Adobe Creative Suite 6 ja Adobe Creative Cloud sisältävät automaattisen päivitysmekanismin, joka on osa Adobe Application Manageria ja Adobe Creative Cloud -työpöytäsovellusta. Tämä päivitysmekanismi käyttää oletuksena verkkoyhteyttä tarkistaakseen Adoben palvelimilta saatavilla olevia päivityksiä asennettuihin CS6- tai Creative Cloud -sovelluksiin. Järjestelmän ylläpitäjät saattavat joissakin tilanteissa haluta poistaa nämä yhteydet käytöstä. Voit poistaa nämä yhteydet käytöstä käyttöönoton yhteydessä Creative Cloud Packager -sovelluksessa olevien toimintojen avulla.

Tämä dokumentti selvittää, kuinka yhteydet voi poistaa käyttöönoton jälkeen tai käytettäessä muita käyttöönottotapoja.

Poistaminen käytöstä koko tietokoneelta

Poistaakseen kaikilta käyttäjiltä pääsyn päivityksiin tietyllä tietokoneella järjestelmän ylläpitäjät voivat luoda järjestelmän ylläpitäjien asetustiedoston. (Tämä tiedosto poistaa pääsyn päivityksiin valikon Ohje > Päivitykset kautta sekä automaattisen päivitysten tarkistuksen.)Luo tekstitiedosto nimeltä AdobeUpdaterAdminPrefs.dat, jossa on seuraava sisältö:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>

<Preferences>

<Suppressed>1</Suppressed>

</Preferences>

Sijoita tiedosto seuraavaan paikkaan:

Mac OS <Käynnistyslevy>/Library/Application Support/Adobe/AAMUpdaterInventory/1.0/AdobeUpdaterAdminPrefs.dat
Windows 7.0 ja sitä uudemmat versiot (32-bittinen)  C:\Program Files\Common Files\Adobe\AAMUpdaterInventory\1.0\AdobeUpdaterAdminPrefs.dat
Windows 7.0 ja sitä uudemmat versiot (64-bittinen) C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\AAMUpdaterInventory\1.0\AdobeUpdaterAdminPrefs.dat

Huomautus: Tämä toimenpide estää myös järjestelmän ylläpitäjiltä päivitysten tarkistamisen sekä päivitysten asennuksen kyseisen päivitysten tarkistuksen kautta. Tämän ongelman voi ratkaista helposti nimeämällä AdobeUpdaterAdminPrefs.dat-tiedoston uudelleen, suorittamalla päivitysten tarkistuksen ja asennuksen Adobe Application Managerilla sekä antamalla sitten tiedostolle alkuperäisen nimen.

Kun järjestelmänlaajuinen päivitysten esto on käytössä, järjestelmän ylläpitäjät voivat asentaa päivitykset vaihtoehtoisesti lataamalla ne Adoben tuotepäivitykset -sivulta.

Käyttäjätilikohtainen automaattisten päivitysten poistaminen käytöstä

Huomautus: Tämä tapa poistaa käytöstä vain automaattisen päivitysten tarkistuksen ja ilmoituksen siitä. Käyttäjät voivat silti manuaalisesti käyttää päivitysten tarkistuksia ja asennuksia Päivitykset-komennon avulla, joka löytyy Tuki-valikosta mistä tahansa Adobe Creative Suite 6- tai Creative Cloud -sovelluksesta. Jos on tarpeen estää käyttäjiä suorittamasta päivitysten tarkistuksia ja asennuksia, käytä koko järjestelmää koskevaa tapaa, joka on kuvattu yllä.

Käyttäjätilipohjainen päivitysten poistaminen käytöstä vaihtelee sen mukaan, tapahtuuko se asennuksen aikana vai asennuksen jälkeen käyttövaiheessa. Molemmissa tapauksissa luo tekstitiedosto nimeltä AdobeUpdaterPrefs.dat, jonka sisältö riippuu tilanteesta:

Asennuksen aikana

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>

<Preferences>

<UpdaterPrefSchedCheckFreq>3</UpdaterPrefSchedCheckFreq>

<IsScheduledTaskAdded>0</IsScheduledTaskAdded>

<IsScheduledTaskNeeded>0</IsScheduledTaskNeeded>

</Preferences>

Asennuksen jälkeen, käyttövaiheessa

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>

<Preferences>

<UpdaterPrefSchedCheckFreq>3</UpdaterPrefSchedCheckFreq>

<Automatic>3</Automatic>

</Preferences>

Molemmissa ylläolevissa tapauksissa sijoita tiedosto seuraavaan sijaintiin, mikä korvaa olemassa olevan tiedoston jälkimmäisessä tapauksessa:

Mac OS /Users/<käyttäjänimi>/Library/Application Support/Adobe/AAMUpdater/1.0/AdobeUpdaterPrefs.dat
Windows 7.0 ja uudemmat C:\Users\<käyttäjänimi>\AppData\Local\Adobe\AAMUpdater\1.0\AdobeUpdaterPrefs.dat
Windows XP C:\Documents and Settings\<käyttäjänimi>\Local Settings\Application Data\Adobe\AAMUpdater\1.0\AdobeUpdaterPrefs.dat