Vakava virhe 123 latauksen aikana

Asennettaessa Creative Cloud -sovellusta Mac OS -käyttöjärjestelmään asennus epäonnistuu ja näytölle tulee seuraava virheviesti:

"Fatal Error '123' occurred while download"

Poistumiskoodi 123 -virheviesti

Ratkaisut

Asenna Creative Cloud -työpöytäsovelluksen uusin versio

Adobe Creative Cloud -työpöytäsovelluksen päivittämiseksi versioon 3.7.5.291 tai uudempaan sinun tulee poistaa Creative Cloud -työpöytäsovellus Creative Cloud -työpöytäsovelluksen poistoon tarkoitetun apuohjelman avulla. Kun olet poistanut sen, voit ladata ja asentaa Creative Cloud -työpöytäsovelluksen uusimman version.

Huomautus:

Jos saat viestin, jossa sanotaan ettet voi poistaa Creative Cloud -työpöytäsovellusta koska toinen sovellus käyttää sitä, sinulla on käytössä asennuksen poisto-ohjelma eikä Creative Cloud -työpöytäsovelluksen poistoon tarkoitettu apuohjelma. Lataa ja suorita Creative Cloud -työpöytäsovelluksen poistoon tarkoitettu apuohjelma.

Toisen latauslinkin kokeileminen

Jos yllä oleva ratkaisu ei auta, voit yrittää ladata sovelluksen suoraan. Pääset sivustolle Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi.