Salasanan palautussähköpostin lähettäminen Enterprise ID -käyttäjälle

Tällä sivulla kerrotaan vaiheet, joiden avulla voit lähettää salasanan palautussähköpostin Enterprise ID -käyttäjälle Admin Console.

Tavoite

Lähetä salasanan palautussähköposti Enterprise ID -käyttäjälle Adobe Admin Console.

Vaiheet

1. Kirjaudu Adobe Admin Console järjestelmän ylläpitäjänä.

2. Siirry kohtaan Käyttäjät ja valitse käyttäjän nimi käyttäjäluettelosta.

3. Valitse Lähetä salasanan palautussähköposti kohdasta Käyttäjän tiedot.