DPS App Builderin avulla voit helposti luoda mukautetun katseluohjelmasovelluksen, jos sinulla on kaikki tarvitsemasi tiedostot ja tiedot. Varmista asianmukaisen tarkistuslistan avulla, että sinulla on tarpeelliset tiedostot.

Yhden folion katseluohjelman tarkistuslista (vain iPad)

iPadiin tarkoitetun yhden folion katseluohjelman luontiin tarvitaan seuraavat tiedostot ja tiedot.

Saat lisätietoja varmenteiden ja kuvien luomisesta mukautetun katseluohjelman lähettämiseksi Applen App Storeen lataamalla vaiheittaisen julkaisuoppaan Adobe Digital Publishing Suiten hallintapaneelista tai DPS App Builderista.

Yleiset

• Sovelluksen kanssa käytettävä Adobe ID

• Creative Cloud -jäsentili tai Single Edition -sarjanumero (vain Single Edition)

Sovelluksen suojaamiseen tarvittavat tiedostot

• Distribution P12 certificate -varmenne (ja salasana)

• Distribution mobileprovision -tiedosto

• Developer P12 certificate -varmenne (ja salasana)

• Developer mobileprovision -tiedosto

Sovelluksen brändäämiseen tarvittavat kuvat

• SD-version sovelluskuvakkeet: 29 x 29, 50 x 50, 72 x 72, 76 x 76 ja 1 024 x 1 024 pikselin kuvakkeet PNG-muodossa. Hohtotehostetta tai pyöristettyjä kulmia ei tarvitse lisätä.

• HD-version sovelluskuvakkeet: 58 x 58, 100 x 100, 144 x 144 ja 152 x 152 pikselin kuvakkeet PNG-muodossa. Hohtotehostetta tai pyöristettyjä kulmia ei tarvitse lisätä.

• SD-version aloitusruudut: 1 024 x 768 ja 768 x 1 024 pikselin kuvat PNG-muodossa.

Usean folion katseluohjelman tarkistuslista (iPad ja iPhone)

iPadiin tarkoitetun usean folion katseluohjelman luontiin tarvitaan seuraavat tiedostot ja tiedot.

Foliot

• Sovelluksen kanssa käytettävä Adobe ID

• Vähintään yksi maksuton folio, joka on julkaistu julkisesti sovelluksen Adobe ID:llä

• Kaikkien julkaistujen vähittäismyyntifolioiden sovelluksen sisäiset ostokset. Käytä samaa tuotetunnusta sovelluksen sisäisiä ostoksia tehtäessä ja foliota julkaistaessa.

Sovelluksen suojaamiseen tarvittavat tiedostot

• Distribution P12 certificate -varmenne (ja salasana)

• Distribution mobileprovision -tiedosto

• Developer P12 certificate -varmenne (ja salasana)

• Developer mobileprovision -tiedosto

• Production push P12 certificate -varmenne (ja salasana)

• Developer push P12 certificate -varmenne (ja salasana)

Sovelluksen brändäämiseen tarvittavat kuvat

• SD iPad -version sovelluskuvakkeet: 29 x 29, 50 x 50, 72 x 72, 76 x 76 ja 1 024 x 1 024 pikselin kuvakkeet PNG-muodossa. Hohtotehostetta tai pyöristettyjä kulmia ei tarvitse lisätä.
  • SD iPhone -version sovelluskuvakkeet: 29 x 29 ja 57 x 57 pikselin kuvakkeet PNG-muodossa. Hohtotehostetta tai pyöristettyjä kulmia ei tarvitse lisätä.
  • HD iPad -version sovelluskuvakkeet: 58 x 58, 100 x 100, 144 x 144 ja 152 x 152 pikselin kuvakkeet PNG-muodossa. Hohtotehostetta tai pyöristettyjä kulmia ei tarvitse lisätä.
  • HD iPhone -version sovelluskuvakkeet: 58 x 58, 87 x 87, 114 x 114, 120 x 120 ja 180 x 180 pikselin kuvakkeet PNG-muodossa. Hohtotehostetta tai pyöristettyjä kulmia ei tarvitse lisätä.
  • SD-version aloitusruudut iPadille: 1 024 x 768 ja 768 x 1 024 pikselin kuvat PNG-muodossa.
  • HD-version aloitusruudut iPadille: 2 048 x 1 536 ja 1 536 x 2 048 kuvapisteen kuvat PNG-muodossa. Käytä 8-bittistä PNG-muotoa tiedostokoon pienentämiseksi.
  • Aloitusnäytöt iPhonelle: 320 x 480, 640 x 960, 640 x 1 136, 750 x 1 334 ja 1 242 x 2 208 pikselin kuvat PNG-muodossa.

Tilauskatseluohjelman tarkistuslista (iPad ja iPhone)

iPadiin tarkoitetun usean folion katseluohjelman luontiin tarvitaan tiettyjä tiedostoja ja tietoja.

Jos luot katseluohjelman mukautetulla oikeutuksella tai jos haluat luoda mukautetun kaupan tai mukautetun kirjaston, lisätietoja muista vaatimuksista saat perehtymällä DPS Developer Centerin asianmukaisiin artikkeleihin.

Foliot

• Sovelluksen kanssa käytettävä Adobe ID

• Ainakin yksi vapaa folio julkaistu julkiseksi

• Kaikkien julkaistujen vähittäismyyntifolioiden sovelluksen sisäiset ostokset. Käytä samaa tuotetunnusta sovelluksen sisäisiä ostoksia tehtäessä ja foliota julkaistaessa.

• Kaikkien tilauskestojen sovelluksen sisäiset ostokset. Jos olet luomassa maksutonta tilaussovellusta, sinun on luotava maksuttoman tilauksen sovelluksen sisäinen ostos.

