Acrobat 9.4.2 -versioon päivittämisen jälkeen tapahtuu jokin seuraavista virheistä, kun yritetään tulostaa Acrobat-ohjelmasta:

• Virhe: ”Ennen kuin tulostamiseen liittyviä tehtäviä (kuten arkin määrittely tai dokumentin tulostus) voidaan suorittaa, on asennettava tulostin.”
  • Mitään ei tapahdu, kun napsautat OK-painiketta Tulosta-valintaikkunassa. Esimerkiksi tilannepalkki ei ilmesty näyttöön eikä tulostin ala tulostaa.

Ratkaisu

Uusimman Acrobat-päivityksen asentaminen. Asenna uusin päivitys käynnistämällä Acrobat ja valitsemalla Ohje > Tarkista päivitykset.

Yritysympäristö

Jos yrityksellä ei ole valmiuksia asentaa uusinta Acrobat-päivitystä, ratkaise Acrobat 9.4.2-ohjelman tulostusongelma noudattamalla alla olevia ohjeita.

1. Lataa ja suorita tiedosto AcrobatPatchApplication.exe.

Seuraavia ohjeita noudattamalla voit ladata korjaustiedoston ja korjata sillä tulostinongelman.

1. Kirjaudu tietokoneelle järjestelmänvalvojana.
  2. Napsauta linkkiä ja lataa zip-tiedosto, joka sisältää tiedoston AcrobatPatchApplication.exeAcrobatPatchApplication.zip.

3. Pura ladattu tiedosto ja suorita AcrobatPatchApplication.exe-tiedosto jollakin seuraavista tavoista:

• Kaksoisnapsauta AcrobatPatchApplication.exe-tiedostoa.
  • Suorita tiedosto AcrobatPatchApplication.exe hiljaisessa tilassa määrittämällä komentorivillä -silent.

Esimerkki: <AcrobatPatchApplication.exe-tiedoston polku> -silent

Loki on luotu tilapäiskansioon (%temp%) nimellä AcroPatchApplication942.log. Muutokset tulevat voimaan vasta tietokoneen uudelleenkäynnistyksen jälkeen. Kun tiedostoa suoritetaan hiljaisessa tilassa, kaikki valintaikkunat on estetty. Myöskään ikkunaa, jossa kerrotaan tiedoston suorittamisen onnistumisesta ja suositellaan tietokoneen uudelleenkäynnistystä, ei näytetä.

2. Korvaa asennettu luettelotiedosto päivitetyllä versiolla.

Lataa Adobe.Acrobat.Dependencies-luettelotiedosto seuraavasta linkistä. Napsauta linkkiä hiiren kakkospainikkeella ja valitse pikavalikosta Tallenna kohde nimellä tai Tallenna linkki nimellä.

Adobe.Acrobat.Dependencies-luettelotiedosto

1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella ladattua luettelotiedostoa ja valitse pikavalikosta Kopioi.
  2. Valitse Käynnistä ja siirry kohteeseen Tietokone\Paikallinen asema (C:)\Program Files\Adobe\Acrobat 9.0\Acrobat. (32-bittinen versio) tai Tietokone\Paikallinen asema (C:)\Program Files (x86)\Adobe\Acrobat 9.0\Acrobat\Adobe.Acrobat.Dependencies.manifest file (64-bittinen versio).
  3. Napsauta hiiren kakkospainiketta ja valitse pikavalikosta Liitä. Korvaa vanha tiedosto valitsemalla Kyllä.
  4. Sulje valintaikkuna ja käynnistä tietokone uudelleen.

3. Poista tai korvaa atl.dll-tiedosto Adobe.Acrobat.Dependencies.manifest-luettelotiedostosta.

Jos teet nämä toimenpiteet Windows Vista- tai Windows 7 -käyttöjärjestelmässä, muokkaa kansioita käyttämällä täysiä järjestelmänvalvojan oikeuksia. Jotta voit muokata kansioita täysin järjestelmänvalvojan oikeuksin, poista järjestelmän Käyttäjätilien valvonta käytöstä. Tee seuraavat toimenpiteet käyttöjärjestelmäsi ohjeiden mukaisesti. Kun olet suorittanut seuraavat vaiheet, ota Käyttäjätilien valvonta uudelleen käyttöön.

