Poista Creative Cloud -tuotteiden päivitykset ja sovelluspaneeli käytöstä Creative Cloud -työpöytäsovelluksessa alla olevien ohjeiden avulla.  Nämä vaiheet on suoritettava 15.10.2018 jälkeen kaikkien sarjanumerollisten pakettien osalta.  Kaikki tämän päivämäärän jälkeen julkaistut tuotteet käyttävät uudempia lisenssityyppejä, jotka eivät tue sarjanumerollisia lisenssejä.  Emme suosittele Creative Cloud -työpöytäsovelluksen sisällyttämistä sarjanumerolliseen asennukseen, vaikka ohjeissa neuvotaan, miten sovelluspaneeli poistetaan käytöstä Creative Cloud -työpöytäsovelluksessa.

Päivitykset voi estää, kun paketti luodaan asennusta varten.  Nämä vaiheet estävät päivitykset asennuksen jälkeen.  Seuraavien vaiheiden suorittaminen edellyttää paikallisen järjestelmänvalvojan oikeuksia.  Järjestelmänvalvojat voivat siirtää alla olevia tiedostoja hallintatyökaluilla kuten SCCM, Casper tai ARD.

Määritä valittava lisenssityyppi ohjeen Creative Cloud -tuote käynnistyy kokeiluversiona lokakuun 2018 päivityksen jälkeen avulla.

Päivitysten poistaminen käytöstä

Kun Creative Cloud -työpöytäsovellusta ei ole asennettu, mutta päivitykset ovat käytössä, vanha päivitysten hallintaohjelma tulee näyttöön kohdassa Ohje > Päivitä. Tämä prosessi poistaa vanhan päivitysten hallintaohjelman käytöstä.

Katso lisätietoja ohjeesta Automaattisten päivitysten poistaminen käytöstä.

1. Luo Muistiolla (Windows) tai TextEditillä (Mac) tekstitiedosto, jossa on seuraavat tiedot:
    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <Preferences>
                    <Suppressed>1</Suppressed>
    </Preferences>
  2. Tallenna tiedosto nimellä AdobeUpdaterAdminPrefs.dat.
  3. Sijoita tiedosto seuraavaan paikkaan:
    • Windows
      \Program files(x86)\common files\adobe\AAMUpdaterInventory\1.0\
    • Macintosh
      /Library/Application Support/Adobe/AAMUpdaterInventory/1.0/

Sovelluspaneelin poistaminen käytöstä

Sovelluspaneeli on työkalu, jonka avulla Creative Cloud -tuotteet asennetaan ja päivitetään käyttäjäkohtaista lisenssiä varten.  Emme suosittele tämän tuotteen käyttämistä sarjanumerollisten lisenssien kanssa.  Seuraavien vaiheiden avulla sovelluspaneeli poistetaan Creative Cloud -työpöytäsovelluksesta.

Varmista, että ServiceConfig.xml-tiedostoa (tiedot alla) ei ole olemassa ennen uuden luontia.  Jos tiedosto on olemassa, varmista, että näkyvässä tunnisteessa AppsPanel-kohdan alla lukee ’false’.  Älä muuta muita tietoja tiedostossa.

1. Luo Muistiolla (Windows) tai TextEditillä (Mac) tekstitiedosto, jossa on seuraavat tiedot:
    <config>
        <panel>
            <name>AppsPanel</name>
            <visible>false</visible>
        </panel>
    </config>
  2. Tallenna tiedosto nimellä ServiceConfig.xml.
  3. Sijoita tiedosto seuraavaan paikkaan:
    • Windows
      \Program Files (x86)\Common Files\Adobe\OOBE\Configs\
    • Mac
      /Library/Application Support/Adobe/OOBE/Configs/

Katso lisätietoja ohjeesta Creative Cloud -työpöytäsovelluksen mukauttaminen.