Ota selvää, miten voit asentaa, aktivoida ja käyttää Creative Cloud ‑sovelluksia uudessa tietokoneessa tai laitteessa, vaikka edellinen tietokone tai laite ei enää olisikaan käytettävissä.

Huomautus:

Jos olet ottamassa Creative Cloudia käyttöön ensimmäisen kerran, perehdy artikkeliin Creative Cloud ‑sovellusten lataus ja asennus.

Jos olet Creative Cloudin nykyinen käyttäjä, joissakin tilanteissa haluat ehkä aloittaa Creative Cloudin käytön uudessa tietokoneessa. Esimerkkejä:

• Olet ostanut uuden tietokoneen ja haluat aloittaa Creative Cloudin käytön siinä. Olet kuitenkin aktivoinut Creative Cloudin aikaisemmin jo kahdessa tietokoneessa.
  • Edellistä tietokonettasi ei enää voi käyttää (esimerkiksi kiintolevyn kaatumisen vuoksi).

Varmista ennen Creative Cloud ‑sovellusten lataamista ja asentamista uuteen tietokoneeseen, että Creative Cloudin aktivointi on poistettu tietokoneissa, joita et enää halua käyttää. Seuraavassa osassa kerrotaan, miten voit tehdä tämän.

Creative Cloud ‑sovellusten käyttö uudessa tietokoneessa

Valitse jokin alla olevista vaihtoehdoista sen mukaan, onko edellinen tietokone, jossa käytit tilaustasi, vielä käytettävissä. Toimi sen jälkeen näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Jos edellinen tietokone, jossa käytit tilaustasi, on vielä käytettävissä

Voit nyt käyttää Creative Cloudia uudessa tietokoneessa tai laitteessa.

use_creative_cloudnewcomputerdeviceavailable

Jos edellinen tietokone, jossa käytit tilaustasi, ei enää ole käytettävissä

Jos et pysty kirjautumaan Creative Cloudista ulos, sillä tietokone tai laite ei enää ole käytettävissä, poista tietokoneen tai laitteen aktivointi Tili-sivulla alla esitettyjen ohjeiden mukaan. Kun tietokoneen tai laitteen aktivointi on poistettu, sinut kirjataan Creative Cloudista ulos. Voit tämän jälkeen kirjautua Creative Cloudiin toisesta tietokoneesta tai laitteesta.

use_creative_cloudnewcomputerdevicenolongeravailable

Jos tietokone tai laite ei enää ole käytettävissä, voit poistaa sen aktivoinnin seuraavasti:

1. Käytä Adobe ID ‑tiliäsi verkossa ja kirjaudu sisään Adobe ID:lläsi ja salasanallasi tai yhteisöpalvelutilisi (Facebookin tai Googlen) tunnistetiedoilla.

2. Valitse Tilaukset ja tuotteet ‑osassa Tilauksen hallinta.

Tilauksen hallinta
  3. Napsauta x Aktivoidut laitteet ‑kohdassa sen laitteen vieressä, jonka aktivoinnin haluat poistaa.

Aktivoidut laitteet

Näyttääkö näyttö erilaiselta? Maissa, joissa palvelusta vastaa Digital River, Adoben sähköisestä kaupankäynnistä vastaava kumppani, Tilauksen hallinta ‑sivu näyttää erilaiselta ja siinä on eri vaihtoehtoja. Jos et Tilauksen hallinta ‑painikkeen napsauttamisen jälkeen näe Aktivoidut laitteet ‑osaa, kirjaudu Creative Cloud ‑sovelluksista ulos seuraavan menetelmän mukaan:

1. Yritä kirjautua sisään uuteen tietokoneeseen tai laitteeseen. Näyttöön tulee virheilmoitus, jossa kerrotaan, että aktivointirajoitus on saavutettu.
    2. Valitse Kirjaa minut kaikista muista tietokoneista tai laitteista ulos.
  4. Valitse Poista aktivointi

Edellisen tietokoneen aktivointi poistetaan, ja voit nyt käyttää Creative Cloudia toisessa tietokoneessa.

5. Siirry uudessa tietokoneessa Creative Cloud ‑sovellusten luetteloon ja lataa haluamasi sovellukset.

Voit nyt käyttää Creative Cloudia uudessa tietokoneessa.

Saat tietoja Creative Cloudin aktivointi- ja sisäänkirjautumisongelmien vianmäärityksestä artikkelista Creative Cloudin aktivointivirheiden vianmääritys.