Aktivoi Creative Cloud ‑jäsenyytesi, päivitä tai peruuta se, vaihda luottokortti, hallitse sovelluksia ja palveluita sekä suorita muita tehtäviä.

Tervetuloa käyttämään Creative Cloud ‑jäsenyyttäsi! Aloita tilisi, maksujesi ja sovellustesi hallinta. Perehdy ohjeisiin.

Adobe ID ‑tilin aktivointi ja hallinta

Voit aktivoida Creative Cloud ‑jäsenyytesi kahdella tavalla:

Adobe-tilin hallinta

Voit hallita Adobe ID:si tilitietoja (esimerkiksi vaihtaa salasanan tai muuttaa maksutietoja) seuraavasti:

1. Käytä Adobe ID ‑tiliäsi verkossa ja kirjaudu sisään Adobe ID:lläsi ja salasanallasi tai yhteisöpalvelutilisi (Facebookin tai Googlen) tunnistetiedoilla.

2. Adobe ID ‑sivun yläosassa olevissa välilehdissä voit päivittää sopimuksesi ja tuotteesi, muuttaa sähköpostiosoitteesi ja yhteystietosi, vaihtaa salasanasi tai päivittää profiili- ja viestintäasetuksesi.

Huomautus:

Jos sinulla on useita ota meihin yhteyttä niiden yhdistämiseksi.

Lisätietoja ja vaiheittaisia ohjeita on artikkelissa Adobe ID ‑tilin hallinta.

Luottokorttitietojen muuttaminen

Huomautus:

Nämä ohjeet koskevat vain yksittäisiä Creative Cloud ‑jäsenyyksiä. Jos olet Creative Cloud for teams ‑jäsenyydestä vastaava hallinnoija, ota yhteyttä Adobeen laskutustietojesi muuttamista varten. Saat palvelua nopeimmin kirjautumalla sisään maksullisten tukivaihtoehtojen käyttöä varten.

Luottokortti- tai maksuongelmien vianmääritys

Ongelma Ratkaisu
Luottokorttitietoja ei voi muuttaa

Maksutietoja muutettaessa voivat ilmetä seuraavat ongelmat:

• Muokkaa maksua ‑linkki ei näy.
  • Näyttöön tulee tyhjä lomake, kun napsautat Muokkaa maksua ‑linkkiä.
  • Päivitettyjä luottokorttitietoja ei voi tallentaa.

Kokeile seuraavia ratkaisuja:

• Varmista, että olet kirjautunut sisään Creative Cloud ‑tilaukseesi liittyvällä Adobe ID:llä (sähköpostiosoitteella).
  • Varmista, että evästeet on otettu selaimessa käyttöön.
  • Jos et vieläkään pysty muuttamaan korttitietojasi, yritä kirjautua toisella selaimella uudelleen sisään.

Jos ongelma ei ratkea, ota meihin yhteyttä.

Maksu epäonnistui/hylättiin Katso Epäonnistuneen tai maksamattoman maksun korjaaminen
Maksu maksamatta Katso Epäonnistuneen tai maksamattoman maksun korjaaminen

Maksutavan vaihtaminen luottokortin ja PayPalin välillä

Jos haluat vaihtaa maksutavan luottokortista PayPaliksi tai toisin päin, katso Vaihto luottokortin ja PayPalin välillä.

Sovellusten ja palveluiden hallinta

Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen avulla voit asentaa ja päivittää sovelluksia, synkronoida tiedostoja ja kirjasimia, etsiä kuvituskuvia ja luovia resursseja, jakaa luovat työsi muiden kanssa sekä muuttaa asetuksia, kuten kieliasetusta. Katso Sovellusten ja palveluiden hallinta Creative Cloud ‑tietokonesovelluksella.

Tilauksen käyttäminen toisessa tietokoneessa tai laitteessa

Jos haluat ottaa Creative Cloudin käyttöön uudessa tietokoneessa, perehdy artikkeliin Miten voin asentaa Creative Cloud ‑sovellukset uuteen tietokoneeseen ja käyttää niitä? Voit aktivoida Creative Cloudin enintään kahdessa tietokoneessa, mutta voit käyttää ohjelmistoa vain yhdessä tietokoneessa kerrallaan.

