Reader 10.1.2 kaatuu, kun yritetään tulostaa

Reader 10.1.2 kaatuu, jumiutuu tai mitään ei tapahdu, kun yritetään tulostaa.

Eivätkö nämä ole laitteesi ongelmia? Jos tulostimen valo vilkkuu, tulostin tulostaa vain parillisia tai parittomia sivuja tai tulostin pyytää sinua lisäämään paperia, katso artikkeli Kaksipuolinen tulostus tulostimen oletusasetuksena | Reader, Acrobat 10.1.2.

Ratkaisu 1: Päivitä Reader-versioon 10.1.3

Readerin maksuton 10.1.3-päivitys ratkaisee tämän tulostusongelman. Tämän päivityksen voi asentaa automaattisesti Reader-sovelluksen kautta.

1. Avaa Reader.

2. Valitse Ohje > Tarkista päivitykset.

Päivitysten tarkistaminen

Reader asentaa päivityksen automaattisesti.

Jos haluat, voit ladata ja asentaa päivityksen myös manuaalisesti (etsi päivitysosio sivulta selaamalla alaspäin).

Ratkaisu 2: Asenna Reader 10.1.2 -version korjaustiedosto (ei tarpeen, jos päivitetään Reader-versioon 10.1.3)

Asenna Reader-version 10.1.2 korjaustiedosto (vain Windows)

Korjaustiedostoa ei ole tarpeen asentaa, jos päivitetään Reader 10.1.3 -versioon.

1. Kirjaudu Windows-tietokoneelle järjestelmänvalvojana.
  2. Lataa korjaustiedosto napsauttamalla seuraavaa linkkiä: AdobeReaderPatch10.1.2_cpsid_92870.zip
  3. Kun sinulta kysytään, haluatko avata vai tallentaa tiedoston, valitse Avaa.

Haluatko avata vai tallentaa tiedoston -valintaikkuna.
  4. Pura tiedosto. Vaihtoehdon sijainti vaihtelee käytettävän käyttöjärjestelmän ja apuohjelman mukaan.

5. Aloita päivitys kaksoisnapsauttamalla AdobeReaderPatch10.1.2_cpsid_92870.exe-tiedostoa.

6. Kun saat ilmoituksen päivityksen valmistumisesta, käynnistä tietokone uudelleen.

Asenna Reader-version 10.1.2 korjaustiedosto hiljaisessa tilassa (vain Windows)

1. Kirjaudu Windows-tietokoneelle järjestelmänvalvojana.
  2. Lataa korjaustiedosto napsauttamalla seuraavaa linkkiä: AdobeReaderPatch10.1.2_cpsid_92870.zip

3. Kun sinulta kysytään, haluatko avata vai tallentaa tiedoston, valitse Avaa.

4. Pura tiedosto.
  5. Avaa komentokehote-ikkuna järjestelmänvalvojana.

6. Kirjoita polku suoritettavaan korjaustiedostoon ja lisää hiljaisen tilan määritys -silent komentoriville. Esimerkki:

AdobeReaderPatch10.1.2_cpsid_92870.exe -silent

Hiljaisessa tilassa ei näy valintaikkunoita, joten et saa ilmoitusta päivityksen valmistumisesta. Suoritettava tiedosto lähettää lokitiedoston "AcroPatchApplication1012.log" tilapäishakemistoon (%temp%).

7. Kun päivitys on valmis, käynnistä tietokone uudelleen.