Ovatko opiskelijat ja opettajat oikeutettuja Creative Cloudin oppilaitosalennuksiin?

Kyllä, yksittäiset opettajat, opiskelijat ja henkilökunnan jäsenet ovat oikeutettuja opiskelija- ja opettaja-alennuksiin, kun he käyttävät sovelluksia omissa tietokoneissaan. Lisätietoja on artikkelissa Adobe Creative Cloud for students and teachers.

Mistä tiedän, olenko oikeutettu alennuksiin?

Voit tarkistaa oikeutesi opiskelija-alennukseen opiskelijoiden osto-ohjeista.

Voit tarkistaa oikeutesi opettaja-alennukseen opettajien osto-ohjeista.

Oppilaitosten kelpoisuustiedot löydät järjestelmänvalvojien osto-ohjeista.

Kuinka kauan kampanjahinta on voimassa?

Kampanjahinta on voimassa rekisteröinnin yhteydessä määrätyn sopimuksen voimassaoloajan, yleensä yhden vuoden. Tämän jälkeen hinta voi nousta. Lisätietoja saat perehtymällä ehtoihin ja valmistumisesta johtuvaan opetusalan alennuksen päättymiseen.

Saako kaikkiin jäsenyyksiin opiskelija- ja opettaja-alennuksen?

Ei, tämä alennus koskee vain valokuvausjäsenyyttä ja Creative Cloud – Kaikki sovellukset ‑jäsenyyttä. Lisätietoja saat perehtymällä Creative Cloudin sopimuksiin ja hintoihin.

Mistä saan lisätietoja opiskelija- ja opettajajäsenyyksistä ja ‑alennuksista?

Lisätietoja opiskelija- ja opettaja-alennuksista saat opetusalaan liittyvistä usein kysytyistä kysymyksistä

Sisältyykö opiskelija- ja opettajajäsenyyksiin oikeus mobiilisovellusten käyttöön?

Kyllä, useimpiin opiskelija- ja opettajajäsenyyksiin sisältyy oikeus mobiilisovellusten käyttöön.

Huomautus: joihinkin Kivuton kautta hankittuihin opiskelija- ja opettajajäsenyyksiin ei sisälly oikeutta Lightroomin käyttöön mobiililaitteilla. Lisätietoja saat artikkelista Lightroom CC ‑tietokone- ja ‑mobiilisovellukset eivät ole käytettävissä opetusalan jäsenyyksissä | Kivuto.