Acrobat Pro DC

Järjestelmävaatimukset

Nämä järjestelmävaatimukset koskevat Adobe Acrobat Pro DC -ohjelmistoa (versio 2015). Järjestelmävaatimukset muuttuvat ohjelmistopäivitysten myötä, joten löydät uusimmat tiedot tuetuista käyttöjärjestelmistä ja selaimista oman ohjelmistoversiosi julkaisutiedoista.

Windows

• 1,5 GHz:n suoritin tai nopeampi
  • Microsoft Windows Server 2008 R2 (64-bittinen), 2012 (64-bittinen) tai 2012 R2 (64-bittinen); Windows 7 (32- ja 64-bittinen), Windows 8, 8.1 (32- ja 64-bittinen) tai Windows 10 (32- ja 64-bittinen)
  • 1 Gt RAM-muistia
  • 4,5 Gt vapaata kiintolevytilaa
  • Näytön tarkkuus 1024 x 768
  • Internet Explorer 8, 9, 10 tai 11; Firefox (ESR)
  • Videolaitteistokiihdytys (valinnainen)

Mac OS

• Intel-suoritin
  • Mac OS X v10.9, 10.10, 10.11* tai 10.12
  • Safari 7 tai 8 (Safarin selain-plug-iniä tuetaan vain 64-bittisessä Intel-suorittimessa)
  • 1 Gt RAM-muistia
  • 2,75 Gt vapaata kiintolevytilaa
  • Näytön tarkkuus 1024 x 768

10.11-tuki – lisätietoja on artikkelissa Tunnetut ongelmat.

Mobiilisovellukset* *

Näiden maksuttomien mobiilisovellusten käyttö on valinnaista.

Selain* *

Nämä vaatimukset koskevat Acrobat Pro DC -tilausta edellä esitettyjen tietokoneohjelmistoa koskevien vaatimusten lisäksi.

• Microsoft Windows 10 ja Internet Explorer 11, Firefox tai Chrome
  • Microsoft Windows 8 ja Internet Explorer 10 tai uudempi, Firefox tai Chrome
  • Microsoft Windows 7 ja Internet Explorer 8 tai uudempi, Firefox tai Chrome
  • Microsoft Windows Vista ja Internet Explorer 8 tai 9, Firefox tai Chrome
  • Mac OS X v10.9 tai uudempi ja Safari 7 tai uudempi, Firefox tai Chrome

* *  Acrobat Pro DC -tilauksiin sisältyvä Lähetä allekirjoitettavaksi -työkalu käyttää Adobe Signin pilvipalveluita ja sitä koskevat erilliset selainvaatimukset. Näytä vaatimukset.

Kieliversiot

Acrobat DC -tietokonesovellus on saatavilla seuraavilla kielillä:

Englanti

Ranska

Saksa

Japani

Italia

Espanja

Hollanti

Brasilian portugali

Ruotsi

Tanska

Suomi

Norja

Yksinkertaistettu kiina

Perinteinen kiina

Korea

Tsekki

Puola

Venäjä

Turkki

Unkari

Ukraina

Slovakki

Sloveeni

Pohjois-Afrikan ranska

Lähi-idän heprea §

Lähi-idän arabia §

Saatavilla vain Windowsille.

Pohjois-Afrikan ranskan (Français) versiossa on ranskankielinen sovelluskäyttöliittymä, ja arabian/heprean oikealta vasemmalle kirjoitettavan tekstin tuki on oletuksena käytössä.

§ Arabian ja heprean sovelluskäyttöliittymä on englanninkielinen, ja arabian/heprean oikealta vasemmalle kirjoitettavan tekstin tuki on oletuksena käytössä.

Acrobat Reader -mobiilisovellus on saatavilla kaikilla yllä mainituilla kielillä lukuun ottamatta seuraavia: unkari, Pohjois-Afrikan ranska, slovakki, sloveeni ja ukraina. Oikealta vasemmalle kirjoitettavien kielten tukea ei ole.

Selainpohjainen PDF Services -sovellus on saatavilla seuraavilla kielillä: englanti, Brasilian portugali, tanska, suomi, ranska, saksa, italia, japani, norja, espanja ja ruotsi.

Kielten saatavuus vaihtelee Adobe Document Cloud -palveluiden tukemien toimintojen mukaan. Lisätietoja on Document Cloudin kielitasoja käsittelevässä artikkelissa.

Adoben verkkopalvelut on tarkoitettu vähintään 13-vuotiaille käyttäjille, ja ne edellyttävät lisäehtojen sekä Adoben tietosuojalausunnon hyväksymistä. Verkkopalvelut eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla kielillä, ne voivat edellyttää käyttäjän rekisteröitymistä ja ne voidaan lopettaa tai niitä voidaan muuttaa kokonaan tai osittain siitä etukäteen ilmoittamatta. Palveluista voidaan periä lisä- tai tilausmaksuja.

Huomautus:

Adoben verkkopalvelut on tarkoitettu vähintään 13-vuotiaille käyttäjille, ja ne edellyttävät lisäehtojen sekä Adoben tietosuojalausunnon hyväksymistä. Verkkopalvelut eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla kielillä, ne voivat edellyttää käyttäjän rekisteröitymistä ja ne voidaan lopettaa tai niitä voidaan muuttaa kokonaan tai osittain siitä etukäteen ilmoittamatta. Palveluista voidaan periä lisä- tai tilausmaksuja.

Acrobat Standard DC

Järjestelmävaatimukset

Nämä järjestelmävaatimukset koskevat Adobe Acrobat Standard DC -ohjelmistoa (versio 2015). Järjestelmävaatimukset muuttuvat ohjelmistopäivitysten myötä, joten löydät uusimmat tiedot tuetuista käyttöjärjestelmistä ja selaimista oman ohjelmistoversiosi julkaisutiedoista.

Windows

• 1,5 GHz:n suoritin tai nopeampi
  • Microsoft Windows Server 2008 R2 (64-bittinen), 2012 (64-bittinen) tai 2012 R2 (64-bittinen); Windows 7 (32- ja 64-bittinen), Windows 8, 8.1 (32- ja 64-bittinen) tai Windows 10 (32- ja 64-bittinen)
  • 1 Gt RAM-muistia
  • 4,5 Gt vapaata kiintolevytilaa
  • Näytön tarkkuus 1024 x 768
  • Internet Explorer 8, 9, 10 tai 11; Firefox (ESR)
  • Videolaitteistokiihdytys (valinnainen)

Mobiilisovellukset*

Näiden maksuttomien mobiilisovellusten käyttö on valinnaista.

Selain*

Nämä vaatimukset koskevat Acrobat Standard DC -tilausta edellä esitettyjen tietokoneohjelmistoa koskevien vaatimusten lisäksi.

• Microsoft Windows 10 ja Internet Explorer 11, Firefox tai Chrome
  • Microsoft Windows 8 ja Internet Explorer 10 tai uudempi, Firefox tai Chrome
  • Microsoft Windows 7 ja Internet Explorer 8 tai uudempi, Firefox tai Chrome
  • Microsoft Windows Vista ja Internet Explorer 8 tai 9, Firefox tai Chrome

* Acrobat Standard DC -tilaukseen sisältävää Lähetä allekirjoitettavaksi -työkalua koskevat erilliset selainvaatimukset. Näytä vaatimukset.

Kieliversiot

Acrobat DC -tietokonesovellus on saatavilla seuraavilla kielillä:

Englanti

Ranska

Saksa

Japani

Italia

Espanja

Hollanti

Brasilian portugali

Ruotsi

Tanska

Suomi

Norja

Yksinkertaistettu kiina

Perinteinen kiina

Korea

Tsekki

Puola

Venäjä

Turkki

Unkari

Ukraina

Slovakki

Sloveeni

Pohjois-Afrikan ranska ‡

Lähi-idän heprea §

Lähi-idän arabia §

Saatavilla vain Windowsille.

Pohjois-Afrikan ranskan (Français) versiossa on ranskankielinen sovelluskäyttöliittymä, ja arabian/heprean oikealta vasemmalle kirjoitettavan tekstin tuki on oletuksena käytössä.

§ Arabian ja heprean sovelluskäyttöliittymä on englanninkielinen, ja arabian/heprean oikealta vasemmalle kirjoitettavan tekstin tuki on oletuksena käytössä.

Acrobat Reader -mobiilisovellus on saatavilla kaikilla yllä mainituilla kielillä lukuun ottamatta seuraavia: unkari, Pohjois-Afrikan ranska, slovakki, sloveeni ja ukraina. Oikealta vasemmalle kirjoitettavien kielten tukea ei ole.

Selainpohjainen PDF Services -sovellus on saatavilla seuraavilla kielillä: englanti, Brasilian portugali, tanska, suomi, ranska, saksa, italia, japani, norja, espanja ja ruotsi.

Kielten saatavuus vaihtelee Adobe Document Cloud -palveluiden tukemien toimintojen mukaan. Lisätietoja on Document Cloudin kielitasoja käsittelevässä artikkelissa.

Huomautus:

Adoben verkkopalvelut on tarkoitettu vähintään 13-vuotiaille käyttäjille, ja ne edellyttävät lisäehtojen sekä Adoben tietosuojalausunnon hyväksymistä. Verkkopalvelut eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla kielillä, ne voivat edellyttää käyttäjän rekisteröitymistä ja ne voidaan lopettaa tai niitä voidaan muuttaa kokonaan tai osittain siitä etukäteen ilmoittamatta. Palveluista voidaan periä lisä- tai tilausmaksuja.

Adobe Acrobat Pro DC
Adobe Acrobat Standard DC

Käsiteltävät aiheet

Järjestelmävaatimukset

Kieliversiot

Järjestelmävaatimukset

Nämä järjestelmävaatimukset koskevat Adobe Acrobat Pro DC -ohjelmistoa (versio 2015). Järjestelmävaatimukset muuttuvat ohjelmistopäivitysten myötä, joten löydät uusimmat tiedot tuetuista käyttöjärjestelmistä ja selaimista oman ohjelmistoversiosi julkaisutiedoista.

Windows

• 1,5 GHz:n suoritin tai nopeampi
  • Microsoft Windows Server 2008 R2 (64-bittinen), 2012 (64-bittinen) tai 2012 R2 (64-bittinen); Windows 7 (32- ja 64-bittinen), Windows 8, 8.1 (32- ja 64-bittinen) tai Windows 10 (32- ja 64-bittinen)
  • 1 Gt RAM-muistia
  • 4,5 Gt vapaata kiintolevytilaa
  • Näytön tarkkuus 1024 x 768
  • Internet Explorer 8, 9, 10 tai 11; Firefox (ESR)
  • Videolaitteistokiihdytys (valinnainen)

Mac OS

• Intel-suoritin
  • Mac OS X v10.9, 10.10 tai 10.11*
  • Safari 7 tai 8 (Safarin selain-plug-iniä tuetaan vain 64-bittisessä Intel-suorittimessa)
  • 1 Gt RAM-muistia
  • 2,75 Gt vapaata kiintolevytilaa
  • Näytön tarkkuus 1024 x 768

Version 10.11 tuki – lisätietoja on tunnettuja ongelmia käsittelevässä dokumentissa.

Mobiilisovellukset* *

Näiden maksuttomien mobiilisovellusten käyttö on valinnaista.

Selain* *

Nämä vaatimukset koskevat Acrobat Pro DC -tilausta edellä esitettyjen tietokoneohjelmistoa koskevien vaatimusten lisäksi.

• Microsoft Windows 10 ja Internet Explorer 11, Firefox tai Chrome
  • Microsoft Windows 8 ja Internet Explorer 10 tai uudempi, Firefox tai Chrome
  • Microsoft Windows 7 ja Internet Explorer 8 tai uudempi, Firefox tai Chrome
  • Microsoft Windows Vista ja Internet Explorer 8 tai 9, Firefox tai Chrome
  • Mac OS X v10.9 tai uudempi ja Safari 7 tai uudempi, Firefox tai Chrome

* *  Acrobat Pro DC -tilauksiin sisältyvä Lähetä allekirjoitettavaksi -työkalu käyttää Adobe Signin pilvipalveluita ja sitä koskevat erilliset selainvaatimukset. Näytä vaatimukset.

Kieliversiot

Acrobat DC -tietokonesovellus on saatavilla seuraavilla kielillä:

Englanti

Ranska

Saksa

Japani

Italia

Espanja

Hollanti

Brasilian portugali

Ruotsi

Tanska

Suomi

Norja

Yksinkertaistettu kiina

Perinteinen kiina

Korea

Tsekki

Puola

Venäjä

Turkki

Unkari

Ukraina

Slovakki

Sloveeni

Pohjois-Afrikan ranska

Lähi-Idän heprea §

Lähi-Idän arabia §

Saatavilla vain Windowsille.

Pohjois-Afrikan ranskan (Français) versiossa on ranskankielinen sovelluskäyttöliittymä, ja arabian/heprean oikealta vasemmalle kirjoitettavan tekstin tuki on oletuksena käytössä.

§ Arabian ja heprean sovelluskäyttöliittymä on englanninkielinen, ja arabian/heprean oikealta vasemmalle kirjoitettavan tekstin tuki on oletuksena käytössä.

Acrobat Reader -mobiilisovellus on saatavilla kaikilla yllä mainituilla kielillä lukuun ottamatta seuraavia: unkari, Pohjois-Afrikan ranska, slovakki, sloveeni ja ukraina. Oikealta vasemmalle kirjoitettavien kielten tukea ei ole.

Selainpohjainen PDF Services -sovellus on saatavilla seuraavilla kielillä: englanti, Brasilian portugali, tanska, suomi, ranska, saksa, italia, japani, norja, espanja ja ruotsi.

Kielten saatavuus vaihtelee Adobe Document Cloud -palveluiden tukemien toimintojen mukaan. Lisätietoja on Document Cloudin kielitasoja käsittelevässä artikkelissa.

Adoben verkkopalvelut on tarkoitettu vähintään 13-vuotiaille käyttäjille, ja ne edellyttävät lisäehtojen sekä Adoben tietosuojalausunnon hyväksymistä. Verkkopalvelut eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla kielillä, ne voivat edellyttää käyttäjän rekisteröitymistä ja ne voidaan lopettaa tai niitä voidaan muuttaa kokonaan tai osittain siitä etukäteen ilmoittamatta. Hintaan saatetaan lisätä kuluja tai erillisiä lisämaksuja.

Käsiteltävät aiheet

Järjestelmävaatimukset

Kieliversiot

Järjestelmävaatimukset

Nämä järjestelmävaatimukset koskevat Adobe Acrobat Standard DC -ohjelmistoa (versio 2015). Järjestelmävaatimukset muuttuvat ohjelmistopäivitysten myötä, joten löydät uusimmat tiedot tuetuista käyttöjärjestelmistä ja selaimista oman ohjelmistoversiosi julkaisutiedoista.

Windows

• 1,5 GHz:n suoritin tai nopeampi
  • Microsoft Windows Server 2008 R2 (64-bittinen), 2012 (64-bittinen) tai 2012 R2 (64-bittinen); Windows 7 (32- ja 64-bittinen), Windows 8, 8.1 (32- ja 64-bittinen) tai Windows 10 (32- ja 64-bittinen)
  • 1 Gt RAM-muistia
  • 4,5 Gt vapaata kiintolevytilaa
  • Näytön tarkkuus 1024 x 768
  • Internet Explorer 8, 9, 10 tai 11; Firefox (ESR)
  • Videolaitteistokiihdytys (valinnainen)

Mobiilisovellukset*

Näiden maksuttomien mobiilisovellusten käyttö on valinnaista.

Selain*

Nämä vaatimukset koskevat Acrobat Standard DC -tilausta edellä esitettyjen tietokoneohjelmistoa koskevien vaatimusten lisäksi.

• Microsoft Windows 10 ja Internet Explorer 11, Firefox tai Chrome
  • Microsoft Windows 8 ja Internet Explorer 10 tai uudempi, Firefox tai Chrome
  • Microsoft Windows 7 ja Internet Explorer 8 tai uudempi, Firefox tai Chrome
  • Microsoft Windows Vista ja Internet Explorer 8 tai 9, Firefox tai Chrome

* Acrobat Standard DC -tilaukseen sisältävää Lähetä allekirjoitettavaksi -työkalua koskevat erilliset selainvaatimukset. Näytä vaatimukset.

Kieliversiot

Acrobat DC -tietokonesovellus on saatavilla seuraavilla kielillä:

Englanti

Ranska

Saksa

Japani

Italia

Espanja

Hollanti

Brasilian portugali

Ruotsi

Tanska

Suomi

Norja

Yksinkertaistettu kiina

Perinteinen kiina

Korea

Tsekki

Puola

Venäjä

Turkki

Unkari

Ukraina

Slovakki

Sloveeni

Pohjois-Afrikan ranska

Lähi-Idän heprea §

Lähi-Idän arabia §

Pohjois-Afrikan ranskan (Français) versiossa on ranskankielinen sovelluskäyttöliittymä, ja arabian/heprean oikealta vasemmalle kirjoitettavan tekstin tuki on oletuksena käytössä.

§ Arabian ja heprean sovelluskäyttöliittymä on englanninkielinen, ja arabian/heprean oikealta vasemmalle kirjoitettavan tekstin tuki on oletuksena käytössä.

Acrobat Reader -mobiilisovellus on saatavilla kaikilla yllä mainituilla kielillä lukuun ottamatta seuraavia: unkari, Pohjois-Afrikan ranska, slovakki, sloveeni ja ukraina. Oikealta vasemmalle kirjoitettavien kielten tukea ei ole.

Selainpohjainen PDF Services -sovellus on saatavilla seuraavilla kielillä: englanti, Brasilian portugali, tanska, suomi, ranska, saksa, italia, japani, norja, espanja ja ruotsi.

Kielten saatavuus vaihtelee Adobe Document Cloud -palveluiden tukemien toimintojen mukaan. Lisätietoja on Document Cloudin kielitasoja käsittelevässä artikkelissa.

Adoben verkkopalvelut on tarkoitettu vähintään 13-vuotiaille käyttäjille, ja ne edellyttävät lisäehtojen sekä Adoben tietosuojalausunnon hyväksymistä. Verkkopalvelut eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla kielillä, ne voivat edellyttää käyttäjän rekisteröitymistä ja ne voidaan lopettaa tai niitä voidaan muuttaa kokonaan tai osittain siitä etukäteen ilmoittamatta. Hintaan saatetaan lisätä kuluja tai erillisiä lisämaksuja.