Käsiteltävät aiheet
Perehdy Creative Cloud -jäsenyyden hallintaan. Hallitse sovelluksia ja palveluita, päivitä tilauksesi tai maksutietosi ja suorita muita tehtäviä.
Tällä sivulla

Tervetuloa käyttämään Creative Cloud ‑jäsenyyttäsi!

Aloita tilisi, maksujesi ja sovellustesi hallinta. Perehdy ohjeisiin.

Voit aktivoida Creative Cloud -jäsenyytesi ensimmäisellä kerralla kahdella tavalla:

Voit hallita Adobe ID:si tilitietoja (esimerkiksi vaihtaa salasanan tai muuttaa maksutietoja) seuraavasti:

1. Avaa Adobe ID -tilisi verkossa napsauttamalla tätä ja kirjaudu Adobe ID:lläsi ja salasanallasi sisään.

2. Avaa Tilinhallinta-sivu valitsemalla näyttöön tulevasta siirtymisruudusta Tilinhallinta. Sinua pyydetään ehkä vahvistamaan salasanasi.

3. Sivun yläosassa olevissa välilehdissä voit päivittää tilauksesi ja tuotteesi, muuttaa sähköpostiosoitteesi ja yhteystietosi, vaihtaa salasanasi tai päivittää profiili- ja viestintäasetuksesi.

Jos haluat esimerkiksi vaihtaa tililläsi olevan luottokortin, valitse Tilaukset ja tuotteet > Tilinhallinta > Muokkaa maksutietoja. Tee muutokset ponnahdusikkunassa ja valitse Tallenna.

Lisätietoja ja vaiheittaisia ohjeita on artikkelissa Adobe ID -tilin hallinta.

Jos sinulla on useita Adobe ID -tilejä, sinun on otettava meihin yhteyttä niiden yhdistämiseksi. Ota meihin yhteyttä napsauttamalla tätä ja valitse sen jälkeen Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä. Valitse yhteydenottotapa (puhelin tai keskustelu), niin asiakaspalvelun tukihenkilö auttaa sinua.

Creative Cloud -työpöytäsovelluksen avulla voit asentaa ja päivittää sovelluksia, synkronoida tiedostoja ja kirjasimia, etsiä kuvituskuvia ja luovia resursseja, jakaa luovat työsi muiden kanssa sekä muuttaa asetuksia, kuten kieliasetusta. Katso Creative Cloud -sovellusten ja -palveluiden hallinta.

Tilauksen muuttaminen

Voit päivittää jäsenyytesi, esimerkiksi yhden sovelluksen jäsenyyden Creative Cloudin kaikki sovellukset sisältäväksi jäsenyydeksi. Voit myös muuttaa jäsentilaustasi, esimerkiksi kuukausitilauksesta vuositilaukseksi. Katso Creative Cloud -tilauksen päivittäminen tai muuttaminen.

Kokeiluversion muuntaminen jäsenyydeksi

Jos haluat muuntaa maksuttoman kokeiluversion maksulliseksi jäsenyydeksi, perehdy artikkeliin Kokeiluversion muuntaminen maksulliseksi Creative Cloud -jäsenyydeksi.

Lisätietoja Creative Suite 6 -sovellusten asennettujen kokeiluversioiden muuntamisesta Creative Cloud -jäsenyydeksi on artikkelissa Creative Suite 6 -sovellusten muuntaminen Creative Cloud -jäsenyydeksi.

Jos jäsenyytesi voimassaoloaika on päättymässä, voit helposti uudistaa jäsenyytesi tai jatkaa sitä. Voit aloittaa myös päättyneen jäsenyyden alusta. Lisätietoja on artikkelissa Creative Cloud -jäsenyyden uudistaminen tai aloittaminen uudelleen.

Alkuun

Usein kysytyt kysymykset

Milloin jäsenyyteni alkaa?

Jos ostat jäsenyyden suoraan Adoben sivustosta, se alkaa heti, kun Adobe Store on käsitellyt tilauksen. Pääset alkuun kirjautumalla sisään tiliisi.

Jos ostat yksittäisen jäsenyyden jälleenmyyjältä tai verkkokaupasta, se alkaa heti, kun annat lunastuskoodin ja valitset Aloita.

Jos ostat ryhmäjäsenyyden jälleenmyyjän kautta, jäsenyytesi alkaa, kun lisäät tilillesi käyttöoikeuksia.

Onko minun Creative Cloud -jäsenenä asennettava sovelluksen päivitys, kun se on saatavilla?

Ei, voit jatkaa tuotteen nykyisen version käyttöä niin kauan kuin jäsenyytesi on voimassa. Voit päättää joustavasti uuden version asennuksesta ja sen ajankohdasta. Jäsenyys oikeuttaa sinut myös sovellusten aikaisempien versioiden asennukseen.

Voinko lähettää tiedostoja ihmisille, joilla ei ole Creative Cloud -jäsenyyttä? Pystyvätkö he tarkastelemaan tai jakamaan tiedostoja?

Kyllä, Creative Cloud -sovelluksilla luodut tiedostot voidaan jakaa muiden tiedostojen tapaan esimerkiksi sähköpostitse tai FTP-palvelimen kautta.

Tämän lisäksi Creative Cloudin jakotoiminnoilla voit jakaa tiedostoja myös muiden kuin Creative Cloud -jäsenten kanssa antamalla heidän tarkastella tiedostoja selaimella. Käyttäjät voivat ottaa tasoja käyttöön tai poistaa niitä käytöstä, katsoa olennaiset metatiedot, kommentoida ja jopa ladata tiedostot muokkausta varten.

Voit hallita tiedostojen jakoasetuksia Creative Cloud Files -sivulla.

Mitä tapahtuu, jos päätän lakkauttaa jäsenyyteni?

Voit edelleen käyttää Creative Cloudin maksuttomia jäsenetuja, ja jos olet tallentanut työsi tietokoneeseen, voit edelleen käyttää näitä tiedostoja omassa laitteessasi. Et kuitenkaan enää voi käyttää Creative Cloud -sovelluksia tai useimpia Creative Cloud -jäsenyyteen kuuluvia palveluita, ja sallitun pilvitallennustilasi koko vähennetään kahteen gigatavuun.

Lisää kysymyksiä ja vastauksia Creative Cloudista on artikkelissa Yleisiä kysymyksiä.