Adobe Reader ja Acrobat voivat tarkistaa säännöllisesti, onko uusia päivityksiä saatavissa, ja asentaa ne puolestasi. Näitä päivityksiä ovat tärkeät tietoturvan korjauspäivitykset ja tuoteparannukset.

Adobe Acrobat Reader DC -päivitysohjelman asetukset

Adobe Acrobat Reader DC:n päivitysohjelman asetuksia ei voi muuttaa.

Adobe Acrobat DC -päivitysohjelman asetukset

Voit valita kahdesta tavasta, jolla päivitykset noudetaan:

• Asenna päivitykset automaattisesti (suositus): Acrobat Reader DC ja Acrobat DC tarkistavat tärkeiden päivitysten saatavuuden säännöllisesti, lataavat päivitykset ja asentavat ne automaattisesti. Kun päivitys on valmis, ilmaisinpalkissa näkyy pieni viesti, joka kertoo ohjelmiston tulleen päivitetyksi. Tätä tapaa suositellaan, koska se ei vaadi loppukäyttäjältä mitään toimia. Tapa pitää Acrobat Reader DC:n ja Acrobat DC:n parhaiten ajan tasalla ja suojattuna.
  • Tarkista päivitykset ja asenna ne manuaalisesti: Acrobat Reader DC ja Acrobat DC eivät tarkista päivitysten saatavuutta. Sen sijaan käyttäjän on itse valittava Tarkista päivitykset. Tällä vaihtoehdolla on kaikkein heikoin tietoturva, ja sitä suositellaan vain organisaatioille, jotka asentavat päivitykset järjestelmiinsä muilla tavoilla.

Adobe Reader XI- ja Acrobat XI -päivitysohjelmien asetukset

Voit valita jonkin neljästä tavasta, jolla päivitykset noudetaan:

• Asenna päivitykset automaattisesti (suositus): Adobe Reader ja Acrobat tarkistavat tärkeiden päivitysten saatavuuden säännöllisesti, lataavat päivitykset ja asentavat ne automaattisesti. Kun päivitys on valmis, ilmaisinpalkissa näkyy pieni viesti, joka kertoo ohjelmiston tulleen päivitetyksi. Tätä tapaa suositellaan, koska se ei vaadi loppukäyttäjältä mitään toimia. Tapa pitää Adobe Readerin ja Acrobatin parhaiten ajan tasalla ja suojattuna.
  • Lataa päivitykset automaattisesti, mutta anna minun päättää, milloin ne asennetaan: Adobe Reader ja Acrobat tarkistavat tärkeiden päivitysten saatavuuden säännöllisesti ja lataavat päivitykset. Ennen kuin päivitys voidaan asentaa, Adobe Reader ja Acrobat kehottavat sinua käynnistämään asennuksen.
  • Ilmoita minulle, mutta anna minun valita, milloin päivitykset ladataan ja asennetaan: Adobe Reader ja Acrobat ilmoittavat, kun päivitys on valmis ladattavaksi ja asennettavaksi.
  • Tarkista päivitykset ja asenna ne manuaalisesti: Adobe Reader ja Acrobat eivät tarkista päivitysten saatavuutta. Sen sijaan loppukäyttäjä valitsee Tarkista päivitykset -toiminnon. Tällä vaihtoehdolla on kaikkein heikoin tietoturva, ja sitä suositellaan vain organisaatioille, jotka asentavat päivitykset järjestelmiinsä muilla tavoilla.

Jos haluat muuttaa tätä asetusta myöhemmin, se onnistuu valitsemalla Asetukset Päivitysohjelma-kohdasta (valitse Muokkaa > Asetukset), paitsi Adobe Acrobat Reader DC:n osalta, kuten edellä on kerrottu.