”Aktivointipalvelin ei käytettävissä: aktivointi epäonnistui...” -virhe

Kun käynnistät CS2-sovelluksen, saatko seuraavanlaisen virheilmoituksen: ”aktivointipalvelin ei käytettävissä”? Teknisen ongelman takia Adobe on poistanut aktivointipalvelimen käytöstä CS2-sovelluksille, joita ovat muun muassa Acrobat 7 ja Audition 3. (Täydellinen lista sovelluksista, joihin tämä vaikuttaa, löytyy tästä keskustelupalstan keskustelusta.)

CS3 tai Acrobat 8

Saatko CS3- tai Acrobat 8 -sovelluksessa aktivointi- tai yhteysvirheilmoituksen? Katso Aktivointi- tai yhteysvirhe | CS3, Acrobat 8.

Ratkaisu: Poista CS2-versio ja asenna versio joka ei vaadi aktivointia

CS2-ohjelmat on aktivoitava, jotta niitä voidaan käyttää. CS2-ohjelman käyttämiseksi on poistettava olemassa oleva CS2-ohjelma ja asennettava erikoisversio, jota ei tarvitse aktivoida. Uudelleenasennusta ei voi suorittaa alkuperäisiltä levyiltä.

Huomautus:

Adobe ei enää tue CS2-sovelluksia, jotka julkaistiin 2005. Adobe ei suosittele sellaisten vanhentuneiden ohjelmistojen käyttämistä, joita ei enää tueta.

Aktivointipalvelin ei käytettävissä

Asentaminen

Lataa ja asenna seuraavien ohjeiden mukaisesti CS2, CS2-ohjelmat, Acrobat 7 tai Audition 3, jotka eivät vaadi aktivointia.

1. CS2-ohjelmien poistaminen.

Jos tietokoneelle on asennettu CS2, CS2-ohjelmia, Acrobat 7 tai Audition 3, poista ne.

Huomautus: Jos olet asentanut CS2:n, poista kaikki tuotepaketin ohjelmat.

Windows

• Valitse Käynnistä > Ohjauspaneeli ja kaksoisnapsauta Lisää tai poista sovellus. Valitse poistettavat CS2-ohjelmat ja valitse Poista.

Mac OS

• Vedä ohjelmakansiot roskakoriin. Etsi kiintolevyltä muita CS2-osia ja poista ne. Esimerkiksi Photoshop CS2 -ohjelman osat ovat seuraavissa sijainneissa:
    • Ohjelmat/Adobe Photoshop CS2
    • Käyttäjät/[käyttäjänimi]/Kirjasto/Asetukset/Adobe Photoshop CS2 -asetukset
    • Käyttäjät/[käyttäjänimi]/Kirjasto/Asetukset/Adobe Photoshop CS2 -polku

2. CS2-ohjelmien lataaminen ja asentaminen.

Voit käyttää sarjanumeroa latauksen yhteydessä ainoastaan, jos ostit CS2:n, CS2-ohjelman, Acrobat 7:n tai Audition 3:n luotettavasta lähteestä.

1. Tarkista, että käyttämäsi tietokone täyttää seuraavat vähimmäisvaatimukset:

• Mac OS X 10.2.8–10.3.8. PowerPC® G4- tai G5-suoritin
    • Microsoft® Windows® 2000 / Windows XP Intel® Pentium® -suoritin III tai 4
  2. Kirjaudu Adobe ID -tunnuksellasi (tavallisesti sähköpostiosoite) ja salasanallasi. Jos sinulla ei ole Adobe ID -tunnusta, valitse Adobe ID -tunnuksen hankkiminen.

Huomautus:

Tarvitsetko Adobe ID -tunnukseen liittyvää apua? Katso Adobe ID -tunnuksen, kirjautumisen ja käyttäjätilin ohje.

Kirjaudu sisään
  3. Tutustu Lue tämä ennen CS2-tuotteen lataamista -osioon huolellisesti.

4. Etsi asennettava kieli ja ohjelma ja kirjoita ohjelman sarjanumero muistiin (latauslinkkien oikealta puolelta). Sarjanumeroa tarvitaan asennuksen aikana.

Huomautus:

Alkuperäisten CS2-ohjelmien mukana tulleet sarjanumerot eivät toimi näiden CS2-ohjelmaversioiden kanssa.

CS2-sovelluksen lataussivu
  5. Napsauta asennettavan ohjelman latauslinkkiä.

Napsauta lataa-linkkiä.
  6. Pura ladattu tiedosto tai kaksoisnapsauta sitä ja asenna ohjelma noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Huomautus:

Saat Creative Suite 2 -paketin Premium- ja Standard-versioiden asennusohjeet valitsemalla CS2-lataussivulta CS2_install_Win.pdf (Windows) tai CS2_install_Mac.pdf (Mac OS).

Ongelmia?

Lataamiseen tai purkamiseen liittyvät ongelmat.

• Kokeile eri verkkoselaimella lataamista.
  • Kokeile tiedostojen purkamista uudelleen.
  • Jos saat ilmoituksen lisätä levy 2, noudata näitä purkuohjeita:
    ohjelmiston englanninkielisessä versiossa tiedosto CreativeSuiteCS2Disc2 puretaan sijaintiin C:\Creative Suite\Adobe Creative Suite 2.0\. CreativeSuiteCS2Disc1 ja CreativeSuiteCS2Disc3 puretaan molemmat sijaintiin C:\Creative Suite CS2\Adobe Creative Suite 2.0\.
    Kopioi C:\Creative Suite\Adobe Creative Suite 2.0\ -kansion sisältö kansioon C:\Creative Suite CS2\Adobe Creative Suite 2.0\, jolloin et enää saa kehotusta lisätä levy 2.

Asennusongelmat.

Virheellinen sarjanumero -virhe

• Tarkista, että käytät latauksen mukana tullutta sarjanumeroa (ei alkuperäistä CS2-sarjanumeroa).

"Aseta toinen levy” -varoitus

1. Kopioi C:\Creative Suite\Adobe Creative Suite 2.0\ -kansion sisältö kansioon C:\Creative Suite CS2\Adobe Creative Suite 2.0\.

2. Asenna ohjelma uudelleen.

Laajennukset tai mallit.

Nämä lisäosat eivät kuulu CS2-tuotelatauksiin (vain asennustiedostot kuuluvat). Voit käyttää alkuperäisen tallennusvälineen lisätiedostoja uudessa ohjelmistossa — ne toimivat lataamasi ohjelmiston kanssa.

Ongelma ei ratkennut.

Etsi kysymyksiisi vastauksia Lataaminen, asentaminen ja käyttöönotto -foorumilta. Tarvittaessa voit luoda foorumille englanninkielisen keskusteluaiheen. Sisällytä siihen seuraavat tiedot:

• sovellus, jota yrität asentaa
  • käyttöjärjestelmäsi
  • tieto siitä, onko sovellus ollut aiemmin asennettuna tietokoneelle
  • saamasi virheilmoitus.