Aktivoi Creative Cloud ‑jäsenyytesi, päivitä tai peruuta se, vaihda luottokortti, hallitse sovelluksia ja palveluita sekä suorita muita tehtäviä.

Tervetuloa käyttämään Creative Cloud ‑jäsenyyttäsi! Aloita tilisi, maksujesi ja sovellustesi hallinta. Perehdy ohjeisiin.

Jäsenyyden aktivointi

Voit aktivoida Creative Cloud ‑jäsenyytesi ensimmäisellä kerralla kahdella tavalla:

Tilin ja maksujen hallinta

Voit hallita Adobe ID:si tilitietoja (esimerkiksi vaihtaa salasanan tai muuttaa maksutietoja) seuraavasti:

1. Avaa Adobe ID ‑tilisi verkossa ja kirjaudu sisään Adobe ID:lläsi ja salasanallasi.

2. Adobe ID ‑sivun yläosassa olevissa välilehdissä voit päivittää tilauksesi ja tuotteesi, muuttaa sähköpostiosoitteesi ja yhteystietosi, vaihtaa salasanasi tai päivittää profiili- ja viestintäasetuksesi.

Huomautus:

Jos sinulla on useita ota meihin yhteyttä niiden yhdistämiseksi.

Lisätietoja ja vaiheittaisia ohjeita on artikkelissa Adobe ID ‑tilin hallinta.

Adobe ID -tiliin liittyvän maan vaihto

Jos haluat vaihtaa Adobe ID -tiliisi liittyvän maan, perehdy artikkeliin Adobe ID -tiliin liittyvän maan vaihto.

Luottokorttitietojen muutos

Huomautus:

Nämä ohjeet koskevat vain yksittäisiä Creative Cloud ‑jäsenyyksiä. Jos olet Creative Cloud for teams ‑jäsenyydestä vastaava hallinnoija, ota yhteyttä Adobeen laskutustietojesi muuttamista varten. Saat palvelua nopeimmin kirjautumalla sisään maksullisten tukivaihtoehtojen käyttöä varten.

Voit päivittää luottokorttisi tiedot toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Avaa Adobe ID ‑tilisi verkossa ja kirjaudu sisään Adobe ID:lläsi ja salasanallasi.

2. Valitse Tilaukset ja tuotteet, jos se ei vielä ole valittuna, ja valitse sitten Muokkaa maksutietoja

Valitse Muokkaa maksutietoja

Etkö näe Muokkaa maksutietoja ‑linkkiä?

Maissa, joissa palvelusta vastaa Digital River, Adoben sähköisestä kaupankäynnistä vastaava kumppani, maksutiedot sijaitsevat hieman eri paikassa. Jos et näe Muokkaa maksutietoja -linkkiä jäsenyytesi alla, valitse Tilauksen hallinta ja sitten Muokkaa maksutietoja.

Jos et ole lisännyt maksutietoja lunastuskoodilla maksettuun jäsenyyteen, jäsenyyden alla saattaa olla Lisää maksutiedot eikä Muokkaa maksutietoja.

Jos et vieläkään löydä, miten voit lisätä maksutiedot tai muuttaa niitä, perehdy artikkeliin Etkö pysty muuttamaan luottokorttitietoja?

3. Päivitä luottokorttitiedot ponnahdusikkunassa ja valitse sitten Tallenna.

Vaihto luottokortin ja PayPalin välillä

Jos haluat vaihtaa maksutavan luottokortista PayPaliksi tai toisin päin, ota meihin yhteyttä.

Etkö pysty muuttamaan luottokorttitietoja?

Maksutietoja muutettaessa voivat ilmetä seuraavat ongelmat:

• Muokkaa maksua -linkki ei näy.
  • Näyttöön tulee tyhjä lomake, kun napsautat Muokkaa maksua -linkkiä.
  • Päivitettyjä luottokorttitietoja ei voi tallentaa.

Voit korjata nämä ongelmat seuraavasti:

1. Avaa Adobe ID ‑tilisi verkossa ja varmista, että näet tilaustietosi Tilaukset ja tuotteet ‑sivulla. Jos tilaustietoja ei näy, varmista, että olet kirjautunut sisään Creative Cloud ‑tilaukseesi liittyvällä Adobe ID:llä (sähköpostiosoitteella).

2. Varmista, että evästeet on otettu selaimessa käyttöön.

3. Jos et vieläkään pysty muuttamaan korttitietojasi, yritä kirjautua toisella selaimella uudelleen sisään.

Huomautus:

Jos nämä toimet eivät auta, ota meihin yhteyttä luottokorttitietojesi päivittämistä varten.

