Acrobatin käynnistäminen ei onnistu sen jälkeen, kun se on asennettu CS6-tuotepaketin osana

Kun Acrobat käynnistetään useita päiviä CS6-tuotepaketin asentamisen jälkeen, mitään ei tapahdu.

Tärkeää: Suorita alla olevat ratkaisutoimenpiteet järjestyksessä: Älä jatka seuraavaan toimenpiteeseen, jos edellinen toimenpide ratkaisee ongelman.

Ratkaisu 1: Asenna CS6-ohjelmiston mukana asennetun Acrobatin korjaustiedosto (vain Windows)

1.   Kirjaudu Windows-tietokoneelle järjestelmänvalvojana.

2.   Lataa korjaustiedosto napsauttamalla seuraavaa linkkiä:

Lataa

3.Napsauta kehotettaessa Avaa.

Valitse Avaa.

4.   Pura tiedosto. Sijainti vaihtelee käytettävän käyttöjärjestelmän ja apuohjelman mukaan.

5.   Käynnistä suorittaminen kaksoisnapsauttamalla purettua Acrofix.exe-tiedostoa.

6.   Jos suorittaminen onnistuu, komentokehote sulkeutuu automaattisesti.

7.   Kun tiedosto on suoritettu, käynnistä Acrobat.

Ratkaisu 2: Asenna CS6-ohjelmiston mukana asennetun Acrobatin korjaustiedosto komentokehotteen avulla (vain Windows)

1. Suorita komentokehote järjestelmänvalvojana.

2. Siirry kansioon, johon korjaustiedosto purettiin ratkaisun 1 vaiheessa 4.

3. Kirjoita Acrofix.exe, jolloin tiedosto suoritetaan.

4. Jos suorittaminen onnistuu, komentokehotteessa näkyy Exit Code:0.

Adobe Acrofix.exe, komentokehote

5. Kun tiedosto on suoritettu, käynnistä Acrobat.

Ratkaisu 3: Aktivoi Acrobat uudelleen jonkin muun CS6-tuotepaketin tuotteen välityksellä

Tärkeää: Tarkista, että internetyhteys on käytössä, ennen kuin suoritat seuraavissa ohjeissa kerrotut toimenpiteet. Valitse jokin seuraavista tuotteista, kun sinua kehotetaan käynnistämään CS6-tuotepaketin tuote: Photoshop, After Effects, Adobe Premiere Pro, InDesign, Flash Professional, Illustrator tai Dreamweaver.

1. Käynnistä CS6-tuotepakettiin kuuluva tuote.
  2. Valitse Ohje > Poista aktivointi. Poista aktivointi noudattamalla näytölle ilmestyviä ohjeita.
  3. Sulje sovellus.
  4. Käynnistä sama CS6-tuotepakettiin kuuluva tuote uudelleen.
  5. Hyväksy käyttöoikeussopimus.
  6. Kirjaudu Adobe-tunnuksellasi kokeiluversion rekisteröintiä varten.
  7. Käynnistä sovellus uudelleen.
  8. Valitse kokeiluversion valintaikkunasta License This Software (Lisensoi tämä ohjelmisto).
  9. Kirjaudu Adobe-tunnuksellasi rekisteröintiä varten.
  10. Anna CS6-sarjanumerosi.
  11. Napsauta Seuraava-painiketta.
  12. Sulje sovellus.
  13. Käynnistä Acrobat X.

Adobe suosittelee asentamaan kaikki saatavilla olevat CS6-sovelluspäivitykset ja Adobe Application Managerin.