1. Napsauta Käynnistä-painiketta. Siirry kohteeseen Tietokone\Paikallinen asema (C:)\Program Files\Adobe\Acrobat 9.0\Acrobat\Adobe.Acrobat.Dependencies.manifest file (32-bittinen versio) tai Tietokone\Paikallinen asema (C:)\Program Files (x86)\Adobe\Acrobat 9.0\Acrobat\Adobe.Acrobat.Dependencies.manifest file (64-bittinen versio).
  2. Napsauta luettelotiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja avaa se käyttämällä joko Muistiota tai WordPadia.
  3. Paina CTRL+F ja käynnistä haku sanalle ”atl.dll” ilman lainausmerkkejä.
  4. Poista rivi, jossa on atl.dll, sulje tekstieditori ja hyväksy muutokset.

Huomaa: Jos käynnistät Acrobat 9 -ohjelman korjauksen, toista tämä prosessi. Uusi tiedosto korvataan vanhalla tiedostolla, joka on purettu korjausprosessin aikana.

4. Aseta Adobe PDF -tulostin oletustulostimeksi.

1. Napsauta Käynnistä-painiketta ja valitse Ohjauspaneeli.
  2. Valitse Ohjauspaneeli-ikkunasta Tulostimet ja faksit.
  3. Napsauta kohdetta Adobe PDF -tulostin hiiren kakkospainikkeella ja valitse pikavalikosta Aseta oletustulostimeksi.
  4. Sulje Ohjauspaneeli ja avaa Acrobatin Tulosta-valintaikkuna.
  5. Valitse tulostimesi Nimi-ponnahdusvalikosta ja napsauta sen jälkeen Tulosta.

Ratkaisuja tilanteeseen, jossa mitään ei tapahdu sen jälkeen, kun Tulosta-valintaikkunassa on napsautettu OK-painiketta

Huomaa: Tämä ongelma ilmenee tietokoneissa, joissa on käytössä Windows XP- tai Windows 7 -käyttöjärjestelmä, ja se on tyypillisempi tulostimissa, jotka on yhdistetty verkkoon.

Kokeile järjestyksessä yhtä tai useampaa seuraavista ratkaisuista:

1. Lataa ja suorita tiedosto AcrobatPatchApplication.exe.

Seuraavia ohjeita noudattamalla voit ladata korjaustiedoston ja korjata sillä tulostinongelman.

1. Kirjaudu tietokoneelle järjestelmänvalvojana.
  2. Napsauta linkkiä ja lataa zip-tiedosto, joka sisältää tiedoston AcrobatPatchApplication.exeAcrobatPatchApplication.zip.

3. Pura ladattu tiedosto ja suorita AcrobatPatchApplication.exe-tiedosto jollakin seuraavista tavoista:

• Kaksoisnapsauta AcrobatPatchApplication.exe-tiedostoa.
  • Suorita tiedosto AcrobatPatchApplication.exe hiljaisessa tilassa määrittämällä komentorivillä -silent.

Esimerkki: <AcrobatPatchApplication.exe-tiedoston polku> -silent

Loki on luotu tilapäiskansioon (%temp%) nimellä AcroPatchApplication942.log. Muutokset tulevat voimaan vasta tietokoneen uudelleenkäynnistyksen jälkeen. Kun tiedostoa suoritetaan hiljaisessa tilassa, kaikki valintaikkunat on estetty. Myöskään ikkunaa, jossa kerrotaan tiedoston suorittamisen onnistumisesta ja suositellaan tietokoneen uudelleenkäynnistystä, ei näytetä.

2. Korvaa asennettu luettelotiedosto päivitetyllä versiolla.

Lataa Adobe.Acrobat.Dependencies-luettelotiedosto seuraavasta linkistä. Napsauta linkkiä hiiren kakkospainikkeella ja valitse pikavalikosta Tallenna kohde nimellä tai Tallenna linkki nimellä.

