Perehdy Creative Cloud ‑sovellusten kokeiluversioiden lataamiseen, asentamiseen ja käynnistämiseen.

Ensimmäisen kokeiluversiosovelluksen lataaminen

Tervetuloa Creative Cloudiin! Pääset alkuun lataamalla ensimmäinen kokeiluversiosovelluksesi Adoben sivustosta.

Myöhemmin ladattavien sovellusten hallintaan käytettävä Adobe Creative Cloud ‑tietokonesovellus asennetaan samaan aikaan. Kokeilujakso alkaa aina sovelluksen asennuspäivästä.

1. Siirry Creative Cloud ‑sovellusten luetteloon. Etsi ladattava sovellus, kuten Photoshop, ja valitse Lataa kokeiluversio.

Valitse Lataa kokeiluversio

Huomautus:

Noudata lataamisen onnistumisen varmistamiseksi seuraavia ehdotuksia, ennen kuin lataat kokeiluversiosovelluksen:

• Varmista, että sinulla on käytettävään tiliin järjestelmänvalvojan oikeudet (Windows | Mac OS).
    • Käytä Internet Explorerin (Windows), Firefoxin (Windows tai Mac OS), Chromen (Windows tai Mac OS) tai Safarin (Mac OS) uusinta versiota.
    • Poista selaimen ponnahdusikkunoiden estotoiminnot käytöstä. Katso ohjeet selaimen ohjeesta.
    • Poista palomuuri ja muiden valmistajien tietoturvaohjelmistot käytöstä, jos ne häiritsevät lataamista (Windows | Mac OS).

Huomautus:

Jos sinulla on Creative Cloudin maksullinen tilaus, katso Creative Cloudin lataus- ja asennusohjeet.
    Eikö sinulla ole vielä Creative Cloud ‑jäsenyyttä tai kokeiluversiota? Katso Creative Cloudin käytön aloittaminen.

2. Näkyviin tulee näyttö, jossa on muutamia kysymyksiä kokeiluversion aiotusta käyttötavasta. Noudata näyttöön tulevia ohjeita ja valitse Kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole Adobe ID:tä, valitse Rekisteröi Adobe ID ja luo Adobe ID noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Kokeilujaksoa koskevia kysymyksiä

Huomautus:

Lisätietoja Adobe ID:stä on Adobe ID:n, sisäänkirjautumisen ja tilin ohjeessa.

3. Sovelluksen lataaminen käynnistyy. Samalla näyttöön tulee Creative Cloud ‑tietokonesovellus, joka vastaa asennusprosessin suorittamisesta loppuun. Voit tarkistaa latauksen edistymisen sovelluksen nimen vieressä olevasta tilapalkista.

Huomautus:

Sovelluksen lataus voi verkon nopeudesta riippuen kestää jonkin aikaa.

4. Sovellus asennetaan ja käynnistetään automaattisesti. Kokeilujakso alkaa myös samaan aikaan.

Voit käynnistää uuden sovelluksen myös samalla tavalla kuin minkä tahansa tietokoneessa olevan sovelluksen. Uusi sovellus asennetaan samaan paikkaan kuin minne sovellukset normaalisti asennetaan, kuten Ohjelmatiedostot-kansioon (Windows) tai Ohjelmat-kansioon (Mac OS).

Huomautus:

Onko sinulla ensimmäiseen lataukseesi liittyviä ongelmia? Perehdy artikkeliin Creative Cloudin lataus- ja asennusongelmien vianmääritys

Huomautus:

Kun asennat uuden Creative Cloud ‑sovelluksen, sen tietokoneessa olevat aikaisemmat versiot oletusarvoisesti poistetaan. Jos haluat säilyttää aikaisemmin asennetut versiot, valitse Lisäasetukset ja poista päivityksen vahvistusvalintaikkunassa olevan Poista vanhat versiot ‑valintaruudun valinta.

