Liittyminen Creative Cloudin työryhmäjäseneksi: hyväksy kutsu.

Sähköpostitse saadun kutsun hyväksyminen

IT-järjestelmänvalvojasi on kutsuttava sinut Creative Cloudiin, ennen kuin voit käyttää työryhmä- tai yritysjäsenyyden ominaisuuksia. Jos IT-järjestelmänvalvojasi on lähettänyt kutsun, mutta sähköpostitse lähetettyä kutsua ei löydy, pyydä järjestelmänvalvojaa lähettämään se uudelleen.

1. IT-järjestelmänvalvojasi lähettää sinulle sähköpostitse kutsun liittyä ryhmään.

2. Seuraa sähköpostissa olevaa linkkiä työryhmä- tai yritysjäsenyyden käyttämiseen tarvittavan yksilöllisen Adobe ID -tunnuksen ja salasanan luontia varten. Anna avautuvalla sivulla Adobe ID -tunnukseksi sähköpostiosoite, johon sait kutsun. Luo sitten salasana ja kirjaudu sisään.

Huomautus:

Jos et löydä järjestelmänvalvojasi lähettämää sähköpostia, etsi osoitteesta message@adobe.com saapunutta sähköpostia tai sähköpostia, jonka aihe on ”Liity omaan työryhmääsi” (Join your team). Jos se ei tuota tulosta, ota yhteyttä IT-järjestelmänvalvojaasi ja varmista, että @adobe.com on hyväksyttyjen lähettäjien luettelossa.

3. Valitse Hyväksy kutsu. Sinusta tulee ryhmän jäsen heti hyväksyttyäsi kutsun.

Huomautus:

Jos sinulla on jo Creative Cloud -jäsenyys, voit pitää yllä useampaa kuin yhtä jäsenyyttä (esimerkiksi henkilökohtaista täyttä tilausta ja yrityksesi työryhmäjäsenyyttä). Vaihtoehtoisesti voit peruuttaa henkilökohtaisen jäsenyytesi ilman, että siitä koituu seuraamuksia ja rekisteröityä uudelleen työryhmä- tai yritysjäsenyyteen ottamalla yhteyttä tukeen.

4. Aktivoi uusi työryhmäjäsenyytesi kirjautumalla ulos Creative Cloudista Adobe Creative Cloud -työpöytäsovelluksen avulla ja kirjautumalla sitten takaisin sisään.

• Avaa Creative Cloud -työpöytäsovellus napsauttamalla Creative Cloud -kuvaketta, joka sijaitsee tehtäväpalkissa (Windows) tai Applen valikkorivissä (Mac OS).
    Creative Cloud -työpöytäsovelluksen kuvake
    • Valitse Creative Cloud -työpöytäsovelluksen Profiili-valikosta Kirjaudu ulos.
    • Vahvista uloskirjautuminen valitsemalla avautuvassa varoitusikkunassa Kirjaudu ulos
    • Adoben kirjautumisikkuna aukeaa. Aktivoi uusi jäsenyys kirjautumalla sisään Adobe ID -tunnuksella ja -salasanalla.

Huomautus:

Jos et ole ladannut Creative Cloud -työpöytäsovellusta, lataa ja asenna se Creative Cloud -työpöytäsovelluksen sivulta.

Vaihtoehtoisesti voit poistaa jäsenyyden aktivoinnin ja aktivoida sen uudelleen kirjautumalla ulos mistä tahansa tietokoneeseen jo asennetusta Creative Cloud -sovelluksesta. Creative Cloud -sovelluksesta uloskirjautuminen poistaa kyseiseen Adobe ID-tunnukseen liitettyjen sovellusten aktivoinnin kyseisessä tietokoneessa.
    • Käynnistä sovellus, esimerkiksi Photoshop, ja valitse Ohje > Kirjaudu ulos
    • Sulje sovellus ja käynnistä se sitten uudelleen.
    • Aktivoi uusi jäsenyys valitsemalla Ohje > Kirjaudu sisään ja kirjautumalla sisään Adobe ID -tunnuksella ja -salasanalla.

Huomautus:

Jos olet lunastamassa yksittäisen jäsenyyden tai sovelluksen koodia, katso Lunastuskoodia koskevat ohjeet.

Jos olet lunastamassa Student & Teacher Edition -version koodia katso Sarjanumerot, lunastus- ja tuotekoodit | Student & Teacher Edition -versiot.