Virheilmoitus: RET_RECORD_CORE_INVALID_CLIENT_CERT

Jos näet virheilmoituksen "Kohteessa havaittu virheitä" tai "RET_RECORD_CORE_INVALID_CLIENT_CERT" , avatessasi kirjaa Adobe Digital Editionsin versioilla 4.5.7.181275 tai 4.5.7.181695, noudata kohdassa Ratkaisu annettuja ohjeita.

Virhe ilmenee, koska Adobe Digital Edition -sertifikaatti on vanhentunut.

Jos sinulla on ongelmia aktivoidessasi Adobe Digital Editions -ohjelmaa laitteillasi, katso kohtaa Ratkaisu.

Vaikuttaa seuraaviin Adobe Digital Editions -ohjelman versioihin

Windows: 4.5.7.181275

Mac: 4.5.7.181275

iOS: 4.5.7.181695

Android: 4.5.7.181695

Ratkaisu

Päivitä Adobe Digital Editions -ohjelman uuteen versioon.

Päivitä uuteen versioon noudattamalla alla esitettyjä ohjeita.

Windows

1. Lataa päivitys Adobe Digital Editions -ohjelman lataussivustosta osoitteesta https://www.adobe.com/fi/solutions/ebook/digital-editions/download.html

2. Asenna sovellus napsauttamalla .exe-tiedostoa.

Mac

1. Lataa päivitys Adobe Digital Editions -ohjelman lataussivustosta osoitteesta https://www.adobe.com/fi/solutions/ebook/digital-editions/download.html

2. Asenna sovellus osoittamalla .dmg-tiedostoa.

iOS

1. Poista Adobe Digital Editions -sovellus laitteelta.

2. Asenna App Storesta päivitetty Adobe Digital Editions -versio.

Android

1. Poista Adobe Digital Editions -sovellus laitteelta.

2. Asenna Play Kaupasta päivitetty Adobe Digital Editions -versio.

Asennuksen jälkeen

Kun olet asentanut soveltuvat päivitykset laitteellesi, varmista seuraavat seikat:

Windows

Päivitetty versio: 4.5.7.182628

Mac

Päivitetty versio: 4.5.7.182628

iOS

Päivitetty versio: 4.5.7.182628

Android

Päivitetty versio:  4.5.7.182628