Adobe Acrobatia lukuun ottamatta tietokoneessa voi olla samasta sovelluksesta käytössä samanaikaisesti useita versioita. Acrobat XI ja Acrobat DC poistavat Adobe Acrobatin aikaisempien versioiden asennuksen.

5. Jos haluat muuntaa kokeiluversion jossakin vaiheessa täysjäsenyydeksi, perehdy artikkeliin Kokeiluversion muuntaminen maksulliseksi Creative Cloud ‑jäsenyydeksi.

Creative Cloud ‑tietokonesovelluksessa tuotteen nimen viereen ilmestyy Osta nyt ‑painike. Voit ostaa Creative Cloud ‑jäsenyyden valitsemalla Osta nyt ja noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Muiden kokeiluversiosovellusten lataaminen

Kun olet ladannut ensimmäisen sovelluksesi, Creative Cloud ‑tietokonesovelluksella voit helposti selata, asentaa, käynnistää ja hallita Creative Cloud ‑sovelluksia tai ‑palveluita.

1. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus napsauttamalla työkalurivillä (Windows) tai klikkaamalla Applen valikkopalkissa (Mac OS) olevaa Creative Cloud ‑kuvaketta . Jos se ei ole vielä valittuna, napsauta ikkunan yläosassa olevaa Apps-välilehteä.

Näet asennetun kokeiluversiosovelluksen, kuten myös luettelon muista selattavissa ja kokeiltavissa olevista sovelluksista.

Huomautus:

Jos et näe Creative Cloud ‑kuvaketta, olet ehkä sulkenut Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen. Voit käynnistää sen uudelleen seuraavasti:

• Windows: Valitse Käynnistä > Ohjelmat > Adobe Creative Cloud.
    • Mac OS: Valitse Siirry > Sovellukset > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.

Huomautus:

Voit ladata Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen manuaalisesti Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen sivulta.

2. Vieritä Kaikki sovellukset ‑osassa KOKEILUSOVELLUKSET-kohtaan ja etsi sovellus, jonka haluat asentaa.

Sovellusten kokeiluversiot
  3. Valitse Kokeile.

Sovelluksen lataaminen käynnistyy. Voit tarkistaa latauksen edistymisen sovelluksen nimen vieressä olevasta tilapalkista.

Huomautus:

Sovelluksen lataus voi verkon nopeudesta riippuen kestää jonkin aikaa.

4. Voit käynnistää uuden sovelluksen napsauttamalla Apps-paneelissa sovelluksen Aloita kokeilu ‑painiketta.

Voit käynnistää uuden sovelluksen myös samalla tavalla kuin minkä tahansa tietokoneessa olevan sovelluksen. Uusi sovellus asennetaan samaan paikkaan kuin minne sovellukset normaalisti asennetaan, kuten Ohjelmatiedostot-kansioon (Windows) tai Ohjelmat-kansioon (Mac OS).

Valitse Aloita kokeilu

Huomautus:

Kun asennat uuden Creative Cloud ‑sovelluksen, sen tietokoneessa olevat aikaisemmat versiot oletusarvoisesti poistetaan. Jos haluat säilyttää aikaisemmin asennetut versiot, valitse Lisäasetukset ja poista päivityksen vahvistusvalintaikkunassa olevan Poista vanhat versiot ‑valintaruudun valinta.

Adobe Acrobatia lukuun ottamatta tietokoneessa voi olla samasta sovelluksesta käytössä samanaikaisesti useita versioita. Adobe Acrobat XI ja Acrobat DC poistavat Adobe Acrobatin aikaisempien versioiden asennuksen.

5. Jos haluat muuntaa kokeiluversion jossakin vaiheessa täysjäsenyydeksi, perehdy artikkeliin Kokeiluversion muuntaminen maksulliseksi Creative Cloud ‑jäsenyydeksi.

Creative Cloud ‑tietokonesovelluksessa tuotteen nimen viereen ilmestyy Osta nyt ‑painike. Voit ostaa Creative Cloud ‑jäsenyyden valitsemalla Osta nyt ja noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Valitse Osta nyt