Creative Cloud -työpöytäsovelluksen asennusta poistettaessa

Creative Cloud -työpöytäsovelluksen asennuksessa ilmenee virhe "Creative Cloud -työpöytäsovelluksen asennus epäonnistui”, ”Virhekoodi 1”, ”Virhekoodi P1”, ”Virhekoodi 50”, ”Virhekoodi P50”, ”Virhekoodi 1001” tai ”Virhekoodi 1002”.

Kokeile seuraavia ratkaisuja annetussa järjestyksessä. Lopeta, jos Creative Cloud -työpöytäsovelluksen asennus onnistuu.

Ratkaisut

Ratkaisu 2: Suorita Adobe CC Cleaner Tool

1. Käynnistä Creative Cloud Cleaner Tool, jotta voit poistaa Creative Cloud -työpöytäsovelluksen nykyasennuksen. Katso Suorita CC Cleaner Tool.

2. Valitse vaihtoehto 3 CC Cleaner Tool:ssa: Creative Cloud 2015-, Creative Cloud 2014-, Creative Cloud- & CS6-tuotteet Valitse sitten vaihtoehto 1: Adobe Creative Cloud -työpöytäsovellus.

3. Vaihda seuraavien OOBE-kansioiden nimeksi OOBE.old:

Windows

• \Program Files (x86)\Common Files\Adobe\OOBE
    • \Käyttäjät\\AppData\Local\Adobe\OOBE

Mac OS

/Library/Application Support/Adobe/OOBE

4. Lataa ja asenna Creative Cloud -työpöytäsovellus uudelleen.

Ratkaisu 3: Creative Cloud -työpöytäsovelluksen asentaminen uudelleen järjestelmänvalvojan tililtä

Luo uusi paikallinen tili järjestelmänvalvojan oikeuksilla ja kirjaudu sisään käyttäen tätä tiliä. Lataa ja asenna Creative Cloud -työpöytäsovellus uudelleen.

Windows 8

Windows 7