantuntijat voivat Acrobat 2017:n avulla säilyttää ja auttaa suojaamaan lopullisia arkistodokumentteja erillisinä tiedostoina.

Mikä on PDF/E?

PDF/E tarjoaa määritykset tekniikan työnkuluissa käytettävien dokumenttien luontiin, tarkasteluun ja tulostukseen. Arkkitehdit, teknikot, rakennusalan ammattilaiset ja valmistuksen tuotetiimit voivat Acrobat Pro 2017:n avulla mahdollistaa dokumentaation ja piirrosten vaihtamisen muiden toimitusketjussa olevien kanssa sekä virtaviivaistaa dokumenttien tarkastusta ja merkintää.

Mikä on PDF/X?

PDF/X tarjoaa määritykset lopullisten tulostus- tai painovalmiiden sivujen luontiin, tarkasteluun ja tulostukseen. Tämä standardi tarjoaa ohjeet PDF-asetuksille, jotka vaikuttavat tulostuksen tärkeisiin osa-alueisiin, kuten väritilaan ja lihotukseen. Tulostusammattilaiset, graafiset suunnittelijat ja muut luovat ammattilaiset voivat Acrobat 2017:n avulla luoda ja toimittaa ennakoitavia, painovalmiita PDF/X-yhteensopivia tiedostoja.

Mikä on PDF/VT?

PDF/VT tarjoaa määritykset muuttuvan tieto- ja tapahtumatulostuksen alalla käytettyjen tiedostojen, kuten pankkitiliotteiden ja yrityslaskujen, luontiin, tarkasteluun ja tulostukseen. Ammattilaiset, jotka käsittelevät suuria dokumentteja, jotka sisältävät muuttuvia tietoja, voivat Acrobat Pro 2017:n avulla varmistaa, että heidän tuottamansa tiedostot noudattavat tätä kansainvälistä standardia.

Toimiiko Acrobat 2017 yhdessä minkään muiden PDF-standardien tai -ohjelmien kanssa?

Kyllä. Acrobat 2017 tukee PDF-tiedostojen luontia ja käyttöä, joka on seuraavien muiden standardien ja ohjelmien mukaista:

• PDF/UA (Universal Accessibility): PDF/UA on ISO-standardi (ISO 14289-1), joka auttaa selkeyttämään PDF-kohtaisia teknisiä vaatimuksia varmistaakseen, että ISO 32000-1-standardin mukaiset PDF-tiedostot ovat kaikkien käytettävissä, mukaan lukien avustavista ohjelmista riippuvaiset käyttäjät.
  • W3C Web Content Accessibility Guidelines (WCAG): Adobe osallistuu W3C:n WCAG-työryhmään auttaakseen kehittämään teknologiasta riippumatonta WCAG 2.0 -standardia sekä neuvonantotekniikoita, jotka auttavat tekijöitä ja kehittäjiä noudattamaan tätä helppokäyttöstandardia.
  • PAdES (ETSI): PDF Advanced Electronic Signatures tarjoaa määritykset, jotka auttavat varmistamaan yhteensopivuuden Euroopan unionin digitaalisten allekirjoitusten standardien kanssa. Adobe Acrobat 2017 tukee PAdES Part 2:ta, 3:a ja 4:ää.

Millaisia esteettömyystoimintoja Acrobat 2017 tarjoaa toimintarajoitteisille henkilöille?

Acrobat 2017 auttaa täyttämään sekä vammaisten käyttäjien että helppokäyttötoimintosisällön tekijöiden tarpeet. Acrobat Pron tai Acrobat Standardin avulla lähes kuka tahansa pystyy luomaan helppokäyttöisiä PDF-dokumentteja, joita muut voivat tarkastella Adobe Acrobat Readerillä. Tämä auttaa vammaisia käyttäjiä käyttämään PDF-tiedostoja ja -lomakkeita entistä helpommin useilla kielillä.

Windowsin Acrobat Pro 2017:n, Acrobat Standard 2017:n tai Acrobat Reader DC:n avullakäyttäjätja tekijät voivat tehdä seuraavaa:

• Mukauttaa helppokäyttöasetuksia helppokäyttöisen ohjatun toiminnon avulla
  • Käyttää suurennustoimintoja
  • Lukea PDF-tiedostoja ääneen käyttäen sisäisiä toimintoja tai ammattimaisia näytönlukuohjelmistoja
  • Asettaa suuren kontrastin värejä parempaa näkyvyyttä varten
  • Lukea tekstin helpommin suurikontrastisessa tilassa dynaamisen taustasäädön avulla
  • Ottaa käyttöön suuren fontin näyttö asettamalla teksti juoksuttumaan uudelleen sivuille

Macin Acrobat Pro 2017:n tai Acrobat Reader DC:n avulla käyttäjät voivat tehdä seuraavaa:

• Käyttää VoiceOver-näytönlukijaa Mac OS X -tietokoneissa
  • Käyttää suurennustoimintoja
  • Asettaa suuren kontrastin värejä parempaa näkyvyyttä varten
  • Lukea tekstin helpommin suurikontrastisessa tilassa dynaamisen taustasäädön avulla
  • Ottaa käyttöön suuren fontin näyttö asettamalla teksti juoksuttumaan uudelleen sivuille
  • Lisäksi tekijät voivat tehdä Acrobat Pro 2017:n avulla PDF-tiedostot helppokäyttöisemmiksi:
  • Lisätä tunnisteita hallitsemaan lukemisjärjestystä ja parantamaan siirtymistä
  • Tarkistaa ja säätää sivujen tai tekstipalstojen lukemisjärjestystä
  • Vahvistaa standardeja noudattavia PDF-dokumentteja, tarkistaa mahdolliset helppokäyttöongelmat ja säätää tiedostot helppokäyttöstandardien mukaisiksi
  • Käyttää paranneltuja työkaluja tukemaan WCAG 2.0- ja PDF/UA-standardit täyttävien PDF-dokumenttien luontia
  • Käyttää ohjattua Käytettävyys-toimintoa standardeja noudattavien helppokäyttöisten PDF-tiedostojen entistä helpompaan valmistelemiseen, tarkistamiseen ja korjaamiseen

Lue lisätietoja Adoben helppokäyttöisyyden resurssikeskuksessa.

Tukeeko Acrobat 2017 helppokäyttötoimintoihin liittyviä määräyksiä, kuten Yhdysvaltain Section 508 -määräystä?

Adobe on sitoutunut tukemaan helppokäyttötoimintoja ja pyrkii ottamaan ne tuotteissaan ja palveluissaan huomioon. Yhdysvaltain Section 508 -määräyksen tarkoituksena on poistaa tietotekniikan alueella olevat esteet, luoda toimintarajoitteisille ihmisille uusia mahdollisuuksia ja edistää näiden tavoitteiden saavuttamista edesauttavien tekniikoiden kehittämistä. Adobe Acrobat 2017:n toimintarajoitteisia ihmisiä tukevien helppokäyttötoimintojen ominaisuudet on esitelty artikkelissa Adobe Acrobat Voluntary Product Accessibility Templates (VPAT).