Ohjeita Creative Cloud ‑jäsenyyden uudistamiseen tai voimassaoloajan jatkamiseen. Ota myös selvää, miten voi aloittaa passiivisen jäsenyyden uudelleen.

Jäsenyyden uudistaminen

Jos Creative Cloud ‑jäsenyytesi voimassaoloaika on päättymässä, voit helposti uudistaa jäsenyytesi tai jatkaa sitä.

Maksutietojen päivittäminen

Jos maksutiedot ovat ajan tasalla Adobe ID ‑tililläsi, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Adobe uudistaa tilauksesi automaattisesti tuotteen voimassa olevaan hintaan.

Voit tarkistaa maksutietosi ja aktiiviset tilauksesi verkossa, Adobe ID ‑tilisi Tilaukset ja tuotteet ‑osassa.

Jos haluat muuttaa luottokorttitietoja, sinun on päivitettävä tilisi.

1. Napsauta ylimmässä navigointipalkissa Kirjaudu sisään ja kirjaudu sisään Adobe ID:lläsi ja salasanallasi tai yhteisöpalvelutilisi (Facebookin tai Googlen) tunnistetiedoilla.

Muista antaa tunnistetiedot, joita käytit Creative Cloud ‑sopimuksen ostamiseen. Jos tarvitset Adobe ID:hen tai salasanaan liittyvää apua, perehdy artikkeliin Adobe ID ‑tilin hallinta

Jos olet jo kirjautunut sisään, napsauta nimeäsi.

2. Valitse siirtymisruudussa Tilinhallinta. Vahvista henkilöllisyytesi kirjoittamalla salasana uudelleen.

3. Valitse Tilaukset ja tuotteet ‑osassa Muokkaa maksutietoja.

Muokkaa maksutietoja

Etkö näe Muokkaa maksutietoja ‑linkkiä?

Maissa, joissa palvelusta vastaa Digital River, Adoben sähköisestä kaupankäynnistä vastaava kumppani, maksutiedot sijaitsevat hieman eri paikassa. Jos et näe Muokkaa maksutietoja ‑linkkiä jäsenyytesi alla, valitse Tilauksen hallinta ja sitten Muokkaa maksutietoja.

Jos et ole koskaan lisännyt maksutietoja lunastuskoodilla maksettuun jäsenyyteen, jäsenyyden alla saattaa olla Lisää maksutiedot eikä Muokkaa maksutietoja.

4. Päivitä maksutietosi.

Uusia maksutietoja käytetään tulevien maksujen suorittamiseen. Laskutuspäivä ja ‑tiheys eivät muutu.

Jäsenyyden pidentäminen valmiiksi maksetulla kortilla

Voit maksaa Creative Cloud ‑jäsenyyden yhdeksi vuodeksi ennakkoon, kun ostat sen jälleenmyyjältä (esimerkiksi Best Buylta). Ennakkoon maksettu kortti maksaa saman verran kuin suoraan Adobelta ostettu vuositilaus.

Ennakkoon maksetulla kortilla voit pidentää minkä tahansa jäsenyyden voimassaoloaikaa. Kortin tilausjakso lisätään tiliisi. Jos ostit jäsenyytesi alun perin luottokortilla, kortin tilausjakso lisätään välittömästi tiliisi, ja normaalia laskutusta jatketaan valmiiksi maksetun jakson päättymisen jälkeen.

1. Siirry osoitteeseen http://creative.adobe.com/redeem ja kirjaudu sisään.

2. Anna kortin kääntöpuolella oleva koodi.

Anna lunastuskoodi

Varmista, että ostettava valmiiksi maksettu kortti koskee oikeaa tilausta ja aluetta. Yhden sovelluksen jäsenyyttä ei esimerkiksi voi jatkaa Creative Cloudin valmiiksi maksetulla kortilla. Oppilaan ja opettajan valmiiksi maksetulla kortilla voi jatkaa vastaavasti vain oppilaan ja opettajan jäsenyyttä.

Creative Cloud for teams ‑jäsenyydet

Suora ostos

Jos Creative Cloud for teams ‑jäsenyytesi maksutiedot ovat ajan tasalla, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jäsenyytesi uudistetaan automaattisesti sen kulloinkin voimassa olevaan hintaan.

Ennen jäsenyyden uudistamispäivää ensisijainen järjestelmänvalvoja saa tästä sähköposti-ilmoituksen, ja hän voi muuttaa Creative Cloud for teams ‑jäsenyyden käyttöoikeuksien määrää. Lisätietoja saat ottamalla meihin yhteyttä.

Jos olet ensisijainen järjestelmänvalvoja, voit päivittää maksutietosi verkossa Adobe ID ‑tilisi Tilaukset ja tuotteet ‑osassa.

Creative Cloud for teams ‑jäsenyys

Adobe VIP

Jos haluat jatkaa Adobe VIP ‑jäsenyyttä tai uudistaa sen, ota yhteyttä jälleenmyyjään. Jos olet järjestelmänvalvoja, löydät jälleenmyyjäsi yhteystiedot verkosta Adobe ID ‑tilisi Tilaukset ja tuotteet ‑osasta.

Passiivisen jäsenyyden aloittaminen uudelleen

Jos Creative Cloud ‑jäsenyytesi voimassaoloaika on päättynyt, voit helposti aloittaa sen uudelleen.

Jos maksu epäonnistuu, eräpäivän jälkeen tehdään uusia maksuyrityksiä. Jos maksu epäonnistuu edelleen, Creative Cloud ‑tilisi muuttuu passiiviseksi ja tilisi maksulliset toiminnot poistetaan käytöstä.

Voit aloittaa jäsenyytesi uudelleen jollakin seuraavista tavoista:

Sopimuksen maksaminen

Jos unohdit maksun, voit aktivoida jäsenyyden uudelleen suorittamalla siitä maksun uudelleen. Lisätietoja on kohdassa Unohdin tilaukseni maksun. Miten voin suorittaa maksun uudelleen?

Uuden sopimuksen ostaminen

Voit myös kirjautua sisään samalla Adobe ID:llä ja ostaa uuden sopimuksen:

Kun maksu on hyväksytty, sinun on kirjauduttava Creative Cloudista ulos ja uudelleen sisään Creative Cloud ‑käyttöoikeuden nollaamista varten.

Käynnistä Creative Cloud ‑tietokonesovellus, napsauta hammasrataskuvaketta ja valitse Oletusarvot > Yleiset > Kirjaudu ulos. Kirjaudu seuraavassa näytössä Adobe ID:lläsi ja salasanallasi uudelleen sisään. Lisätietoja on artikkelissa Sisään- ja uloskirjautuminen Creative Cloud ‑sovellusten aktivointia varten.