Adobe-sovellusten alentunut tai huono suorituskyky Mac OS 10.9 -käyttöjärjestelmässä

Adoben sovellusten suorituskyky saattaa olla alentunut suoritettaessa Mac OS 10.9.x -käyttöjärjestelmässä (Mavericks) automaattisia tehtäviä, jotka eivät vaadi suoraa käyttäjän ohjausta. Adobe Photoshopissa ajettavien komentosarjojen tai toimintojen suoritus esimerkiksi kestää odotettua kauemmin.

Ratkaisu: poista App Nap käytöstä

Poista käytöstä App Nap eli Mac OS 10.9 -käyttöjärjestelmän (Mavericks) toiminne, joka pienentää tehonkulutusta Se hidastaa sovelluksia, joita ajetaan kätkettynä muiden ikkunoiden takana.

Noudata seuraavia ohjeita poistaaksesi App Nap -toiminnon käytöstä:

1. Siirry Adoben sovellustiedostoon Finderissä.

2. Napsauta hiiren kakkosnapilla tai paina Command ja napsauta sovellustiedostoa ja valitse Tietojen hakeminen.

Valitse Tietojen hakeminen
  3. Valitse Estä App Nap -optio.

Valitse Estä App Nap