Yritysasiakkaiden sarjanumerolliset tuotteet, jotka on päivitetty 15.10.2018 jälkeen, käynnistyvät kokeiluversiona, koska uusi lisenssimalli ei tue vanhoja sarjanumerollisia lisenssejä. Jos haluat käyttää uusimpia tuotteita, sinun on siirryttävä käyttämään käyttäjäkohtaista lisenssiä.  Vanhempien tuotteiden asentaminen sarjanumeron avulla on edelleen voimassa niin kauan kuin sopimuksesi sallii.

Tietoa päivitysten estämisestä on ohjeessa Creative Cloud -tuotteiden päivitysten ja sovelluspaneelin poistaminen käytöstä.

Loppukäyttäjä

Älä päivitä mitään muita tuotteita ennen kuin olet ottanut yhteyttä järjestelmänvalvojaan.  Järjestelmänvalvojan on selvitettävä, onko sinun otettava käyttöön edellinen versio, joka on päivitetty käyttäjäkohtaiseen lisenssiin.

One Console -sovelluksen hallinta (järjestelmänvalvoja)

Sovellusten käyttöoikeuksien palauttamiseen on kolme vaihtoehtoa. Oppilaitosasiakkailla tämä ongelma saattaa esiintyä myös laitelisenssiä käytettäessä. Uusi lisensointitekniikkamme ei tue sarjanumero- tai laitekohtaisia lisenssejä.  Kaikki järjestelmät on jossain vaiheessa päivitettävä käyttämään uusia lisensointiratkaisuja.

Siirtyminen käyttäjäkohtaiseen lisenssiin

Käyttäjäkohtainen lisenssi käyttää lisenssiä, kun käyttäjä kirjautuu sisään.  Lisenssit ovat käyttäjäkohtaisia ja niihin voi liittää enintään kaksi laitetta.  Käyttäjäkohtaisessa lisenssissä voi käyttää kaikkia toimintoja.

Käyttäjät on lisättävä One Console -sovellukseen tuotetunnuksella ja sen jälkeen on kirjauduttava Creative Cloud -työpöytäsovellukseen uusimpien tuotteiden lisensoimiseksi.

Lisätietoja siitä, miten voi vaihtaa sarjanumerollisen lisenssin toisenlaiseen, on ohjeessa Sarjanumerollisen lisenssin käyttäminen ja vahvistaminen | Creative Cloudin yritysversio.

Siirtyminen takaisin vanhemman tuotteen käyttöön sarjanumerollisella lisenssillä

Poistamme asteittain sarjanumerollista lisensointia, mutta sitä voi käyttää niin kauan kuin sopimus sallii.  Useimpien asiakkaiden on siirryttävä käyttäjäkohtaiseen lisenssiin 30.11.2018 mennessä.  Sarjanumerollinen lisenssi ei toimi Creative Cloud -tuotteissa, jotka on julkaistu 15.10.2018 jälkeen.  Voit poistaa päivitykset ja sovelluspaneelin käytöstä Creative Cloud -työpöytäsovelluksessa ja rajoittaa loppukäyttäjien päivityksiä ennen uuden lisenssimallin käyttöönottoa.Tietoa päivitysten estämisestä on ohjeessa Creative Cloud -päivitysten ja sovelluspaneelin poistaminen käytöstä.

Kun tuote on päivitetty, nykyinen tuote on poistettava ja vanhemman tuoteversion sisältävä paketti sarjanumerollisella lisenssillä on asennettava uudelleen.

Tärkeää: AdobeSerialization-sovelluksen käyttäminen sarjanumerollisen lisenssin uudelleenkäyttämiseen EI lisensoi uusimpia tuotteita.  Uusi lisenssimalli EI tue sarjanumerollista lisensointia.  Sinun on otettava uudelleen käyttöön tuotteiden vanhempi versio.

Tietoja vanhempien tuotteiden asennuksen poistamisesta hallitussa ympäristössä on ohjeessa Creative Cloud -tuotteiden asennuksen poistaminen.

Alkuperäiset asennustiedostot

Jos käytössä on vanhempi paketti, joka sisältää sarjanumerollisen lisenssin, sitä voi käyttää tuotteen uudelleen asentamiseen.  Poista päivitykset käytöstä manuaalisesti alkuperäisen paketin asentamisen jälkeen.Tietoa päivitysten estämisestä on ohjeessa Creative Cloud -tuotteiden päivitysten ja sovelluspaneelin poistaminen käytöstä.

