Tässä artikkelissa annetaan tietoja ongelmasta, jossa Adobe Acrobat ei käynnisty tai kaatuu käynnistettäessä.

Ympäristö

Acrobat DC
Windows-käyttöjärjestelmä

Syy

Ongelma voi liittyä seuraaviin:

1. Lisensointikansioiden käyttöoikeudet. Lisätietoja on artikkelissa https://helpx.adobe.com/creative-cloud/kb/configuration-error.html
  2. Isäntätiedoston virheelliset merkinnät
  3. Palomuuri estää Acrobatia tarkistamasta käyttöoikeutta.

Ratkaisu

Ongelman ratkaisemista varten on olemassa työkalu:
Käyttöoikeuden korjaustyökalu: https://files.acrobat.com/a/preview/ea718d3b-1c4c-47fa-95f2-1f3df88d46a1

Komentorivivaihtoehto Kuvaus
--detectAll Tunnistaa (mutta ei ratkaise) tietokoneen kokoonpano-ongelmat.
--fixAll Yrittää palauttaa suositellut kokoonpanoasetukset tietokoneella.
--detectAndFix Tunnistaa tietokoneen kokoonpano-ongelmat ja yrittää ratkaista löydetyt ongelmat.
--ForceClean Puhdistaa tietokoneelta kaikkiin Adobe-tuotteisiin liittyvät käyttöoikeustiedot ja palauttaa kokoonpanoasetukset.Adobe-tuotteet on aktivoitava uudelleen. Älä valitse tätä vaihtoehtoa, jos käyttöoikeustiedot (sarjanumero/Adobe ID) eivät ole tiedossasi.
--help Näyttää ohjeen sisällön.

Lisätietoja

Tämä on loppukäyttäjälle tarkoitettu työkalu, joka on suoritettava yksittäisellä tietokoneella. Palvelinkäyttöön on saatavilla PRTK-työkalu.