Miten Adobe Digital Editions 4.0 asennetaan Mac OS 10.6 -käyttöjärjestelmään tai sitä uudempaan versioon?

Ratkaisu

1. Siirry osoitteeseen http://www.adobe.com/products/digital-editions/download.html ja valitse Lataa Macintosh.

Digital Editions -lataussivu
  2. Odota, kunnes lataus on valmis. Voit tarkkailla latauksen tilaa käyttämäsi verkkoselaimen latausikkunassa.

Digital Editions -latausprosessi
  3. Kun lataus on valmis, liitä asennustiedostot kaksoisosoittamalla kohdetta ADE_4.0_Installer.dmg. Safari-selaimessa ladatun tiedoston voi valita Lataukset-kansiosta.

Levykuvan liittäminen
  4. Kun levykuva on liitetty, kaksoisosoita Digital Editions 4.0 -asennusohjelmaa.

Levykuvaikkuna
  5. Kun asennusohjelma käynnistyy, jatka asennusta valitsemalla Jatka.

Ensimmäinen asennusikkuna
  6. Lue Ohjelmiston käyttöoikeussopimus. Kun olet valmis, valitse Jatka.

Ohjelmiston käyttöoikeus -näyttö
  7. Jos hyväksyt Ohjelmiston käyttöoikeussopimuksen, valitse Hyväksyn.

Ohjelmiston käyttöoikeussopimus -näyttö
  8. Käynnistä asennus valitsemalla Asenna.

Asennuksen tyyppi -näyttö
  9. Anna pyydettäessä ylläpitäjän käyttäjätunnus ja salasana.

Pyyntö antaa ylläpitäjän salasana
  10. Odota, kunnes asennus on valmis.

Asennuksen edistyminen
  11. Kun asennus on valmis, Adobe Digital Editions 4.0 käynnistyy automaattisesti.

Adobe Digital Editions -ohjelmiston Tervetuloa-näyttö

Voit avata Adobe Digital Editions 4.0 -ohjelmiston myös Ohjelmat-kansiosta.

Ohjelmat-kansio