Uudet asennustiedostot

Sarjanumerollisen paketin voi luoda vanhempien tuoteversioiden kanssa.  Sinun on ladattava Creative Cloud Packager ja luotava sarjanumerollinen paketti.

Katso ohjeet paketin luontiin Creative Cloud Packager -ohjelmassa kohdasta Pakettien luonti.

Pakettien luonti:

• Sarjanumerot on hankittava Lisenssisivustolta.
  • Valitse Lisenssityyppi-kohdasta Sarjanumerollinen lisenssi.
  • Poista käytöstä Creative Cloud -työpöytäsovellus poistamalla kyseinen valinta Paketin tiedot -ruudussa.
UncheckCCD
  • Estä päivitykset napsauttamalla Paketin tiedot -ruudussa olevaa Muuta-kohtaa ja valitsemalla Lisäasetukset-ruudulta Adobe Update Manager on poistettu käytöstä..., ja napsauta Tallenna.
DisableUpdates
  • Valitse Sovellukset ja päivitykset -ikkunassa Näytä arkistoidut versiot.  Selaa kohtaan Arkistoidut sovellukset, ja valitse haluamasi edellinen versio.
ArchivedVersions

Kun olet luonut paketin, voit asentaa sen manuaalisesti tai siirtää sovellusta järjestelmänhallintatyökalulla.

Siirtyminen takaisin vanhempien tuotteiden käyttöön laitekohtaisella lisenssillä

Laitekohtaisen lisensoinnin korvaaja julkaistaan ​​ensi vuonna. Et voi päivittää uusimpaan versioon laitekohtaisella lisenssillä.

Kun tuote on päivitetty, nykyinen tuote on poistettava ja vanhemman tuoteversion sisältävä paketti laitekohtaisella lisenssillä on asennettava uudelleen.

Tärkeää: AdobeSerialization-sovelluksen käyttäminen sarjanumerollisen lisenssin uudelleenkäyttämiseen EI lisensoi uusimpia tuotteita.  Uusi lisenssimalli EI tue laitekohtaista lisenssiä.  Sinun on otettava uudelleen käyttöön tuotteiden vanhempi versio.

Tietoja vanhempien tuotteiden asennuksen poistamisesta hallitussa ympäristössä on ohjeessa Creative Cloud -tuotteiden asennuksen poistaminen.

Alkuperäiset asennustiedostot

Jos käytössä on vanhempi paketti, joka sisältää laitekohtaisen lisenssin, sitä voi käyttää tuotteen uudelleen asentamiseen.  Poista päivitykset käytöstä manuaalisesti alkuperäisen paketin asentamisen jälkeen.Tietoa päivitysten estämisestä on ohjeessa Creative Cloud -tuotteiden päivitysten ja sovelluspaneelin poistaminen käytöstä.

Uudet asennustiedostot

Laitekohtaisen lisenssipaketin voi luoda vanhempien tuoteversioiden kanssa.  Sinun on ladattava Creative Cloud Packager ja luotava laitekohtainen lisenssipaketti.

Katso ohjeet paketin luontiin Creative Cloud Packager -ohjelmassa kohdasta Pakettien luonti.

Pakettien luonti:

• Kirjaudu Creative Cloud for Education -käyttäjänä
  • Valitse lisenssityypiksi laitekohtainen lisenssi.
  • Poista käytöstä Creative Cloud -työpöytäsovellus poistamalla kyseinen valinta Paketin tiedot -ruudussa.
  • Estä päivitykset napsauttamalla Paketin tiedot -ruudussa olevaa Muuta-kohtaa ja valitsemalla Lisäasetukset-ruudulta Adobe Update Manager on poistettu käytöstä..., ja napsauta Tallenna.
  • Valitse Sovellukset ja päivitykset -ikkunassa Näytä arkistoidut versiot.  Selaa kohtaan Arkistoidut sovellukset, ja valitse haluamasi edellinen versio.

Kun olet luonut paketin, voit asentaa sen manuaalisesti tai siirtää sovellusta järjestelmänhallintatyökalulla.