Lisätietoja tilauksen käyttämisestä useissa laitteissa on artikkelissa Kuinka monessa tietokoneessa Creative Cloud ‑tilaustani voi käyttää?

Voit nyt käyttää Creative Cloudia uudessa tietokoneessa tai laitteessa.

Lisätietoja Creative Cloudin aktivointi- ja sisäänkirjautumisongelmien vianmäärityksestä saat artikkelista Creative Cloudin aktivointivirheiden vianmääritys.

Sopimuksen tarkastelu, päivitys tai muutos

Jäsenyyden uudistaminen tai aloittaminen uudelleen

Jos jäsenyytesi voimassaoloaika on päättymässä, voit helposti uudistaa jäsenyytesi tai jatkaa sitä. Voit aloittaa myös päättyneen jäsenyyden alusta. Lisätietoja on artikkelissa Creative Cloud ‑jäsenyyden uudistaminen tai aloittaminen uudelleen

Jäsenyyden peruutus

Miten meihin voi ottaa yhteyttä tiliin, maksuihin tai tilauksiin liittyvissä kysymyksissä?

Jos tarvitset tili-, maksu- tai tilaustietoihin liittyvää apua, voit ottaa meihin yhteyttä seuraavassa osoitteessa:

1. Varmista, että olet kirjautunut Adobe ID ‑tiliisi verkossa, ja että evästeet on otettu selaimessasi käyttöön.

2. Siirry Ota yhteyttä -sivulle.

3. Valitse jokin käytettävissä olevista yhteydenottovaihtoehdoista.

Usein kysytyt kysymykset

Milloin jäsenyyteni alkaa?

Jos ostat jäsenyyden suoraan Adoben sivustosta, se alkaa heti, kun Adobe Store on käsitellyt tilauksen. Pääset alkuun kirjautumalla sisään tiliisi.

Jos ostat yksittäisen jäsenyyden jälleenmyyjältä tai verkkokaupasta, se alkaa heti, kun annat lunastuskoodin ja valitset Aloita.

Jos ostat ryhmäjäsenyyden jälleenmyyjän kautta, jäsenyytesi alkaa, kun lisäät tilillesi käyttöoikeuksia.

Onko minun Creative Cloud ‑jäsenenä asennettava sovelluksen päivitys, kun se on saatavana?

Ei, voit jatkaa tuotteen nykyisen version käyttöä niin kauan kuin jäsenyytesi on voimassa. Voit päättää joustavasti uuden version asennuksesta ja sen ajankohdasta. Jäsenyys oikeuttaa sinut myös sovellusten aikaisempien versioiden asennukseen.

Voinko lähettää tiedostoja ihmisille, joilla ei ole Creative Cloud ‑jäsenyyttä? Pystyvätkö he tarkastelemaan tai jakamaan tiedostoja?

Kyllä, Creative Cloud ‑sovelluksilla luodut tiedostot voidaan jakaa muiden tiedostojen tapaan esimerkiksi sähköpostitse tai FTP-palvelimen kautta.

Tämän lisäksi Creative Cloudin jakotoiminnoilla voit jakaa tiedostoja myös muiden kuin Creative Cloud ‑jäsenten kanssa antamalla heidän tarkastella tiedostoja selaimella. Käyttäjät voivat ottaa tasoja käyttöön tai poistaa niitä käytöstä, katsoa olennaiset metatiedot, kommentoida ja jopa ladata tiedostot muokkausta varten.

Voit hallita tiedostojen jakoasetuksia Creative Cloud Files ‑sivulla.

Mitä tapahtuu, jos päätän lakkauttaa jäsenyyteni?

Voit edelleen käyttää Creative Cloudin maksuttomia jäsenetuja. Jos olet tallentanut työsi tietokoneeseen, voit edelleen käyttää näitä tiedostoja omassa laitteessasi. Et kuitenkaan enää voi käyttää Creative Cloud ‑sovelluksia tai useimpia Creative Cloud ‑jäsenyyteen kuuluvia palveluita, ja sallitun pilvitallennustilasi koko vähennetään kahteen gigatavuun.

Lisää kysymyksiä ja vastauksia Creative Cloudista on artikkelissa Yleisiä kysymyksiä.

Miten voin tulostaa laskun tai kuitin?

Lisätietoja on artikkelissa Kuittien tai laskujen tulostus.