Aiheet

Adobe Acrobat ja Adobe Reader 9 tarjoavat jatkuvan tuen 2D-grafiikkakiihdytykselle (tunnetaan myös termillä GPU, Graphical Processing Unit). Tämä ominaisuus parantaa sivun näyttöä, zoomausta ja panorointia kaksiulotteisissa PDF-tiedostoissa. Acrobat ja Adobe Reader havaitsevat kiihdytyslaitteiston ominaisuudet ja mahdollistavat tuettujen kokoonpanojen kiihdytyksen.

2D-grafiikkakiihdytys -asetus

Jos kiihdytyslaitteisto havaitaan, kaikkien muiden tiedostojen paitsi Acrobatin käynnistyessä ensimmäisenä avatun tiedoston optimointi otetaan käyttöön. Varmista, että Acrobat on havainnut kiihdytyslaitteistosi, valitsemalla Muokkaa-valikosta Oletusarvot. Valitse sitten Sivun näyttö ja tarkista, onko 2D-grafiikkakiihdytys-vaihtoehto käytettävissä Muodostus-osiossa.

Jos Acrobat tai Adobe Reader ei havaitse tuettua näyttökorttia, asetusvaihtoehto ei tule näkyville.

Tuetut näyttökortit

Acrobatin ja Adobe Reader 9.0:n havaitsemistekniikka tukee nVidia-, ATI-, Intel Shader Model 2- ja Shader Model 3 -näyttökortteja, joissa on vähintään 128 megabittiä VRAM-muistia. Seuraavien näyttökorttien yhteensopivuus Acrobatin ja Adobe Reader 9.0:n kanssa on testattu:

Acrobat ja Adobe Reader 9.0

Pöytäkoneiden nVidia-näyttökortit

Quadro FX 330 PCIe

Quadro FX 500 AGP

Quadro FX 1300 PCIe

GeForce 6600 AGP

GeForce 6600 PCIe

GeForce 6800 PCIe

GeForce 7300 PCIe

GeForce 7600 PCIe

GeForce 7800 PCIe

GeForce 7900 PCIe

GeForce 8800 GTX

Quadro FX 370 PCIe

Quadro FX 570 PCIe

Quadro FX 1400 PCIe

Quadro FX 1700 PCIe

Quadro FX 3500 PCIe

Quadro FX 3700 PCIe

Quadro FX 4500 PCIe

Quadro FX 4600 PCIe

Quadro FX 4800 PCIe

Pöytäkoneiden ATI-näyttökortit

Radeon X300 PCIe

Radeon X850 XT/PE PCIe

Radeon X1050 PCIe

FireGL T2

FireGL V3100 PCIe

FireGL V3300 PCIe

FireGL V3400 PCIe

FireGL V5200 PCIe

FireGL V7200 PCIe

FireGL V7300 PCIe

FireGL V7350 PCIe

FirePro V7750 (FireGL)

Radeon x1300 PCIe

Radeon x1600 PCIe

Radeon x1800 PCIe

Radeon x1900 PCIe

Radeon x1950 PCIe

Radeon x1800 All-in-Wonder PCIe

Radeon HD 2400 PRO

Radeon HD 2600 XT

Radeon HD 2900 XT

Radeon HD 3850 CrossFire System Configuration

Pöytäkoneiden Intel-piirisarjat Intel Q965 -piirisarja
Kannettavien tietokoneiden nVidia-näyttökortit GeForce 8700M GT SLI System Configuration

GeForce Go 7900 GTX koneella Dell XPS
Kannettavien tietokoneiden ATI-näyttökortit Mobility Radeon X1400 koneella Dell Inspiron

Mobility FireGL V5200 koneella IBM T60P

Jos näyttökorttiasi ei mainita yllä olevassa luettelossa, mutta se tukee Shader-malleja 2 ja 3 ja siinä on vähintään 128 megabittiä VRAM-muistia, Acrobat todennäköisesti havaitsee sen ja ottaa 2D-grafiikkakiihdytys -asetuksen käyttöön.

Jos kohtaat muodostusongelmia, kuten vierittämiseen ja zoomaukseen liittyviä ongelmia, poista tämä asetus käytöstä ja katso ilmeneekö ongelma edelleen. Jos asetuksen käytöstäpoisto ei ratkaise ongelmaa, tee ongelman kuvauksen ja näyttökortin tiedot sisältävä virheraportti Adoben verkkosivustolla www.adobe.com/cfusion/mmform/index.cfm?name=wishform tai ota yhteyttä tekniseen tukeen osoitteessa www.adobe.com/aboutadobe/contact.html. Jos asut muualla kuin Yhdysvalloissa, vaihda verkkosivuston yläosassa oleva maavalinta, niin näet valitsemasi maan yhteystiedot.