Kun Creative Cloud -työpöytäsovellusta yritetään asentaa Mac-tietokoneelle, asennusohjelma lakkaa vastaamasta ja Creative Cloud -työpöytäsovelluksen asennusohjelman näyttö katoaa.

Ratkaisu 1 – Anna oikeanlaiset oikeudet /tmp-kansioon

Tämä ongelma esiintyy, kun sinulla ei ole oikeanlaisia oikeuksia /tmp-kansioon. Anna oikeudet /tmp-kansioon noudattamalla näitä ohjeita:

1. Käynnistä Pääte kohdasta Siirry > Apuohjelmat.

navigate
  2. Kirjoita seuraava komento ja paina rivinvaihtonäppäintä.

sudo chmod 1777 /tmp

3. Syötä salasana ja paina rivinvaihtonäppäintä.

terminal_v1

/tmp-kansioon on nyt määritetty oikeanlaiset oikeudet. Kokeile asentaa Creative Cloud -työpöytäsovellus.

Ratkaisu 2 – Poista järjestelmän eheyden suojaus (System Integrity Protection, SIP) käytöstä

Jos ylläolevat toimenpiteet eivät ratkaise ongelmaa, poista SIP järjestelmästä noudattamalla alla kerrottuja ohjeita:

1. Käynnistä Mac (uudelleen) ja pidä Komento-R-näppäintä heti painettuna, jolloin palautustila käynnistyy. Vapauta painike, kun näet Applen logon.

2. Käynnistä Pääte kohdasta Siirry > Apuohjelmat.

3. Kirjoita seuraava komento ja paina rivinvaihtonäppäintä.

csrutil disable

4. Käynnistä laite uudelleen normaalitilassa.

5. Anna oikeanlaiset oikeudet /tmp-kansioon noudattamalla Ratkaisussa 1 kerrottuja ohjeita.