Maksuvirheeseen tai luottokortin hylkäämiseen liittyvien ongelmien korjaaminen

Löydät maksuvirheeseen tai luottokortin hylkäämiseen liittyvien ongelmien ratkaisemiseen liittyviä ratkaisuehdotuksia artikkelista Ratkaisujen etsiminen maksun epäonnistumiseen tai hylkäämiseen liittyviin ongelmiin.

Sovellusten ja palveluiden hallinta

Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen avulla voit asentaa ja päivittää sovelluksia, synkronoida tiedostoja ja kirjasimia, etsiä kuvituskuvia ja luovia resursseja, jakaa luovat työsi muiden kanssa sekä muuttaa asetuksia, kuten kieliasetusta. Katso Sovellusten ja palveluiden hallinta Creative Cloud ‑tietokonesovelluksella.

Tilauksen käyttäminen toisessa tietokoneessa tai laitteessa

Voit käyttää henkilökohtaista Creative Cloud ‑tilaustasi enintään kahdessa tietokoneessa tai laitteessa.

Jos yrität ottaa Creative Cloudin käyttöön uudessa tietokoneessa, perehdy artikkeliin Creative Cloud ‑sovellusten lataus ja asennus.

Jos olet kirjautunut Creative Cloudiin kahdella tietokoneella ja haluat kirjautua sisään johonkin muuhun tietokoneeseen, kirjaudu ensin jommastakummasta edellisestä tietokoneesta ulos.

Lisätietoja kirjautumisesta Creative Cloudiin ja siitä ulos on artikkelissa Sisään- ja uloskirjautuminen Creative Cloud ‑sovellusten aktivointia tai aktivoinnin poistamista varten.

Mitä jos tietokone, jossa aikaisemmin käytin tilaustani, ei enää ole käytettävissä?

Jos et pysty kirjautumaan Creative Cloudista ulos, sillä tietokone tai laite ei enää ole käytettävissä, poista tietokoneen tai laitteen aktivointi Tili-sivulla: Kun tietokoneen tai laitteen aktivointi on poistettu, sinut kirjataan Creative Cloudista ulos. Voit tämän jälkeen kirjautua Creative Cloudiin toisesta tietokoneesta tai laitteesta.

Jos tietokone tai laite ei enää ole käytettävissä, voit poistaa sen aktivoinnin seuraavasti:

1. Käytä Adobe ID ‑tiliäsi verkossa ja kirjaudu sisään Adobe ID:lläsi ja salasanallasi.

Huomautus:

Adobe ID on sähköpostiosoite, jota käytit, kun ostit Adoben jäsenyyden, sovelluksen tai palvelun ensimmäisen kerran.

2. Valitse Tilaukset ja tuotteet ‑osassa Tilauksen hallinta.

Tilauksen hallinta
  3. Napsauta x Aktivoidut laitteet ‑kohdassa sen laitteen vieressä, jonka aktivoinnin haluat poistaa.

Aktivoitujen laitteiden luettelo: napsauta x-merkkiä sen laitteen vieressä, jonka aktivoinnin haluat poistaa

Näyttääkö näyttö erilaiselta? Maissa, joissa palvelusta vastaa Digital River, Adoben sähköisestä kaupankäynnistä vastaava kumppani, Tilauksen hallinta ‑sivu näyttää erilaiselta ja siinä on eri vaihtoehtoja. Jos et Tilauksen hallinta ‑painikkeen napsauttamisen jälkeen näe Aktivoidut laitteet ‑osaa, kirjaudu Creative Cloud ‑sovelluksista ulos seuraavan menetelmän mukaan:

1. Yritä kirjautua sisään uuteen tietokoneeseen tai laitteeseen. Näyttöön tulee virheilmoitus, jossa kerrotaan, että aktivointirajoitus on saavutettu.
    2. Valitse Kirjaa minut kaikista muista tietokoneista tai laitteista ulos.
  4. Valitse Poista aktivointi.

Voit nyt käyttää Creative Cloudia uudessa tietokoneessa tai laitteessa.

Saat lisätietoja Creative Cloudin aktivointi- ja sisäänkirjautumisongelmien vianmäärityksestä artikkelista Creative Cloudin aktivointi- ja sisäänkirjautumisongelmien vianmääritys.

Sopimuksen tarkastelu, päivitys tai muutos

Sopimuksen tietojen tarkastelu

1. Avaa Adobe ID ‑tilisi verkossa ja kirjaudu sisään Adobe ID:lläsi ja salasanallasi.

2. Valitse Tilaukset ja tuotteet, jos sitä ei ole vielä valittu. Sopimuksesi tiedot tulevat näyttöön.

Sopimuksen tietojen tarkastelu

Tilauksen muuttaminen

Voit esimerkiksi päivittää jäsenyytesi yhden sovelluksen jäsenyydestä Creative Cloud –Kaikki sovellukset ‑jäsenyydeksi. Voit myös muuttaa jäsenyyttä, esimerkiksi kuukausitilauksesta vuositilaukseksi. Katso Creative Cloud -tilauksen päivittäminen tai muuttaminen

Student and Teacher Edition ‑versioiden osto-oikeuden tarkistus.