Adobe.Acrobat.Dependencies-luettelotiedosto

1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella ladattua luettelotiedostoa ja valitse pikavalikosta Kopioi.
  2. Napsauta Käynnistä-painiketta. Siirry kohteeseen Tietokone\Paikallinen asema (C:)\Program Files\Adobe\Acrobat 9.0\Acrobat\Adobe.Acrobat.Dependencies.manifest file (32-bittinen versio) tai Tietokone\Paikallinen asema (C:)\Program Files (x86)\Adobe\Acrobat 9.0\Acrobat\Adobe.Acrobat.Dependencies.manifest file (64-bittinen versio).
  3. Napsauta hiiren kakkospainiketta, valitse pikavalikosta Liitä ja korvaa vanha tiedosto valitsemalla Kyllä.
  4. Sulje valintaikkuna ja käynnistä tietokone uudelleen.

3. Poista tai korvaa atl.dll-tiedosto Adobe.Acrobat.Dependencies.manifest-luettelotiedostosta.

Jos teet nämä toimenpiteet Windows Vista- tai Windows 7 -käyttöjärjestelmässä, muokkaa kansioita käyttämällä täysiä järjestelmänvalvojan oikeuksia.Jotta voit muokata kansioita täysin järjestelmänvalvojan oikeuksin, poista järjestelmän Käyttäjätilien valvonta käytöstä. Tee seuraavat toimenpiteet käyttöjärjestelmäsi ohjeiden mukaisesti. Kun olet suorittanut seuraavat vaiheet, ota Käyttäjätilien valvonta uudelleen käyttöön.

1. Napsauta Käynnistä-painiketta. Siirry kohteeseen Tietokone\Paikallinen asema (C:)\Program Files\Adobe\Acrobat 9.0\Acrobat\Adobe.Acrobat.Dependencies.manifest file (32-bittinen versio) tai Tietokone\Paikallinen asema (C:)\Program Files (x86)\Adobe\Acrobat 9.0\Acrobat\Adobe.Acrobat.Dependencies.manifest file (64-bittinen versio).
  2. Napsauta luettelotiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja avaa se käyttämällä joko Muistiota tai WordPadia.
  3. Paina CTRL+F ja käynnistä haku sanalle ”atl.dll” ilman lainausmerkkejä.
  4. Poista rivi, jossa on atl.dll, sulje tekstieditori ja hyväksy muutokset.

Huomaa: Jos käynnistät Acrobat 9 -ohjelman korjauksen, toista tämä prosessi. Uusi tiedosto korvataan vanhalla tiedostolla, joka on purettu korjausprosessin aikana.

4. Napsauta PDF-kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Tulosta.

1. Napsauta Käynnistä-painiketta ja valitse Ohjauspaneeli.
  2. Valitse Ohjauspaneeli-ikkunasta Tulostimet ja faksit (Windows XP) tai Laitteet ja tulostimet (Windows 7/Vista).
  3. Napsauta tulostinta hiiren kakkospainikkeella ja valitse pikavalikosta Aseta oletustulostimeksi.
  4. Siirry tulostettavan PDF-tiedoston sijaintiin, esimerkiksi kohteeseen Documents and Settings.
  5. Napsauta hiiren kakkospainikkeella PDF-kuvaketta.
  6. Valitse pikavalikosta Tulosta.

5. Vedä PDF-tiedosto tulostusjonoon.

1. Napsauta Käynnistä-painiketta ja valitse Ohjauspaneeli.
  2. Valitse Ohjauspaneeli-ikkunasta Tulostimet ja faksit (Windows XP) tai Laitteet ja tulostimet (Windows 7/Vista).
  3. Avaa oletustulostimen tulostusjono kaksoisnapsauttamalla oletustulostimen kuvaketta. Oletustulostimen kuvakkeen reunassa on valintamerkki.
  4. Vedä tulostettavan PDF-tiedoston kuvake tulostusjonoon.

6. Avaa ja sulje tulostimen ominaisuudet.

1. Avaa PDF-tiedosto Acrobatilla.
  2. Valitse Tiedosto > Tulosta ja valitse tulostin Nimi-ponnahdusvalikosta.
  3. Napsauta Tulosta-valintaikkunan oikeasta ylälaidasta kohtaa Ominaisuudet.
  4. Sulje Ominaisuudet-valintaikkuna valitsemalla OK.
  5. Sulje Tulosta-valintaikkuna napsauttamalla OK ja tulosta valitulla tulostimella.

Huomaa: Aina, kun käynnistät Acrobat-ohjelman tulostaaksesi PDF-tiedoston, valitse Ominaisuudet ja sulje sitten ikkuna napsauttamalla OK. Tämä toiminto palauttaa tulostimen.