Aktivoi Creative Cloud ‑jäsenyytesi, päivitä tai peruuta se, vaihda luottokortti, hallitse sovelluksia ja palveluita sekä suorita muita tehtäviä.

Tervetuloa käyttämään Creative Cloud ‑jäsenyyttäsi! Aloita tilisi, maksujesi ja sovellustesi hallinta. Perehdy ohjeisiin.

Jäsenyyden aktivointi

Voit aktivoida Creative Cloud ‑jäsenyytesi ensimmäisellä kerralla kahdella tavalla:

Tilin ja maksujen hallinta

Voit hallita Adobe ID:si tilitietoja (esimerkiksi vaihtaa salasanan tai muuttaa maksutietoja) seuraavasti:

1. Käytä Adobe ID ‑tiliäsi verkossa ja kirjaudu sisään Adobe ID:lläsi ja salasanallasi.

2. Adobe ID ‑sivun yläosassa olevissa välilehdissä voit päivittää tilauksesi ja tuotteesi, muuttaa sähköpostiosoitteesi ja yhteystietosi, vaihtaa salasanasi tai päivittää profiili- ja viestintäasetuksesi.

Lisätietoja ja vaiheittaisia ohjeita on artikkelissa Adobe ID ‑tilin hallinta.

Jos sinulla on useita Adobe ID ‑tilejä, sinun on otettava meihin yhteyttä niiden yhdistämiseksi. Ota yhteyttä ja valitse sitten Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä. Valitse yhteydenottotapa (puhelin tai keskustelu), niin asiakaspalvelun tukihenkilö auttaa sinua.

Luottokortin vaihtaminen

Voit päivittää luottokorttisi tiedot toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.

1. Avaa Adobe ID ‑tilisi verkossa napsauttamalla tätä ja kirjaudu Adobe ID:lläsi ja salasanallasi sisään.

Huomautus:

Nämä ohjeet koskevat vain yksittäisiä Creative Cloud ‑jäsenyyksiä. Jos olet Creative Cloud for teams ‑jäsenyydestä vastaava hallinnoija, ota yhteyttä Adobeen laskutustietojesi muuttamista varten, sillä et pysty muuttamaan niitä itse. Saat palvelua nopeimmin kirjautumalla sisään maksullisten tukivaihtoehtojen käyttöä varten.

2. Valitse Tilaukset ja tuotteet, jos se ei vielä ole valittuna, ja valitse sitten Muokkaa maksutietoja

Valitse Muokkaa maksutietoja
  3. Päivitä luottokortin tiedot ponnahdusikkunassa ja valitse Tallenna.

Sovellusten ja palveluiden hallinta

Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen avulla voit asentaa ja päivittää sovelluksia, synkronoida tiedostoja ja kirjasimia, etsiä kuvituskuvia ja luovia resursseja, jakaa luovat työsi muiden kanssa sekä muuttaa asetuksia, kuten kieliasetusta. Katso Sovellusten ja palveluiden hallinta Creative Cloud ‑tietokonesovelluksella.

Jäsenyyden päivittäminen tai muuttaminen

Tilauksen muuttaminen

Voit esimerkiksi päivittää jäsenyytesi yhden sovelluksen jäsenyydestä Creative Cloud –Kaikki sovellukset ‑jäsenyydeksi. Voit myös muuttaa jäsenyyttä, esimerkiksi kuukausitilauksesta vuositilaukseksi. Katso Creative Cloud -tilauksen päivittäminen tai muuttaminen

Kokeiluversion muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi

Jos haluat muuntaa maksuttoman kokeiluversion maksulliseksi jäsenyydeksi, perehdy artikkeliin Kokeiluversion muuntaminen maksulliseksi Creative Cloud ‑jäsenyydeksi.

Lisätietoja Creative Suite -sovellusten asennettujen kokeiluversioiden muuntamisesta Creative Cloud -jäsenyydeksi on artikkelissa Creative Suite 6 -sovellusten muuntaminen Creative Cloud -jäsenyydeksi.

Päivittäminen Adobe Stockin sisältävään Creative Cloud ‑jäsenyyteen

Jos haluat päivittää Adobe Stockin sisältävään Creative Cloud ‑jäsenyyteen, perehdy artikkeliin Stock-jäsenyyden hallinta

Jäsenyyden uudistaminen tai aloittaminen uudelleen

Jos jäsenyytesi voimassaoloaika on päättymässä, voit helposti uudistaa jäsenyytesi tai jatkaa sitä. Voit aloittaa myös päättyneen jäsenyyden alusta. Lisätietoja on artikkelissa Creative Cloud ‑jäsenyyden uudistaminen tai aloittaminen uudelleen

Jäsenyyden peruuttaminen

Usein kysytyt kysymykset

Milloin jäsenyyteni alkaa?

Jos ostat jäsenyyden suoraan Adoben sivustosta, se alkaa heti, kun Adobe Store on käsitellyt tilauksen. Aloita kirjautumalla sisään tiliisi.

Jos ostat yksittäisen jäsenyyden jälleenmyyjältä tai verkkokaupasta, se alkaa heti, kun annat lunastuskoodin ja valitset Aloita.

Jos ostat ryhmäjäsenyyden jälleenmyyjän kautta, jäsenyytesi alkaa, kun lisäät tilillesi käyttöoikeuksia.

Onko minun Creative Cloud ‑jäsenenä asennettava sovelluksen päivitys, kun se on saatavana?

Ei, voit jatkaa tuotteen nykyisen version käyttöä niin kauan kuin jäsenyytesi on voimassa. Voit päättää joustavasti uuden version asennuksesta ja sen ajankohdasta. Jäsenyys oikeuttaa sinut myös sovellusten aikaisempien versioiden asennukseen.

Voinko lähettää tiedostoja ihmisille, joilla ei ole Creative Cloud ‑jäsenyyttä? Pystyvätkö he tarkastelemaan tai jakamaan tiedostoja?

Kyllä, Creative Cloud ‑sovelluksilla luodut tiedostot voidaan jakaa muiden tiedostojen tapaan esimerkiksi sähköpostitse tai FTP-palvelimen kautta.

Tämän lisäksi Creative Cloudin jakotoiminnoilla voit jakaa tiedostoja myös muiden kuin Creative Cloud ‑jäsenten kanssa antamalla heidän tarkastella tiedostoja selaimella. Käyttäjät voivat ottaa tasoja käyttöön tai poistaa niitä käytöstä, katsoa olennaiset metatiedot, kommentoida ja jopa ladata tiedostot muokkausta varten.

Voit hallita tiedostojen jakoasetuksia Creative Cloud Files ‑sivulla.

Mitä tapahtuu, jos päätän lakkauttaa jäsenyyteni?

Voit edelleen käyttää Creative Cloudin maksuttomia jäsenetuja, ja jos olet tallentanut työsi tietokoneeseen, voit edelleen käyttää näitä tiedostoja omassa laitteessasi. Et kuitenkaan enää voi käyttää Creative Cloud ‑sovelluksia tai useimpia Creative Cloud ‑jäsenyyteen kuuluvia palveluita, ja sallitun pilvitallennustilasi koko vähennetään kahteen gigatavuun.

Lisää kysymyksiä ja vastauksia Creative Cloudista on artikkelissa Yleisiä kysymyksiä.

Lisensoitu Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License -lisenssin mukaan.  Creative Commons -lisenssien ehdot eivät koske Twitter™- ja Facebook-viestejä.

Laillisuusilmoitukset   |   Online-tietosuojakäytäntö