Jos sinulla ei enää ole Acrobat 2017:n asennusvälinettä, voit ladata korvaavat asennusohjelmat tältä sivulta.

Asennuksen loppuun suorittaminen edellyttää Acrobat 2017:n sarjanumeroa.

Huomautus:

Löydät rekisteröityjen tuotteittesi sarjanumerot kirjautumalla omalle Adobe ID -tilillesi. Tai katso ohje sarjanumeron etsimisestä.

Lataa Acrobatin asennusohjelma napsauttamalla alta sopivaa latauslinkkiä. Kun lataus on valmis, aloita asennus kaksoisnapsauttamalla asennusohjelmaa.

Acrobat Pro 2017

Windows Mac OS
Lataa (675 Mt, monikielinen asennusohjelma*) Lataa (711 Mt, monikielinen asennusohjelma*)

Acrobat Standard 2017

Windows Mac OS
Lataa (675 Mt, monikielinen asennusohjelma*) Ei saatavilla

* Monikielinen asennusohjelma; katso luettelo tuetuista kielistä napsauttamalla tästä

amerikanenglanti

kansainvälinen englanti

ranska

kanadanranska

Saksa

japani

Espanja

perinteinen espanja

Italia

Hollanti

Ruotsi

Kiina (perinteinen)

Korea

Tšekki

Puola

Venäjä