PostScript-tiedostosta PDF-tiedostoksi muuntamisen yhteydessä näytettävän tietoturvavaroituksen ottaminen pois käytöstä

Ohjeet PostScript-tiedostosta PDF-tiedostoksi muuntamisen yhteydessä näytettävän tietoturvavaroituksen ottamiseksi pois käytöstä.

Jos muunnat Acrobat 2019 -versiossa ps-, eps- tai prn- tiedostoja PDF-tiedostoiksi Acrobat- tai Acrobat Distiller -ohjelmalla, näet tietoturvavaroituksen, jossa kysytään, luotatko tiedoston lähteeseen ja haluatko muuntaa sen.

Tietoturvavaroitus

Versiot, joita ongelma koskee

Tuote

Versio

Acrobat

2019.010.20099

Acrobat 2017

2017. 011.30138

Acrobat 2015 Classic

2015. 006.30493

Tietoturvavaroituksen käytöstä poistaminen Acrobatissa

Käytettävissä: Acrobat, Acrobat 2017 ja Acrobat 2015 (Classic)

Huomautus:

Jos et näe tätä vaihtoehtoa, päivitä Acrobat uusimpaan versioon. Jos haluat suorittaa päivityksen automaattisesti Acrobat:stä, valitse Ohje > Etsi päivityksiä. Lataa ja asenna uusimmat päivitykset toimimalla päivitysohjelman ikkunassa olevien ohjeiden mukaan.

1. Valitse Acrobatissa Muokkaa > Oletusarvot (Windows) tai Acrobat > Oletusarvot (Mac)

2. Valitse vasemmasta ruudusta Muunna PDF-tiedostoksi. Valitse Muunna PDF-tiedostoksi -osiossa PostScript/EPS ja valitse Muokkaa asetuksia.

Huomautus:

Jos et näe tätä vaihtoehtoa, päivitä Acrobat uusimpaan versioon. Jos haluat suorittaa päivityksen automaattisesti Acrobat:stä, valitse Ohje > Etsi päivityksiä. Lataa ja asenna uusimmat päivitykset toimimalla päivitysohjelman ikkunassa olevien ohjeiden mukaan.

PostScriptin muuntaminen PDF:ksi

3. Poista Adoben PDF-asetukset -ikkunassa valinta kohdasta Always Show File Trust Dialog Before Conversion (Näytä aina Luotatko lähteeseen -ikkuna ennen muuntamista) ja valitse OK.

Valinnan poistaminen tietoturvaikkunan käytöstä poistamiseksi

4. Valitse OK.

Tietoturvavaroituksen käytöstä poistaminen Distillerissä

Käytettävissä: Acrobat, Acrobat 2017 ja Acrobat 2015 (Classic)

Huomautus:

Jos et näe tätä vaihtoehtoa, päivitä Acrobat uusimpaan versioon. Jos haluat suorittaa päivityksen automaattisesti Acrobat:stä, valitse Ohje > Etsi päivityksiä. Lataa ja asenna uusimmat päivitykset toimimalla päivitysohjelman ikkunassa olevien ohjeiden mukaan.

1. Käynnistä Adobe Acrobat Distiller.

2. Siirry kohtaan Tiedosto> Oletusarvot (Windows) tai Distiller >Oletusarvot (Mac).

3. Valitse Oletusarvot-ikkunassa Suojaus ja valitse sitten Trust All Files Opened Via Acrobat Distiller (Luota kaikkiin Acrobat Distillerin kautta avattuihin tiedostoihin).

Huomautus:

Jos et näe tätä vaihtoehtoa, päivitä Acrobat uusimpaan versioon. Jos haluat suorittaa päivityksen automaattisesti Acrobat:stä, valitse Ohje > Etsi päivityksiä. Lataa ja asenna uusimmat päivitykset toimimalla päivitysohjelman ikkunassa olevien ohjeiden mukaan.

Luota kaikkiin Acrobat Distillerin kautta avattuihin tiedostoihin -valinta

4. Valitse OK.

Acrobatin ja Acrobat Distillerin tietoturvavaroituksen käytöstä poistaminen plist-tiedoston määrityksellä macOS-käyttöjärjestelmässä

Poista tietoturvavaroitus käytöstä Macissa päivittämällä com.adobe.Acrobat.Pro. plist  -tiedosto alla kuvatulla tavalla:

1. Sulje Acrobat -sovellus, jos se on käynnissä.

2. Siirry kansioon /Kirjasto/Application Support/Adobe/(tuotteen nimi)/(versio)/Preferences.

Esimerkiksi Acrobat:n polku on /Kirjasto/Application Support/Adobe/Acrobat/DC/Preferences.

3. Avaa FeatureLockDown.plist-tiedosto missä tahansa tekstinkäsittelyohjelmassa.

4. Luo FeatureLockDown-tiedostoon seuraava merkintä:

Avain: EnableTrustedConversion

Lock-polku: FeatureLockdown

Tyyppi: Boole

Oletusarvo  : 0

Huomautus:

Tietoturvavaroitusta ei näytetä, jos avaimen oletusarvo on  0.

Jos haluat ottaa tietoturvavaroituksen käyttöön, määritä avaimen arvoksi 1.

5. Tallenna FeatureLockDown.plist-tiedosto.

Poista tietoturvavaroitus käytöstä Macissa päivittämällä com.adobe.Acrobat.Pro. plist  -tiedosto alla kuvatulla tavalla:

1. Sulje Acrobat -sovellus, jos se on käynnissä.

2. Siirry kansioon /Kirjasto/Preferences.

3. Avaa com.adobe.Acrobat.Pro.plist-tiedosto missä tahansa tekstinkäsittelyohjelmassa.

4. Luo tiedostoon seuraava merkintä:

Avain: EnableTrustedConversion

Tyyppi: Boole

Oletusarvo  : KYLLÄ

EnabledTrustedConversionin arvon asettaminen kohtaan KYLLÄ com.adobe.Acrobat.Pro.plist-tiedostossa

5. Tallenna com.adobe.Acrobat.Pro.plist-tiedosto.

Acrobatin ja Acrobat Distillerin tietoturvavaroituksen käytöstä poistaminen rekisteriä muokkaamalla Windows-käyttöjärjestelmässä

Tietoturvavaroituksen voi poistaa käytöstä luomalla rekisteriavain Windowsissa alla kuvatulla tavalla.

1. Sulje Acrobat-sovellus, jos se on käynnissä.

2. Avaa rekisterieditori –  siirry kohtaan Suorita (Windows-valikko + R), kirjoita regedit.exe Avaa-kenttään ja valitse OK.

3. Siirry rekisterieditorissa asennetun tuotteen ja julkaisun version mukaiseen sijaintiin, ja luo sijaintiin avain FeatureState. Oletuksena avainta ei ole.

Acrobat (Continuous):

• Sijainti: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\(Wow6432Node)\Adobe\Adobe Acrobat\DC\FeatureState

Acrobat (Classic - Acrobat 2017):

• Sijainti: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\(Wow6432Node)\Adobe\Adobe Acrobat\2017\FeatureState

Acrobat (Classic - Acrobat 2015):

• Sijainti: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\(Wow6432Node)\Adobe\Adobe Acrobat\2015\FeatureState
  4. Luo kohdassa FeatureState DWORD-tyyppinen avain ja anna sille nimeksi BlockDistillerConversion. Muuta sen arvoksi 0 (nolla).

Huomautus:

Kun BlockDistillerConversion-avaimen arvo on:

• 0: Tietoturvavaroitus on poissa käytöstä Acrobatissa
    • 1: Tietoturvavaroitus on käytössä Acrobatissa
  5. Sulje rekisterieditori.

1. Sulje Acrobat Distiller -sovellus, jos se on käynnissä.

2. Avaa rekisterieditori –  siirry kohtaan Suorita (Windows-valikko + R), kirjoita regedit.exe Avaa-kenttään ja valitse OK.

3. Siirry rekisterieditorissa alla kerrottuun kohtaan ja luo bEnableTrustedConversion-binaariavain. Muuta sen arvoksi 1. Acrobat Distiller:

Acrobat (Continuous):

• Sijainti: HKEY_CURRENT_USER\Software\Adobe\Acrobat Distiller\DC\Preferences

Acrobat (Classic–Acrobat 2017):

• Sijainti: HKEY_CURRENT_USER\Software\Adobe\Acrobat Distiller\2017\Preferences

Acrobat (Classic–Acrobat 2015):

• Sijainti: HKEY_CURRENT_USER\Software\Adobe\Acrobat Distiller\2015\Preferences
    Huomautus:

Kun bEnableTrustedConversion-avaimen arvo on:

• 0: Tietoturvavaroitus on käytössä Acrobatissa
    • 1: Tietoturvavaroitus on poissa käytöstä Acrobatissa
  4. Sulje rekisterieditori.