Acrobat DC:tä asennettaessa näkyviin tulee Jo asennettu versio havaittu -varoitusikkuna

Varoitusikkuna tulee näkyviin, kun seuraavat ehdot täyttyvät:

1. Laitteellesi on jo asennettu vanhempi Acrobat-versio

2. Olet ladannut ja asentanut Acrobatin jommastakummasta osoitteesta:

- https://acrobat.adobe.com/fi/fi/free-trial-download.html

- https://cloud.acrobat.com/acrobat

Jos haluat säilyttää vanhemman Acrobat-version järjestelmässä samalla, kun asennat Acrobat DC:n, poista valinta kohdasta Poista aiempi versio.

Acrobat DC:n asentaminen Creative Cloud -työpöytäsovelluksen kautta

24. syyskuuta 2015 julkaistusta versiosta 2.3.0.151 lähtien Acrobat DC:n latausta ja asennusta on laajennettu tukemaan järjestelmään aiemmin asennettuja Acrobat-versioita.

Syksyllä julkaistavaan Acrobat DC -versioon on lisätty mahdollisuus korjata tarvittaessa aiempi Acrobat 10- tai Acrobat 11 -versio (pysyvä lisenssi).

Acrobat DC:n päivittäminen

Kun päivität Acrobat DC -versioon, voit halutessasi säilyttää aiemmin järjestelmääsi asentamasi Acrobat-versiot.
Kaikki vanhemmat Acrobat-versiot eivät kuitenkaan voi olla asennettuina samaan järjestelmään Acrobat DC:n kanssa. Jos järjestelmään on asennettu Acrobat-versio, jota ei voida säilyttää Acrobat DC:hen päivitettäessä, näkyviin tulee jokin seuraavista ilmoituksista:

Jatka muiden sovellusten päivittämistä valitsemalla Ohita ja jatka. Jos olet päivittämässä vain Acrobatia, valitse OK. Poista järjestelmästäsi vanhemmat Acrobat-versiot ja asenna sitten Acrobat Pro DC.

Jatka muiden sovellusten päivittämistä valitsemalla Ohita ja jatka. Jos olet päivittämässä vain Acrobatia, valitse OK. Voit joko poistaa vanhemman Acrobat-version järjestelmästäsi tai asentaa Acrobat DC:n valitsemalla Takaisin ja valitsemalla sen jälkeen Lisäasetukset-kohdasta Poista vanhat versiot.