Jotta voisimme keskittyä niihin ominaisuuksiin, jotka ovat kaikkein tärkeimpiä asiakkaillemme, saatamme lopettaa jonkin tuotteen aktiivisen kehittämisen. Usein näiden tuotteiden tärkeimmät toiminnallisuudet ovat saatavilla muissa Adoben työkaluissa.

Jos sinulla on Creative Cloud -jäsenyys, voit edelleen ladata ja asentaa sellaisia Creative Cloud -sovelluksia, joita ei enää kehitetä. Tarjoamme jatkossakin turvallisuuspäivityksiä ja ohjelmistovirheiden korjauksia tarpeen mukaan.

Huomautus:

Vain Creative Cloudin tilaajat, joiden All Apps -jäsenyys on maksettu, ovat oikeutettuja lataamaan ja asentamaan sovelluksia, joita ei enää kehitetä. Nämä sovellukset eivät ole saatavilla jäsenille, joilla on koejäsenyys.

Mitä Creative Cloud -sovelluksia ei enää kehitetä?

Kuinka asennan sovelluksen jota ei enää kehitetä

Huomautus:

Tarkista, että käyttöjärjestelmäsi täyttää järjestelmän vähimmäisvaatimukset.

1. Avaa Creative Cloud -työpöytäsovellus: Napsauta Creative Cloud -kuvaketta, joka sijaitsee tehtäväpalkissa (Windows) tai Applen valikkorivissä (Mac OS).

Creative Cloud -työpöytäsovelluksen kuvake

Huomautus:

Jos et löydä kuvaketta näytöltäsi, olet saattanut sulkea Creative Cloud -työpöytäsovelluksen. Käynnistä se uudelleen seuraavasti:

Windows: valitse Käynnistä > Ohjelmat > Adobe Creative Cloud.

Mac OS: valitse Ohjelmat > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.

2. Napsauta oikean yläkulman kolmea pystypistettä ja valitse Oletusarvot.

Oletusarvot
  3. Siirry kohtaan Creative Cloud > Sovellukset ja valitse Näytä vanhemmat sovellukset.

Näytä vanhemmat sovellukset
  4. Palaa takaisin napsauttamalla nuolta Oletusarvot-kohdassa ja valitse Sovellukset.

Takaisin
  5. Siirry vierittämällä asennettavan sovelluksen kohdalle.

6. Napsauta nuolta kohdassa Avaa tai Asenna ja valitse sitten Hallinta.

7. Valitse Muut versiot .

8. Etsi näyttöön tulevasta luettelosta versio, jonka haluat asentaa, ja valitse sitten Asenna.

Huomautus:

• Asennukseen saattaa mennä jonkin verran aikaa riippuen verkkoyhteytesi asennusnopeudesta.

9. Kun asennus on valmis, etsi sovelluksen kuvake sovelluspaneelista ja valitse Avaa.