alert-42x41

Tämä ongelma on korjattu. Saat korjauksen päivittämällä Creative Cloud Packager -sovelluksen uusimpaan versioon.

Ongelma

Paketin käyttöönotto epäonnistuu, kun vasta luotu tai muokattu Creative Cloudin Mac-paketti otetaan käyttöön asiakasjärjestelmässä, jossa ei ole internet-yhteyttä.

Päivityksen vuoksi kaikkien verkkoyhteydettömissä Mac-järjestelmissä käyttöön otettujen uusien Creative Cloud -pakettien tai 13. tammikuuta 2015 alkaen muokattujen pakettien käyttö epäonnistuu. Creative Cloud Packagerin käyttämä jaettu komponentti on muuttunut. Sen sijaan, että Creative Cloud Packager käyttäisi pakettiin tallennettuja paikallisia tiedostoja, se yrittää ladata tiedostot internetistä. Kun internet-yhteyttä ei ole käytössä, paketin käyttö epäonnistuu joka kerran.

Asiakkaat, joita asia koskee

Creative Cloud Packagerin Mac-asiakkaat, jotka ovat luoneet uusia paketteja tai päivittäneet olemassa olevia paketteja 13. tammikuuta 2015 tai sen jälkeen.

Asiakkaat tai paketit, joita asia ei koske

• Windows-käyttäjät: jos käytät Creative Cloud Packageria Windows-käyttöjärjestelmässä, tämä ongelma ei koske sinua.
  • Aiemmin luodut paketit, joita ei ole muokattu 13. tammikuuta 2015 tai sen jälkeen: ongelma ei koske paketteja, jotka on luotu tai joita on muokattu Creative Cloud Packagerin avulla ennen 13. tammikuuta 2015.
  • Verkkoyhteydessä olevat asiakasjärjestelmät: ongelma ei koske asiakkaita, joiden asiakasjärjestelmät verkkoyhteydessä, vaikka he olisivat luoneet tai muokanneet paketteja 13. tammikuuta 2015 tai sen jälkeen.

Ratkaisu: nykyinen tila

Adobe julkaisi korjauksen Creative Cloud Packagerin 1.8 -versiossa torstaina 15. tammikuuta 2015 (julkaisu oli alun perin suunniteltu maanantaille 20. tammikuuta 2015).

Korjauksen saaminen

Saat korjauksen päivittämällä uuteen versioon. Heti kun olet kirjautunut Creative Cloud Packageriin, saat ilmoituksen, jossa kehotetaan tekemään päivitys.

Pysy ajan tasalla

Saat uusimmat tiedot seuraamalla tätä sivua tai alla olevia resursseja.