Käynnistäminen ei onnistu 30 päivän jälkeen | Asennettu CS6-tuotepaketin osana

Acrobatin käynnistäminen ei onnistu sen jälkeen, kun se on asennettu CS6-tuotepaketin osana

Kun Acrobat käynnistetään useita päiviä CS6-tuotepaketin asentamisen jälkeen, mitään ei tapahdu.

Tärkeää: Suorita alla olevat ratkaisutoimenpiteet järjestyksessä: Älä jatka seuraavaan toimenpiteeseen, jos edellinen toimenpide ratkaisee ongelman.

Ratkaisu 1: Asenna CS6-ohjelmiston mukana asennetun Acrobatin korjaustiedosto (vain Windows)

1. Kirjaudu Windows-tietokoneelle järjestelmänvalvojana.

2. Lataa korjaustiedosto napsauttamalla seuraavaa linkkiä:

Lataa

3. Napsauta kehotettaessa Avaa.

4. Pura tiedosto. Sijainti vaihtelee käytettävän käyttöjärjestelmän ja apuohjelman mukaan.

5. Käynnistä suorittaminen kaksoisnapsauttamalla purettua Acrofix.exe-tiedostoa.

6. Jos suorittaminen onnistuu, komentokehote sulkeutuu automaattisesti.

7. Kun tiedosto on suoritettu, käynnistä Acrobat.

Ratkaisu 2: Asenna CS6-ohjelmiston mukana asennetun Acrobatin korjaustiedosto komentokehotteen avulla (vain Windows)

1. Suorita komentokehote järjestelmänvalvojana.

2. Siirry kansioon, johon korjaustiedosto purettiin ratkaisun 1 vaiheessa 4.

3. Kirjoita Acrofix.exe, jolloin tiedosto suoritetaan.

4. Jos suorittaminen onnistuu, komentokehotteessa näkyy Exit Code:0.

Adobe Acrofix.exe, komentokehote

5. Kun tiedosto on suoritettu, käynnistä Acrobat.

Ratkaisu 3: Aktivoi Acrobat uudelleen jonkin muun CS6-tuotepaketin tuotteen välityksellä

Tärkeää: Tarkista, että internetyhteys on käytössä, ennen kuin suoritat seuraavissa ohjeissa kerrotut toimenpiteet. Valitse jokin seuraavista tuotteista, kun sinua kehotetaan käynnistämään CS6-tuotepaketin tuote: Adobe Photoshop, Adobe After Effects, Adobe Premiere Pro, InDesign, Flash Professional, Adobe Illustrator tai Adobe Dreamweaver.

1. Käynnistä CS6-tuotepakettiin kuuluva tuote.
  2. Valitse Ohje > Poista aktivointi. Poista aktivointi noudattamalla näytölle ilmestyviä ohjeita.
  3. Sulje sovellus.
  4. Käynnistä sama CS6-tuotepakettiin kuuluva tuote uudelleen.
  5. Hyväksy käyttöoikeussopimus.
  6. Kirjaudu Adobe-tunnuksellasi kokeiluversion rekisteröintiä varten.
  7. Käynnistä sovellus uudelleen.
  8. Valitse kokeiluversion valintaikkunasta License This Software (Lisensoi tämä ohjelmisto).
  9. Kirjaudu Adobe-tunnuksellasi rekisteröintiä varten.
  10. Anna CS6-sarjanumerosi.
  11. Valitse Seuraava.
  12. Sulje sovellus.
  13. Käynnistä Acrobat X.

Adobe suosittelee asentamaan kaikki saatavilla olevat CS6-sovelluspäivitykset ja Adobe Application Managerin.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa