Kirjautuminen Captivate Primeen käyttäen SSO-todennusta

Tässä asiakirjassa annetaan ohjeet SSO-todennuksen asetusten määrittämiseen Captivate Prime -tiliin kirjautumista varten.

Määritä SSO-todennuksen asetukset seuraavasti:

1. Avaa Settings (Asetukset) > Login Methods (Kirjautumistavat).

Login Methods (Kirjautumistavat) -valinta
    Login Methods (Kirjautumistavat) -valinta

2. Valitse tarpeen mukaan joko Internal Users (Sisäiset käyttäjät) tai External Users (Ulkoiset käyttäjät).

3. Napsauta avattavaa luetteloa login (kirjautuminen) -valinnan vieressä ja valitse Single Sign-On (Kertakirjautuminen).

Valitse Single Sign-On (Kertakirjautuminen)
    Valitse Single Sign-On (Kertakirjautuminen)

4. Jos haluat muokata kertakirjautumisen (SSO) asetuksia, valitse Change (Muuta).

Change (Muuta) -valinta SSO-asetusten määrittämiseen
    Change (Muuta) -valinta SSO-asetusten määrittämiseen

5. Anna palveluntarjoajalta saamasi IDP-initiated Authentication URL (Tunnuksen toimittajan aloittama todennus-URL) ja lataa XML-tiedostosi valitsemalla IDP Metadata XML File (IDP-metadatan XML-tiedosto).

Configure SSO (Määritä SSO) -asetus
    Configure SSO (Määritä SSO) -asetus

Huomautus:

Captivate Primessa määritetyn SSO-kirjautumisen tulee olla SAML 2.0 -tuettu.

Voit nyt kirjautua Captivate Primeen käyttäen SSO-todennusta.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa