Jos sinulla ei enää ole Acrobat DC-, XI- tai X -tuotteen asennusvälinettä, voit ladata korvaavat asennusohjelmat tältä sivulta.

Acrobat DC- tai Acrobat CC -tilaus

Acrobat DC -sarjanumero

Jos sinulla on Acrobat DC -sarjanumero, lataa asennusohjelmat alta. Asennuksen loppuun suorittaminen edellyttää Acrobat-sarjanumeroa.

Huomaa: Hae rekisteröimiesi tuotteiden sarjanumerot kirjautumalla Adobe ID -käyttäjätilillesi. Voit myös katsoa artikkelin Sarjanumeron paikantaminen.

Lataa Acrobatin asennusohjelma napsauttamalla alta sopivaa latauslinkkiä. Kun lataus on valmis, aloita asennus kaksoisnapsauttamalla asennusohjelmaa.

Acrobat Pro DC -asennusohjelma

Windows Mac OS

Lataa (677 Mt, monikielinen asennusohjelma*)

Lataa (578 Mt, monikielinen asennusohjelma*)

Acrobat Standard DC -asennusohjelma

Windows Mac OS

Lataa (677 Mt, monikielinen asennusohjelma*)

Ei saatavilla

Monikielinen latausohjelma. Voit tarkistaa tuettujen kielten luettelon napsauttamalla alla Kielten luettelo.

Kielten luettelo

Kielet

Englanti (yleinen)

Englanti (arabia, Lähi-itä)

Englanti (heprea, Lähi-itä)

Japani

Tanska

Hollanti

Suomi

Ranska

Ranska (Pohjois-Afrikka)

Saksa

Italia

Norja

Portugali (Brasilia)

Espanja

Ruotsi

Tšekki

Unkari

Puola

Venäjä

Turkki

Ukraina

Kiina (yksinkertaistettu)

Kiina (perinteinen)

Korea

Slovakki

Sloveeni

Acrobat 2017

Jos olet lataamassa Acrobat Pro 2017- tai Acrobat Standard 2017 -versiota, siirry kohtaan Lataa Acrobat 2017.

Acrobat XI

Asennuksen loppuun suorittaminen edellyttää Acrobat-sarjanumeroa.

Huomaa: Hae rekisteröimiesi tuotteiden sarjanumerot kirjautumalla Adobe ID -käyttäjätilillesi. Voit myös katsoa artikkelin Sarjanumeron paikantaminen.

Lataa Acrobatin asennusohjelma napsauttamalla alta sopivaa latauslinkkiä. Kun lataus on valmis, aloita asennus kaksoisnapsauttamalla asennusohjelmaa.

Acrobat XI Pro -asennusohjelma

Windows Mac OS

Lataa (501 Mt, monikielinen asennusohjelma*)

Lataa (580 Mt, monikielinen asennusohjelma*)

Acrobat XI Standard -asennusohjelma

Windows Mac OS

Lataa (392 Mt, monikielinen asennusohjelma*)

Ei saatavilla

Monikielinen latausohjelma. Voit tarkistaa tuettujen kielten luettelon napsauttamalla alla Kielten luettelo.

Kielten luettelo

Kielet

Englanti (yleinen)

Englanti (arabia, Lähi-itä)

Englanti (heprea, Lähi-itä)

Japani

Tanska

Hollanti

Suomi

Ranska

Ranska (Pohjois-Afrikka)

Saksa

Italia

Norja

Portugali (Brasilia)

Espanja

Ruotsi

Tšekki

Unkari

Puola

Venäjä

Turkki

Ukraina

Kiina (yksinkertaistettu)

Kiina (perinteinen)

Korea

Slovakki

Sloveeni

Acrobat X

Asennuksen loppuun suorittaminen edellyttää Acrobat-sarjanumeroa.

Huomaa: Hae rekisteröimiesi tuotteiden sarjanumerot kirjautumalla Adobe ID -käyttäjätilillesi. Voit myös katsoa artikkelin Sarjanumeron paikantaminen.

Lataa Acrobatin asennusohjelma napsauttamalla alta sopivaa latauslinkkiä. Kun lataus on valmis, aloita asennus kaksoisnapsauttamalla asennusohjelmaa.

Acrobat X Pro asennusohjelma

Kielet Windows Mac OS

englanti

ranska

Saksa

Lataa (465 Mt)
Lataa (472 Mt)
Japani Lataa (454 Mt)
Lataa (472 Mt)

Espanja

Italia

Hollanti

Portugali (Brasilia)

Lataa (572 Mt)
Lataa (479 Mt)

Ruotsi

Tanska

Suomi

Norja

Lataa (570 Mt) Lataa (478 Mt)

Acrobat X Standard -asennusohjelma

Kielet Windows Mac OS

englanti

ranska

Saksa

Lataa (320 Mt) Ei saatavilla
Japani Lataa (317 Mt) Ei saatavilla

Espanja

Italia

Hollanti

Portugali (Brasilia)

Lataa (325 Mt) Ei saatavilla

Ruotsi

Tanska

Suomi

Norja

Lataa (324 Mt) Ei saatavilla