Voit tarkistaa oikeutesi Student and Teacher Edition ‑versioiden ostamiseen tästä linkistä

Kokeiluversion muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi

Jos haluat muuntaa maksuttoman kokeiluversion maksulliseksi jäsenyydeksi, perehdy artikkeliin Kokeiluversion muuntaminen maksulliseksi Creative Cloud ‑jäsenyydeksi.

Lisätietoja Creative Suite -sovellusten asennettujen kokeiluversioiden muuntamisesta Creative Cloud -jäsenyydeksi on artikkelissa Creative Suite 6 -sovellusten muuntaminen Creative Cloud -jäsenyydeksi.

Päivittäminen Adobe Stockin sisältävään Creative Cloud ‑jäsenyyteen

Jos haluat päivittää Adobe Stockin sisältävään Creative Cloud ‑jäsenyyteen, perehdy artikkeliin Stock-jäsenyyden hallinta

Jäsenyyden uudistaminen tai aloittaminen uudelleen

Jos jäsenyytesi voimassaoloaika on päättymässä, voit helposti uudistaa jäsenyytesi tai jatkaa sitä. Voit aloittaa myös päättyneen jäsenyyden alusta. Lisätietoja on artikkelissa Creative Cloud ‑jäsenyyden uudistaminen tai aloittaminen uudelleen

Jäsenyyden peruutus

Miten meihin voi ottaa yhteyttä tiliin, maksuihin tai tilauksiin liittyvissä kysymyksissä?

Jos tarvitset tili-, maksu- tai tilaustietoihin liittyvää apua, voit ottaa meihin yhteyttä seuraavassa osoitteessa:

1. Varmista, että olet kirjautunut Adobe ID ‑tiliisi verkossa, ja että evästeet on otettu selaimessasi käyttöön.

2. Siirry Ota yhteyttä -sivulle.

3. Valitse jokin käytettävissä olevista yhteydenottovaihtoehdoista.

Usein kysytyt kysymykset

Milloin jäsenyyteni alkaa?

Jos ostat jäsenyyden suoraan Adoben sivustosta, se alkaa heti, kun Adobe Store on käsitellyt tilauksen. Aloita kirjautumalla sisään tiliisi.

Jos ostat yksittäisen jäsenyyden jälleenmyyjältä tai verkkokaupasta, se alkaa heti, kun annat lunastuskoodin ja valitset Aloita.

Jos ostat ryhmäjäsenyyden jälleenmyyjän kautta, jäsenyytesi alkaa, kun lisäät tilillesi käyttöoikeuksia.

Onko minun Creative Cloud ‑jäsenenä asennettava sovelluksen päivitys, kun se on saatavana?

Ei, voit jatkaa tuotteen nykyisen version käyttöä niin kauan kuin jäsenyytesi on voimassa. Voit päättää joustavasti uuden version asennuksesta ja sen ajankohdasta. Jäsenyys oikeuttaa sinut myös sovellusten aikaisempien versioiden asennukseen.

Voinko lähettää tiedostoja ihmisille, joilla ei ole Creative Cloud ‑jäsenyyttä? Pystyvätkö he tarkastelemaan tai jakamaan tiedostoja?

Kyllä, Creative Cloud ‑sovelluksilla luodut tiedostot voidaan jakaa muiden tiedostojen tapaan esimerkiksi sähköpostitse tai FTP-palvelimen kautta.

Tämän lisäksi Creative Cloudin jakotoiminnoilla voit jakaa tiedostoja myös muiden kuin Creative Cloud ‑jäsenten kanssa antamalla heidän tarkastella tiedostoja selaimella. Käyttäjät voivat ottaa tasoja käyttöön tai poistaa niitä käytöstä, katsoa olennaiset metatiedot, kommentoida ja jopa ladata tiedostot muokkausta varten.

Voit hallita tiedostojen jakoasetuksia Creative Cloud Files ‑sivulla.

Mitä tapahtuu, jos päätän lakkauttaa jäsenyyteni?

Voit edelleen käyttää Creative Cloudin maksuttomia jäsenetuja. Jos olet tallentanut työsi tietokoneeseen, voit edelleen käyttää näitä tiedostoja omassa laitteessasi. Et kuitenkaan enää voi käyttää Creative Cloud ‑sovelluksia tai useimpia Creative Cloud ‑jäsenyyteen kuuluvia palveluita, ja sallitun pilvitallennustilasi koko vähennetään kahteen gigatavuun.

Lisää kysymyksiä ja vastauksia Creative Cloudista on artikkelissa Yleisiä kysymyksiä.