Jos sinulla ei enää ole Acrobat DC:n (ei tilausta) asennusvälinettä, voit ladata korvaavan asennusohjelman tältä sivulta.

Ei sinun versiosi?  Etsi muiden Acrobat-versioiden lataus- ja asennusohjeita:

Acrobat DC tilaus | VIP tai Enterprise

Acrobat 2017 | XI  | X

Asennuksen loppuun suorittaminen edellyttää Acrobat DC:n sarjanumeroa.

Huomaa: Hae rekisteröimiesi tuotteiden sarjanumerot kirjautumalla Adobe ID -käyttäjätilillesi. Voit myös katsoa artikkelin Sarjanumeron paikantaminen.

Lataa Acrobatin asennusohjelma napsauttamalla alta sopivaa latauslinkkiä. Kun lataus on valmis, aloita asennus kaksoisnapsauttamalla asennusohjelmaa.

Acrobat Pro DC -asennusohjelma

Windows Mac OS

Lataa (677 Mt, monikielinen asennusohjelma*)

Lataa (578 Mt, monikielinen asennusohjelma*)

Acrobat Standard DC -asennusohjelma

Windows Mac OS

Lataa (677 Mt, monikielinen asennusohjelma*)

Ei saatavilla

Monikielinen latausohjelma. Voit tarkistaa tuettujen kielten luettelon napsauttamalla alla Kielten luettelo.

Kielten luettelo

Kielet

Englanti (yleinen)

Englanti (arabia, Lähi-itä)

Englanti (heprea, Lähi-itä)

Japani

Tanska

Hollanti

Suomi

Ranska

Ranska (Pohjois-Afrikka)

Saksa

Italia

Norja

Portugali (Brasilia)

Espanja

Ruotsi

Tšekki

Unkari

Puola

Venäjä

Turkki

Ukraina

Kiina (yksinkertaistettu)

Kiina (perinteinen)

Korea

Slovakki

Sloveeni