• Sovelluksen Adobe ID:hen liittyvät salaiset tiedot (katso Tilinhallintatyökalu)

Sovelluksen suojaamiseen tarvittavat tiedostot

• Distribution P12 certificate -varmenne (ja salasana)

• Distribution mobileprovision -tiedosto

• Developer P12 certificate -varmenne (ja salasana)

• Developer mobileprovision -tiedosto

• Production push P12 certificate -varmenne ja salasana (vaaditaan Newsstandiin)

• Developer push P12 certificate -varmenne ja salasana (vaaditaan Newsstandiin)

Sovelluksen brändäämiseen tarvittavat kuvat

• SD iPad -version sovelluskuvakkeet: 29 x 29, 50 x 50, 72 x 72, 76 x 76 ja 1 024 x 1 024 pikselin kuvakkeet PNG-muodossa. Hohtotehostetta tai pyöristettyjä kulmia ei tarvitse lisätä.

• SD iPhone -version sovelluskuvakkeet: 29 x 29 ja 57 x 57 pikselin kuvakkeet PNG-muodossa. Hohtotehostetta tai pyöristettyjä kulmia ei tarvitse lisätä.

• HD iPad -version sovelluskuvakkeet: 58 x 58, 100 x 100, 144 x 144, 152 x 152 ja 1 024 x 1 024 pikselin kuvakkeet PNG-muodossa. Hohtotehostetta tai pyöristettyjä kulmia ei tarvitse lisätä.

• HD iPhone -version sovelluskuvakkeet: 58 x 58, 87 x 87, 114 x 114, 120 x 120 ja 180 x 180 pikselin kuvakkeet PNG-muodossa. Hohtotehostetta tai pyöristettyjä kulmia ei tarvitse lisätä.

• SD-version aloitusruudut: 1 024 x 768 ja 768 x 1 024 pikselin kuvat PNG-muodossa.

• HD-version aloitusruudut: 2 048 x 1 536 ja 1 536 x 2 048 kuvapisteen kuvat PNG-muodossa. Käytä 8-bittistä PNG-muotoa tiedostokoon pienentämiseksi.
  • Aloitusnäytöt iPhonelle: 320 x 480, 640 x 960, 640 x 1 136, 750 x 1 334 ja 1 242 x 2 208 pikselin kuvat PNG-muodossa.
  • SD-version Newsstand-kuvake: 384 x 512 pikselin kuvake PNG-muodossa (vaaditaan Newsstandiin)

• HD-version Newsstand-kuvake: 768 x 1 024 pikselin kuvake PNG-muodossa (vaaditaan Newsstandiin)

• SD-version tilausruudut: 964 x 184 ja 708 x 250 pikselin kuvat PNG-muodossa.

• HD-version tilausruudut: 1 928 x 368 ja 1 416 x 500 pikselin kuvat PNG-muodossa.

• Mukautetut siirtymiskuvakkeet (valinnainen, vain Enterprise): 30 x 30 (SD) ja 60 x 60 (HD) pikselin kuvat PNG-muodossa läpinäkyvällä taustalla. Käyttöjärjestelmä vaihtaa läpinäkymättömien pikseleiden värin järjestelmäväriin.

Usean folion katseluohjelman tarkistuslista (Windows-kauppa)

Windows-kauppaan tarkoitetun usean folion katseluohjelman luontiin tarvitaan seuraavat tiedostot ja tiedot. Tietoja näiden tiedostojen luonnista on artikkelissa DPS-sovellusten rakentaminen Windows-kauppaa varten.

Foliot

• Sovelluksen kanssa käytettävä Adobe ID
  • Kaikkien julkaistujen vähittäismyyntifolioiden sovelluksen sisäinen laskutus. Käytä samaa tuotetunnusta sovelluksen sisäistä laskutusta käytettäessä ja foliota julkaistaessa.
  • Sovelluksen Adobe ID:hen liittyvät salaiset tiedot (katso Tilinhallintatyökalu)

Sovelluksen lähettämiseen tarvittavat tiedot

Sovelluksen brändäämiseen tarvittavat kuvat

• 310 x 310 kuvapisteen PNG-kuva, jota käytetään sovelluksen aloitusnäytössä, kaupassa ja hakutuloksissa
  • 310 x 150 kuvapisteen PNG-kuva, jota käytetään sovelluksen aloitusnäytössä
  • 620 x 300 kuvapisteen läpinäkyvä PNG-kuva, jota käytetään sovelluksen käynnistyskuvassa

Alkuperäisen usean folion katseluohjelman tarkistuslista (Android)

Google Play Storeen tarkoitetun usean folion katseluohjelman luontiin tarvitaan seuraavat tiedostot ja tiedot. Tietoja näiden tiedostojen luonnista on artikkelissa Android-mobiililaitteiden julkaisuprosessi.

Foliot

• Sovelluksen kanssa käytettävä Adobe ID
  • Kaikkien julkaistujen vähittäismyyntifolioiden sovelluksen sisäinen laskutus. Käytä samaa tuotetunnusta sovelluksen sisäistä laskutusta käytettäessä ja foliota julkaistaessa.
  • Sovelluksen Adobe ID:hen liittyvät salaiset tiedot (katso Tilinhallintatyökalu)

Sovelluksen suojaamiseen tarvittavat tiedostot

• Kelvollinen .p12-varmenne (ja salasana) tai .keystore-tiedosto (ja salasana/aliastiedot)

Sovelluksen brändäämiseen tarvittavat kuvat

• Minkä tahansa kokoinen sovelluskuvake PNG-muodossa (se skaalataan 96 x 96 kuvapisteen kokoiseksi)