Katso tarkat ohjeet Creative Cloud -sovelluksen lataamiseen ja asentamiseen kohdasta Creative Cloud -sovellusten lataaminen ja asentaminen.

Jos sovellusten lataamisessa yllä olevan artikkelin ohjeiden mukaan ilmenee ongelmia, käytä latauslinkkejä alla olevassa taulukossa.

Tuote Windows Mac OS
Photoshop CC
Windows (32-bittinen) | Windows (64-bittinen) Mac OS (64-bittinen)
Lightroom CC
Windows (64-bittinen) Mac OS (64-bittinen)
Lightroom Classic CC Windows (64-bittinen) Mac OS (64-bittinen)
Illustrator CC Windows (32-bittinen) | Windows (64-bittinen) Mac OS (64-bittinen)
InDesign CC
Windows (32-bittinen) | Windows (64-bittinen) Mac OS (64-bittinen)
Acrobat Pro DC Windows (32-bittinen) Mac OS (64-bittinen)
Dimension CC
Windows (64-bittinen) Mac OS (64-bittinen)
Bridge CC Windows (32-bittinen) | Windows (64-bittinen) Mac OS (64-bittinen)
Premiere Pro CC Windows (64-bittinen) Mac OS (64-bittinen)
After Effects CC Windows (64-bittinen) Mac OS (64-bittinen)
Character Animator CC Windows (64-bittinen) Mac OS (64-bittinen)
Audition CC
Windows (64-bittinen) Mac OS (64-bittinen)
Animate CC:n ja mobiilaitteiden pakkaus Windows (64-bittinen) Mac OS (64-bittinen)
Dreamweaver CC
Windows (32-bittinen) | Windows (64-bittinen) Mac OS (64-bittinen)
Muse CC Windows (64-bittinen) Mac OS (64-bittinen)
InCopy CC Windows (32-bittinen) | Windows (64-bittinen) Mac OS (64-bittinen)
Prelude CC Windows (64-bittinen) Mac OS (64-bittinen)
Media Encoder CC Windows (64-bittinen) Mac OS (64-bittinen)
Fuse CC (beeta) Windows (32-bittinen) Mac OS (64-bittinen)
Extendscript Toolkit CC * Windows (32-bittinen) Mac OS (64-bittinen)
Flash Builder Premium Windows (32-bittinen) | Windows (64-bittinen) Mac OS (64-bittinen)
Gaming SDK 1.4 Windows (32-bittinen) Mac OS (64-bittinen)
Kosketussovelluslisäosat Windows (32-bittinen) Mac OS (64-bittinen)
SpeedGrade CC Windows (64-bittinen) Mac OS (64-bittinen)
Scout Windows (64-bittinen) Mac OS (64-bittinen)

Huomautus:

* Extendscript Toolkit CC voidaan asentaa macOS 10.11.5 -versioon tai sitä aiempaan versioon.

Asennusohjeet

1. Aloita napsauttamalla jotakin latauslinkkiä yllä olevassa taulukossa ja tallenna tiedosto tietokoneellesi.

2. Pura ladatun tiedoston sisältö kaksoisnapsauttamalla tiedostonnimeä.

3. Aloita asennus tekemällä jokin seuraavista toimista:

Windows: kaksoisnapsauta Set-up.exe-tiedostoa kansiossa, johon tiedostot on purettu.

Mac OS: kaksoisnapsauta Install-tiedostoa kansiossa, johon tiedostot on purettu.

4. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksella ja salasanalla tai sometilisi tunnuksilla (Facebook tai Google).

social-sign-in
  5. Sovelluksen asennus alkaa. Näet asennuksen edistymisen.

Photoshopin asentaminen

Onnittelut! Sovellus on asennettu ja se käynnistyy automaattisesti.

Huomautus:

Jos saat virheilmoituksen sovelluksen asentamisen yhteydessä, katso vianmääritysohjeita artikkelista Lataus- ja asennusvirheiden vianmääritys