Lue, mistä saat ohjeita, jos tarvitset MAX-rekisteröitymiseen ja -istuntoihin liittyvää apua tai jos sinulla on kysyttävää Creative Cloud -sovelluksista.

Vastauksia yleisiin kysymyksiin on MAXin usein kysytyissä kysymyksissä.

Löydät vastauksia joihinkin yleisiin kysymyksiin Adobe MAXiin osallistumisesta mobiilisovelluksessa artikkelista Osallistuminen Adobe MAXiin Creative Cloud mobile -sovelluksen kautta. Lisäksi voit lukea vastauksia ja julkaista kysymyksiä yhteisöfoorumillamme

Jos sinulla on MAXiin liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä tapahtumatukeen osoitteessa maxsupport@adobe-events.com

Adobe MAX on avoin kaikille tilityypistä riippumatta. Kaikki, joilla on Adobe-tili, voivat rekisteröityä. Jos sinulla on MAX-rekisteröitymiseen liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä tapahtumatukeen osoitteessa maxsupport@adobe-events.com

Kirjaudu osoitteeseen creativecloud.adobe.com/apps, etsi ladattavaksi haluamasi sovellus ja valitse joko Lataa tai Kokeile. (Jos olet uusi käyttäjä, luo ilmainen tili.)

Jos tarvitset apua lataamis- tai asennusongelmissa, kysy yhteisöltä.

Lue sovellustasi koskevia vastauksia ja esitä kysymyksiä Adobe-tukiyhteisössä: